- 22 Temmuz 2017
- 44.036
- 130.802
Yok kız, pinterest sunumu olsa alır yürür tarif, ondan eminim. Ama bu sunumla ilk 5 içinde olur, 1. olur diyemem.Gevur yaso sende Bir daha sunum yapamıyorum demezsin artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kız, pinterest sunumu olsa alır yürür tarif, ondan eminim. Ama bu sunumla ilk 5 içinde olur, 1. olur diyemem.Gevur yaso sende Bir daha sunum yapamıyorum demezsin artık
Yok be yasom helvaya benzemiyor, adı bile çok havalı antin kuntin deyip paris Brest yapan yasom yürü be kim tutar seniEvet, helva. Ben ne anların antin kuntin alafranga tariflerden.
Yasom şimdiki duruma göre konuşuyoruz napalım, gerisi nasip kısmet artıkYok kız, pinterest sunumu olsa alır yürür tarif, ondan eminim. Ama bu sunumla ilk 5 içinde olur, 1. olur diyemem.
Tarifim antin kuntin değil ki benim, bildiğin ekler pastanın içeriği farklı hali.Yok be yasom helvaya benzemiyor, adı bile çok havalı antin kuntin deyip paris Brest yapan yasom yürü be kim tutar seni
İsmi kulağa farklı geliyor ya yasom ondan dedim, birde eklere benziyor ama içindeki badem falan çok değişikTarifim antin kuntin değil ki benim, bildiğin ekler pastanın içeriği farklı hali.
İyi ki almamışım kız baksana. Yazık olacakmış birincilik tarife, yapamayacakmışımO Yasolar sana sanki Paris-Brest tarifini al da demişti?
Vardı aklımda bi şeyler ama benim bebiş bu ay cok hastaydı 2 haftada zor iyileşti, sonra anneme gittik yetişemedimHelva mi valla tarif güzelmiş kuzu,sunumunu kim nasıl yapardın var ya off
Oyy kıyamam minnak kuzuma yaa,ins bir daha hasta olmaz minnoş sen daha çok katilirsin kuzuVardı aklımda bi şeyler ama benim bebiş bu ay cok hastaydı 2 haftada zor iyileşti, sonra anneme gittik yetişemedim
Geçmiş olsunVardı aklımda bi şeyler ama benim bebiş bu ay cok hastaydı 2 haftada zor iyileşti, sonra anneme gittik yetişemedim
Nasip işini yaptı bu ay ya, bu kategoride istemiyordum bu tarifi, nasipte yapmak varmış.İyi ki almamışım kız baksana. Yazık olacakmış birincilik tarife, yapamayacakmışım
Nazar oluyor çocuuuma.Vardı aklımda bi şeyler ama benim bebiş bu ay cok hastaydı 2 haftada zor iyileşti, sonra anneme gittik yetişemedim
Sağol NevoşumGeçmiş olsun canım
Ay inşallah kuzu olmasın valla cok sık hastalandı bu aralar, çok yıprandıkOyy kıyamam minnak kuzuma yaa,ins bir daha hasta olmaz minnoş sen daha çok katilirsin kuzu
Sağol canımGeçmiş olsun
O kadar üst üste doktoruna gittik ki son zamanlarda artık adam da bilimi milimi bıraktı nazar oluyor bu cocuk dediNazar oluyor çocuuuma.
Geçmiş olsun bebişimVardı aklımda bi şeyler ama benim bebiş bu ay cok hastaydı 2 haftada zor iyileşti, sonra anneme gittik yetişemedim
Doktor haklı ama tüm suç sende yemeyip içmeyip ponçik bebe yapmışsınSağol Nevoşum
Ay inşallah kuzu olmasın valla cok sık hastalandı bu aralar, çok yıprandık
Sağol canım
O kadar üst üste doktoruna gittik ki son zamanlarda artık adam da bilimi milimi bıraktı nazar oluyor bu cocuk dedi
Püüüü yazıklar olsun1 kişi de bana oy vermemiş
Aşkom ya ,1 kişi bile vermemişPüüüü yazıklar olsun
Benim oyum sana⁸
Aşkom ya ,1 kişi bile vermemiş
Yeter de artar bileeeBenim oyum sana