Hangi ilacı kullanıyorsun canımBen kullanıyorum
Canım hangi ilacı kullanıyorsun bana thyromazol verdi dr. Ama emzirenler kullanamaz yazıyor ne yapsam bilemiyorumEvet ben 3 yıldan fazladır kullanıyorum 4gün 100 3gün 50 alıyprum
Euthyrox kullanıyorum ben 4 sene falan oldu hiç değiştirmedi Dr hamileyken de kullandım. Eğer emzirirken kullanılmıyorsa ilacın kullanma doktoruna söyle mutlaka başka ilaç yazsınHangi ilacı kullanıyorsun canım
Bende hamileyken euthyrox kullanmıştımEuthyrox kullanıyorum ben 4 sene falan oldu hiç değiştirmedi Dr hamileyken de kullandım. Eğer emzirirken kullanılmıyorsa ilacın kullanma doktoruna söyle mutlaka başka ilaç yazsın
Aşçı anneden aldım ama ne çubuğu ne de bisküviyi beğenmedi. Bende tarif arıyorum yapabilirsem süper olacak hem içime sinecek hem de taze taze olarak verebileceğimKizlar, atistirmalik olarak ne veriyorsunuz?
Benimki galeta ya bayılıyor ama farklı birseyler vermek istiyorum kuravoye, kek vb gibi.kendi yaptığınız yada hazir aldiginiz güvenilir atistirmaliklar neler?
Tarifelerinizi de paylasirsaniz sevinirim bu arada
Benimki de herkese şu 1 haftadır anne demeye başladıKizlar merhaba benim bir sorum olacak kızım bu aralar herkese anne diyor herkese ama cok üzülüyorum ben bu duruma nedenini bilen varmi?
Ben meyveli kek yapıyorum canım. Bazen kuru meyveleri (dut kurusu, hurma, kuru kayısı, incir gibi) rondodan çekip koyuyorum, bazen de taze meyveler koyuyorum. 2 yumurta, 1 yemek kaşığı yoğurt(ya da yarım bardak günlük süt), 1 çay bardağı kadar zeytinyağı, kabarması için karbonati biraz limonla köpürtüyorum, tam buğday unu ekliyorum. Göz kararı oluyor ama herhalde 2 su bardağına yakın oluyor un. Normal kekten biraz daha yoğun bir kıvam oluyor. Borcama yayıp öyle pişiriyorum. Çok seviyor oğlum, sadece ara öğünlerde vereceğim için saklıyorum. Yoksa yemek yerine bunu yemek istiyor. Kek kek kek diye verene kadar istiyor :)Kizlar, atistirmalik olarak ne veriyorsunuz?
Benimki galeta ya bayılıyor ama farklı birseyler vermek istiyorum kuravoye, kek vb gibi.kendi yaptığınız yada hazir aldiginiz güvenilir atistirmaliklar neler?
Tarifelerinizi de paylasirsaniz sevinirim bu arada
Pringlesla bayağı erken tanışmışBenim kızım çıtırdayan şeyleri seviyor var mı sağlıklı ı ama çıtırdayan bir tarif? Kuzeni
Yerken pringles görmüş nereden bilsin mama diye atlamış sanki çok mama yiyormuş gibi eltim yanında diye iki dakika mutfağa girmiştim gördüğüm manzara bu neyse artık yapacak bir şey yok tadına bakmış ama mama mama diye ağladı çekince Var mı yapabileceğim bir şey çıtır çıtır olsun
Uff sorma sorma bizimkide ayno sekilde kv dem annem dio o anne dedikce sinir oluyorum kv de gidince anne bi tanr baba bitane diorm onun yaninda demek istemiyorum bide bu polinige giremicem kndisi ile cunku babasina da anne dio herkese anne dio cildirmk uzereyimmmBenimki de herkese şu 1 haftadır anne demeye başladı
kv sürekli annecim annecim deyip duruyo çocuğa ben de kızıyorum bitane annesi var o annecim dese bile sen babannecim de kim olduğunu bilsin diye. Bir iki babannecim deyip sonra yine annecim demeye devam ediyo.
eşimin kuzeninin kızı 2 yaşında sokaktaki kadınlara bile anne diye sesleniyo öyle olmasknı istemiyorum diyodum amma velakin yeni gördüğü insanlara anne diyor babannesine de.. babasına baba küçük kızlara abla,dedeye dede diyo. Zaman geçince öğrenecekler ama kv ye anne demesine uyuz oluyorum
Sanırım anne demek kolaylarına geliyo
Canım sakin ol çok takılmışsın bu duruma o senin bebegin. Tek annesi de sensin. Şuan daha 1 yaşında benimki annen nerde dioz yok dio :) anne demek hoşuna gidiyordur belki. Inan dert etmeni gerektirecek bir durum yok bebek daha bugunlerin tadını çıkar bol bol video çek resim çek. Büyüdüklerinde herşeyin doğrusunu söyleyecek. Sadece sana anne diyecek merak etme.Uff sorma sorma bizimkide ayno sekilde kv dem annem dio o anne dedikce sinir oluyorum kv de gidince anne bi tanr baba bitane diorm onun yaninda demek istemiyorum bide bu polinige giremicem kndisi ile cunku babasina da anne dio herkese anne dio cildirmk uzereyimmm
Takilmamim sebebi kv dem ile pek anlasamayiz bana inat yapar cokseyi smdi kizim ona anne dedikce bana bakio gozlerinde ki o art niyeti fesatligi alıyorum o yuzden bu kadar takilmam bunu ogretmem gerekio kizimq baba dese belki babannesine de baba der ama demio anne kolayi a gelio gibi sankiCanım sakin ol çok takılmışsın bu duruma o senin bebegin. Tek annesi de sensin. Şuan daha 1 yaşında benimki annen nerde dioz yok dio :) anne demek hoşuna gidiyordur belki. Inan dert etmeni gerektirecek bir durum yok bebek daha bugunlerin tadını çıkar bol bol video çek resim çek. Büyüdüklerinde herşeyin doğrusunu söyleyecek. Sadece sana anne diyecek merak etme.
Merhaba gece erken mi yatıyor acaba?merhaba güzel anneler.
benim oğlum bir yaşına girmek üzere.
siz daha tecrübelisini birşey sormak istiyordum. Benim bücür son zamanlarda sabahları 5 gibi kalkmaya başladı. Zaman geçtikçe düzeliyor mu? Bazı arkadaşları okudum kasım annelerinden geç kalkıyor bebekler. Biraz daha büyüdükçe aynı dudum bizde de olacak mı sormak istedim sizlere :)
Inşallah kolay bir alışma süreci yasarsiniz bir iki ay daha beklesemiydin acaba şu salgınlar bitseydi. Çünkü ilk zamanlar çok.hasta oluyorlar. Tabi imkanlarınız ve durumunuz nasıl.bilmeden yaptığım bir yorum bu.Kızlar benim kızım kreşe başlıyor haftada 3 tam gün :)
Bence bu sebepten bebeğini de kendinide hiç strese sokma. O kadar anlamsız ki. Kvne verecebilecegin en güzel ceza umursamazlık. Şuan kendinide bebeginide bu sıkıntıya sokarak tam olarak kayınvalidenin istedigini elde etmiş olmasını sagliyorsun. Bırak kızın şuan kime ne demek istiyorsa desin çocuklar stresi hisseder. Ve yaptirmak istediğin şey geri teper. Şu hayatta herkes her yaptığına karışmak isteyecek zaten annesi olarak onu olduğu gibi kabul et kendi problemlerini ona yansıtma. Şimdi anne diyor die hep.anne demeyecek buna emin olabilirsin. Baba demeyi.ogrenirse baba diyeceginin garantisi de yok. Bunlar gercekten dert etmeye deger seyler değil.Takilmamim sebebi kv dem ile pek anlasamayiz bana inat yapar cokseyi smdi kizim ona anne dedikce bana bakio gozlerinde ki o art niyeti fesatligi alıyorum o yuzden bu kadar takilmam bunu ogretmem gerekio kizimq baba dese belki babannesine de baba der ama demio anne kolayi a gelio gibi sanki
Aaa hayırlı olsun! bize gelişmeleri bildir lütfen, ben çok istiyorum ama bir yanım da bekle henüz erken diyor.Kızlar benim kızım kreşe başlıyor haftada 3 tam gün :)
Inşallah kolay bir alışma süreci yasarsiniz bir iki ay daha beklesemiydin acaba şu salgınlar bitseydi. Çünkü ilk zamanlar çok.hasta oluyorlar. Tabi imkanlarınız ve durumunuz nasıl.bilmeden yaptığım bir yorum bu.
Aaa hayırlı olsun! bize gelişmeleri bildir lütfen, ben çok istiyorum ama bir yanım da bekle henüz erken diyor.