Kizlar selam
Kızim kucuklugunden beri ozellikle biseye heyecanlandiginda kollarini yana dogru acip, agzini da acip ellerini sıkıp birakarak titretiyor kendini. Kucukken de yapiyordu ama bu kadar sık ve uzun surmuyodu. Uzun dedigim yaklasik 10 15 sn. Ayni hareketi ben yapıyorum ensem falan kasilmaktan agriyor yani. Dikkatini baska yone cektigimde birakiyor. Yada o titremesini durdurmasi icin elini falan tuttugumda çok sinirleniyor.
Dedigim gibi en çok heyecanlandigin da yapiyo ama gecen ondan 1.5 yas buyuk kuzenine oyuncağını verdi cocuk oynamaya basladiginda da gene titremeye başladı bizimki. Bilerek yapiyo gibide. Banada yapti. Ördeğini ötturunce basladi kasilp titremeye.
Takip eden doktoruna kucukken bi kac kez danismistim normal demisti. Bi norologa yada pedagoga mi gotursem diyorum icim rahat etsin. Cevrenizde var mi böyle heycanlanip titreyen bebek. Canimi sikmaya basladi bu durum.
Böyle depremdi virüstü şehit haberlerinin yüreğimizi yakması zor oluyor kıyamet kopsada toplucau kurtulsak psikolojisindeyimAnneler corona virüsü beni çok korkutuyor çember daraldı var mı önerisi bilgisi olan?
Al bendende o kadarBöyle depremdi virüstü şehit haberlerinin yüreğimizi yakması zor oluyor kıyamet kopsada toplucau kurtulsak psikolojisindeyim
Benim kizimda yapiyor heyecanlaninca yada bisey ilgisini cekince bide dislerini sikiyor bagiriyor. Degisik bir tepki ama hic anormal olabilecegini dusunmemistim. Bence bu onun heyecan belirtisi olabilir sende dikkat edince daha cok yapiyodur. Gormezden gelmeye calis belki birakir ki birakmasa da baska doktora goturursun
Biz hic bisey kullanmiyoruz canimKızlar vitamin kullanıyor musunuz hangi marka önerirsiniz
Venatura kullanıyorum vefa ilacın markası. D vitamini gün aşırı i. Hafta da bir kere de demir. Bir şey yemiyor çünküKızlar vitamin kullanıyor musunuz hangi marka önerirsiniz
Bebeğin kaç aylık? Benim oğlumda öyleydi çok sevimli oluyorlar yaCok arastirdim dedigin gibi normal gozukuyor ve ben görmesem de cogu bebekte de varmis. Gormezden gelmeye calisicam ama etrafin bazen tuhaf tepkiler vermesine çok takiliyorum
En işe yarar olan benim için) uminol bağışıklık sistemini de koruyor balık yapı olarakta ocean multi kullanıyorum... oğlum 21 aylık iştahına iyi geliyorKızlar vitamin kullanıyor musunuz hangi marka önerirsiniz
Balık yağı kullanıyoruz 1 yaşından beri mollersKızlar vitamin kullanıyor musunuz hangi marka önerirsiniz
15 aylik. Ay evet ilk zamanlar sevimli geliyodu ama sonradan pekte sevimli gelmemeye başladı. Insallah unutup gideriz bizdeBebeğin kaç aylık? Benim oğlumda öyleydi çok sevimli oluyorlar yakorkma büyüyünce kendiliğinden bıraktı unuttu gitti bunlar normal tepkiler...
Emira SY LezzetliCipetpet aydingelini nerelerdesiniz? En çok siz yazardınız eskiden şimdi yoksunuz hiç. Bebişler nasıl?
İlk adımlarını atmaya başladı çok şükür ama bu sefer peşinde koşmaktan ben yoruldum. Düşüp duruyor dengeyi sağlayana kadar yüreğim ağzımdaYuvarlanıp gidiyoruz şükür canım Yusuf ayaklandığından beri buralara uğrayamaz oldum
Siz nasılsınız nasıl gidiyor hayat?
Biz de çok şükür iyiyiz canım, teşekkürler sorduğun içinEmira SY LezzetliCipetpet aydingelini nerelerdesiniz? En çok siz yazardınız eskiden şimdi yoksunuz hiç. Bebişler nasıl?
Ben betüşe güveniyorumBiz de çok şükür iyiyiz canım, teşekkürler sorduğun içinBetül de yürümeye başladı 13aylıkken yavaş yavaş, şimdi şimdi anca dengesini kuruyor.
Bu arada vitamin konuşulmuş, b12 eksikliği vardı Betülün, ocean methyl b12 kullandık, hala birkaç gün arayla bir fıs veriyorum. D vitamini de aynı şekilde haftada 1-2 filan veriyorum, o da ocean. Demir kullanıyoruz, ferrum, her gün. En iyi ferrum yükseltti Betülde değerlerini. Balık yağına henüz başlamadım.
15aylık doktor ziyaretimizde 76 cm 8,5kilo çıktı. Tam kilo aldı derken bi hastalanıyor, pat diye geri veriyor.
Bir dahaki doktor ziyaretimizde hemoglobin elektroforezi testi yapılacak. Kan değerleri yükselişte çok şükür, inşallah testte talasemi taşıyıcısı çıkmayacak diye umuyorum
Bizde durumlar böyle
Betus cok guclu bir kiz olacak annesi cok sukur sagligi iyi olacak daha da iyi hic bsey cikmayacak sen merak etmeBiz de çok şükür iyiyiz canım, teşekkürler sorduğun içinBetül de yürümeye başladı 13aylıkken yavaş yavaş, şimdi şimdi anca dengesini kuruyor.
Bu arada vitamin konuşulmuş, b12 eksikliği vardı Betülün, ocean methyl b12 kullandık, hala birkaç gün arayla bir fıs veriyorum. D vitamini de aynı şekilde haftada 1-2 filan veriyorum, o da ocean. Demir kullanıyoruz, ferrum, her gün. En iyi ferrum yükseltti Betülde değerlerini. Balık yağına henüz başlamadım.
15aylık doktor ziyaretimizde 76 cm 8,5kilo çıktı. Tam kilo aldı derken bi hastalanıyor, pat diye geri veriyor.
Bir dahaki doktor ziyaretimizde hemoglobin elektroforezi testi yapılacak. Kan değerleri yükselişte çok şükür, inşallah testte talasemi taşıyıcısı çıkmayacak diye umuyorum
Bizde durumlar böyle