2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar, atistirmalik olarak ne veriyorsunuz?
Benimki galeta ya bayılıyor ama farklı birseyler vermek istiyorum kuravoye, kek vb gibi.kendi yaptığınız yada hazir aldiginiz güvenilir atistirmaliklar neler?
Tarifelerinizi de paylasirsaniz sevinirim bu arada

Benimki galeta ya bayılıyor ama farklı birseyler vermek istiyorum kuravoye, kek vb gibi.kendi yaptığınız yada hazir aldiginiz güvenilir atistirmaliklar neler?
Aşçı anneden aldım ama ne çubuğu ne de bisküviyi beğenmedi. Bende tarif arıyorum yapabilirsem süper olacak hem içime sinecek hem de taze taze olarak verebileceğim

Kizlar merhaba benim bir sorum olacak kızım bu aralar herkese anne diyor herkese ama cok üzülüyorum ben bu duruma nedenini bilen varmi?
Benimki de herkese şu 1 haftadır anne demeye başladı 🤦🏻‍♀️
kv sürekli annecim annecim deyip duruyo çocuğa ben de kızıyorum bitane annesi var o annecim dese bile sen babannecim de kim olduğunu bilsin diye. Bir iki babannecim deyip sonra yine annecim demeye devam ediyo.
eşimin kuzeninin kızı 2 yaşında sokaktaki kadınlara bile anne diye sesleniyo öyle olmasknı istemiyorum diyodum amma velakin yeni gördüğü insanlara anne diyor babannesine de.. babasına baba küçük kızlara abla,dedeye dede diyo. Zaman geçince öğrenecekler ama kv ye anne demesine uyuz oluyorum 🙊🤦🏻‍♀️😂
Sanırım anne demek kolaylarına geliyo

Ben meyveli kek yapıyorum canım. Bazen kuru meyveleri (dut kurusu, hurma, kuru kayısı, incir gibi) rondodan çekip koyuyorum, bazen de taze meyveler koyuyorum. 2 yumurta, 1 yemek kaşığı yoğurt(ya da yarım bardak günlük süt), 1 çay bardağı kadar zeytinyağı, kabarması için karbonati biraz limonla köpürtüyorum, tam buğday unu ekliyorum. Göz kararı oluyor ama herhalde 2 su bardağına yakın oluyor un. Normal kekten biraz daha yoğun bir kıvam oluyor. Borcama yayıp öyle pişiriyorum. Çok seviyor oğlum, sadece ara öğünlerde vereceğim için saklıyorum. Yoksa yemek yerine bunu yemek istiyor. Kek kek kek diye verene kadar istiyor :)

Benim kızım çıtırdayan şeyleri seviyor var mı sağlıklı ı ama çıtırdayan bir tarif? Kuzeni
Yerken pringles görmüş nereden bilsin mama diye atlamış sanki çok mama yiyormuş gibi eltim yanında diye iki dakika mutfağa girmiştim gördüğüm manzara bu neyse artık yapacak bir şey yok tadına bakmış ama mama mama diye ağladı çekince Var mı yapabileceğim bir şey çıtır çıtır olsun

Benim kızım çıtırdayan şeyleri seviyor var mı sağlıklı ı ama çıtırdayan bir tarif? Kuzeni
Yerken pringles görmüş nereden bilsin mama diye atlamış sanki çok mama yiyormuş gibi eltim yanında diye iki dakika mutfağa girmiştim gördüğüm manzara bu neyse artık yapacak bir şey yok tadına bakmış ama mama mama diye ağladı çekince Var mı yapabileceğim bir şey çıtır çıtır olsun
Pringlesla bayağı erken tanışmış 🙈 tam olarak yerini tutmaz ama ben fırında ince kesilmiş baharatlı zeytinyağlı patates yapıyorum, seviyor onu benim kızım. Baharat olarak kekik, tatlı kırmızı toz biber, biraz karabiber kullanıyorum. Fırında köfte yada balık yaparken bunu da yanında yapıyorum, severek yiyor

Benimki de herkese şu 1 haftadır anne demeye başladı 🤦🏻‍♀️
kv sürekli annecim annecim deyip duruyo çocuğa ben de kızıyorum bitane annesi var o annecim dese bile sen babannecim de kim olduğunu bilsin diye. Bir iki babannecim deyip sonra yine annecim demeye devam ediyo.
eşimin kuzeninin kızı 2 yaşında sokaktaki kadınlara bile anne diye sesleniyo öyle olmasknı istemiyorum diyodum amma velakin yeni gördüğü insanlara anne diyor babannesine de.. babasına baba küçük kızlara abla,dedeye dede diyo. Zaman geçince öğrenecekler ama kv ye anne demesine uyuz oluyorum 🙊🤦🏻‍♀️😂
Sanırım anne demek kolaylarına geliyo
Uff sorma sorma bizimkide ayno sekilde kv dem annem dio o anne dedikce sinir oluyorum kv de gidince anne bi tanr baba bitane diorm onun yaninda demek istemiyorum bide bu polinige giremicem kndisi ile cunku babasina da anne dio herkese anne dio cildirmk uzereyimmm

Uff sorma sorma bizimkide ayno sekilde kv dem annem dio o anne dedikce sinir oluyorum kv de gidince anne bi tanr baba bitane diorm onun yaninda demek istemiyorum bide bu polinige giremicem kndisi ile cunku babasina da anne dio herkese anne dio cildirmk uzereyimmm
Canım sakin ol çok takılmışsın bu duruma o senin bebegin. Tek annesi de sensin. Şuan daha 1 yaşında benimki annen nerde dioz yok dio :) anne demek hoşuna gidiyordur belki. Inan dert etmeni gerektirecek bir durum yok bebek daha bugunlerin tadını çıkar bol bol video çek resim çek. Büyüdüklerinde herşeyin doğrusunu söyleyecek. Sadece sana anne diyecek merak etme.

Canım sakin ol çok takılmışsın bu duruma o senin bebegin. Tek annesi de sensin. Şuan daha 1 yaşında benimki annen nerde dioz yok dio :) anne demek hoşuna gidiyordur belki. Inan dert etmeni gerektirecek bir durum yok bebek daha bugunlerin tadını çıkar bol bol video çek resim çek. Büyüdüklerinde herşeyin doğrusunu söyleyecek. Sadece sana anne diyecek merak etme.
Takilmamim sebebi kv dem ile pek anlasamayiz bana inat yapar cokseyi smdi kizim ona anne dedikce bana bakio gozlerinde ki o art niyeti fesatligi alıyorum o yuzden bu kadar takilmam bunu ogretmem gerekio kizimq baba dese belki babannesine de baba der ama demio anne kolayi a gelio gibi sanki :KK43:

merhaba güzel anneler.
benim oğlum bir yaşına girmek üzere.
siz daha tecrübelisini birşey sormak istiyordum. Benim bücür son zamanlarda sabahları 5 gibi kalkmaya başladı. Zaman geçtikçe düzeliyor mu? Bazı arkadaşları okudum kasım annelerinden geç kalkıyor bebekler. Biraz daha büyüdükçe aynı dudum bizde de olacak mı sormak istedim sizlere :)
Merhaba gece erken mi yatıyor acaba?
Benimki en erken 7.30 gibi kalktı en baştan beri
O yüzden bilemiyorum

Kızlar benim kızım kreşe başlıyor haftada 3 tam gün :)
Inşallah kolay bir alışma süreci yasarsiniz bir iki ay daha beklesemiydin acaba şu salgınlar bitseydi. Çünkü ilk zamanlar çok.hasta oluyorlar. Tabi imkanlarınız ve durumunuz nasıl.bilmeden yaptığım bir yorum bu.

Takilmamim sebebi kv dem ile pek anlasamayiz bana inat yapar cokseyi smdi kizim ona anne dedikce bana bakio gozlerinde ki o art niyeti fesatligi alıyorum o yuzden bu kadar takilmam bunu ogretmem gerekio kizimq baba dese belki babannesine de baba der ama demio anne kolayi a gelio gibi sanki :KK43:
Bence bu sebepten bebeğini de kendinide hiç strese sokma. O kadar anlamsız ki. Kvne verecebilecegin en güzel ceza umursamazlık. Şuan kendinide bebeginide bu sıkıntıya sokarak tam olarak kayınvalidenin istedigini elde etmiş olmasını sagliyorsun. Bırak kızın şuan kime ne demek istiyorsa desin çocuklar stresi hisseder. Ve yaptirmak istediğin şey geri teper. Şu hayatta herkes her yaptığına karışmak isteyecek zaten annesi olarak onu olduğu gibi kabul et kendi problemlerini ona yansıtma. Şimdi anne diyor die hep.anne demeyecek buna emin olabilirsin. Baba demeyi.ogrenirse baba diyeceginin garantisi de yok. Bunlar gercekten dert etmeye deger seyler değil.

Inşallah kolay bir alışma süreci yasarsiniz bir iki ay daha beklesemiydin acaba şu salgınlar bitseydi. Çünkü ilk zamanlar çok.hasta oluyorlar. Tabi imkanlarınız ve durumunuz nasıl.bilmeden yaptığım bir yorum bu.
Aaa hayırlı olsun! bize gelişmeleri bildir lütfen, ben çok istiyorum ama bir yanım da bekle henüz erken diyor.

İşe başlamayacağım ama evde tezimi yazamıyorum bebek sürekli tepemde gece gündüz. O yüzden onu kreşe bırakıp ders çalışacağım. Başka türlü olmuyor.
Hastalık sorun değil babası kışlada çalışıyor durmadan eve hastalık taşıyor zaten :KK43:
4 gün birer saat gittik son gün beni bırakıp sınıfa gitti arkasına bile bakmadı. Yarın ilk kez tam gün gidecek. Sabah 9 buçukta bırakacağım akşam da 4 da alırım durursa tabii

X