2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Benim kizimda yapiyor heyecanlaninca yada bisey ilgisini cekince bide dislerini sikiyor bagiriyor. Degisik bir tepki ama hic anormal olabilecegini dusunmemistim. Bence bu onun heyecan belirtisi olabilir sende dikkat edince daha cok yapiyodur. Gormezden gelmeye calis belki birakir ki birakmasa da baska doktora goturursun

Cok arastirdim dedigin gibi normal gozukuyor ve ben görmesem de cogu bebekte de varmis. Gormezden gelmeye calisicam ama etrafin bazen tuhaf tepkiler vermesine çok takiliyorum

Sa hanımlar çooook çooook uzun zamandır yoktum.. hiç kimseyi takip edemedim... taşındık yerleştik derken oğlanın peşinden koşturmaktan kendime vakit ayıramadım, şimdi doktor arıyordum, aklıma geldi yazmak istedim... ben Ankara’ya taşındım ama İstanbul’da Bağcılar safa hastanesi doktoru vardı onu arıyorum (hastane kapanmış) İstanbul’da olup da bilgisi olan var mı ?
Ya da Ankara da olup bana güzel bi çocuk doktoru ve kadın doğumcu önerebilecek ?

bu arada 15 aylığız, kilo boyu normal değerlerde ama ben yeni yaptırdm kan tahlilini ilk defa , ve Demir devit değerlerimiz düşük çıktı, henüz dün aldım sonuçları ve doktora gösteremedim...

devit ve kan damlasI ya da herhangi birşey kullanmıyoruz.. azılarımız köpek dişlerimiz çıktı çıkıyor.... çok hareketli yaramazız, tırmanmalar şımarmalar, kafa tutmalarımız var, ve emerek uyutuyorum başka türlü öğretemedim... halaaa emiyor aşırı memeye düşkün oldu zaten...

Herhangi bi hastalık geçirmedik Allah’a şükür... öyle ilaç vs falan kullanmadan bugünlere geldik... ama değerlerimiz düşük çıktı, büyük. Bi ihtimal benim değerlerim de çok düşğk çıkacak..

Cok arastirdim dedigin gibi normal gozukuyor ve ben görmesem de cogu bebekte de varmis. Gormezden gelmeye calisicam ama etrafin bazen tuhaf tepkiler vermesine çok takiliyorum
Bebeğin kaç aylık? Benim oğlumda öyleydi çok sevimli oluyorlar ya korkma büyüyünce kendiliğinden bıraktı unuttu gitti bunlar normal tepkiler...

Yuvarlanıp gidiyoruz şükür canım Yusuf ayaklandığından beri buralara uğrayamaz oldum
Siz nasılsınız nasıl gidiyor hayat?
İlk adımlarını atmaya başladı çok şükür ama bu sefer peşinde koşmaktan ben yoruldum. Düşüp duruyor dengeyi sağlayana kadar yüreğim ağzımda

Emira SY LezzetliCipetpet aydingelini nerelerdesiniz? En çok siz yazardınız eskiden şimdi yoksunuz hiç. Bebişler nasıl?
Biz de çok şükür iyiyiz canım, teşekkürler sorduğun için Betül de yürümeye başladı 13aylıkken yavaş yavaş, şimdi şimdi anca dengesini kuruyor.

Bu arada vitamin konuşulmuş, b12 eksikliği vardı Betülün, ocean methyl b12 kullandık, hala birkaç gün arayla bir fıs veriyorum. D vitamini de aynı şekilde haftada 1-2 filan veriyorum, o da ocean. Demir kullanıyoruz, ferrum, her gün. En iyi ferrum yükseltti Betülde değerlerini. Balık yağına henüz başlamadım.

15aylık doktor ziyaretimizde 76 cm 8,5kilo çıktı. Tam kilo aldı derken bi hastalanıyor, pat diye geri veriyor.

Bir dahaki doktor ziyaretimizde hemoglobin elektroforezi testi yapılacak. Kan değerleri yükselişte çok şükür, inşallah testte talasemi taşıyıcısı çıkmayacak diye umuyorum

Bizde durumlar böyle

Selam kizlar nasilsiniz bebisler nasil bizimki cok hareketlendi her yere tirmaniyor koltuklar sandalye onemli degil ama besigine tirmanio icine girio geri düşecek die cok korkuorum hep korkulugu kaldırıyordum artk buyuyen besik bizimki mutfakta cekmecelikten tezgaha cikmaya calisio onlar söküldü smdi ekmekligim var ona tirmaniyor bugun ustune devriliyordu ikisini son anda tuttum evi guvenli hale getirdim ama bu tırmanma mevzusu bni cok korkutuyor ne yapacagimi sasirdim sizde durumlar nasil

Ben betüşe güveniyorum

Betus cok guclu bir kiz olacak annesi cok sukur sagligi iyi olacak daha da iyi hic bsey cikmayacak sen merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…