- 21 Kasım 2016
- 3.677
- 5.249
Erken uyuma kismi iel bizimki hic alakasi yok kacta yatarsa yatsin 7 de en gec 7 bucukta ayaktayiz bir kere 11 e kadar durdu misafirimiz gelmisti gene ayni saattr kalkti çocuklarında kndilerince düzenleri war boyle istiyorlar boyle tetcih ediyorlar bnde hic degistirmeye ugrasmiyorum brn ona ayak uyduruorum15.ayimizdayiz 5defa bile 8de kalkmadim 5,6,7 gibi gune basliyoruz ama tabi aksam erken yatiyo 7 8 gibi. Kacta uyudugu onemli bu yuzden aslinda. Duzelme kismi muamma bize ugramadi daha
Erken uyuma kismi iel bizimki hic alakasi yok kacta yatarsa yatsin 7 de en gec 7 bucukta ayaktayiz bir kere 11 e kadar durdu misafirimiz gelmisti gene ayni saattr kalkti çocuklarında kndilerince düzenleri war boyle istiyorlar boyle tetcih ediyorlar bnde hic degistirmeye ugrasmiyorum brn ona ayak uyduruorum
Hamileyken kullanmistimKızlar aramizda troid ilacı kullanan varmi
Bizimki uyaninca uyumuyor malesef karanlikta kalkioruz ama ne nesesindne ne enerjisinden bsey eksilmio 7 de kalkip 10 da geri yatiyor bnm icin gun yorucu geciyor ama olsun napalim bnde insalah braz dha gec uyandigi gunler olur die bekliyorumAynen degismiyolar benim icin mutlu uyanmasi onemli. Mesela 9da yatip 6da kalkiyosa zorla yatiriyorm aglasa da uyutuyorum. Hersey onun keyfine gore olmuyo valla tum gun canimi okuyor. Keyifliyse sorun yok zaten ama sunu farkettim ortalik aydinlandiktan sonra uyandiginda daha mutlu oluyor daha keyifli. Ama heryer karanlikken ne o mutlu ne de ben. O gunlerde sayili zaten. Uyumaya gidiyorm dedigi gunleri bir umut bekliyorm iste
Bir ara mutlu olunca anne diyordu bizim kuzucukKizlar merhaba benim bir sorum olacak kızım bu aralar herkese anne diyor herkese ama cok üzülüyorum ben bu duruma nedenini bilen varmi?
benim de öyleKizlar merhaba benim bir sorum olacak kızım bu aralar herkese anne diyor herkese ama cok üzülüyorum ben bu duruma nedenini bilen varmi?
Hayir mutlu olunca deil babasina babannesin ananesine yoldaki onu seven birine donunce anne dio baksin die herkese cok uzuluorm diyorum bir tane anne war bir tane baba yok anne anne anneeeBir ara mutlu olunca anne diyordu bizim kuzucuk
Ben kullanıyorumKızlar aramizda troid ilacı kullanan varmi
Benim kizim da hala anne demiyorHayir mutlu olunca deil babasina babannesin ananesine yoldaki onu seven birine donunce anne dio baksin die herkese cok uzuluorm diyorum bir tane anne war bir tane baba yok anne anne anneee
Bizimki de baba demiyorBenim kizim da hala anne demiyorsöylediği kelimeler iyice arttı, görüşürüz bile diyor artık düşün yani bir tek anne demiyor seninki değişir zamanla merak etme, daha çok küçük, büyüdükçe bir tane anne olduğunu anlayacak ☺
Evet ben 3 yıldan fazladır kullanıyorum 4gün 100 3gün 50 alıyprumKızlar aramizda troid ilacı kullanan varmi
Bizimki uyaninca uyumuyor malesef karanlikta kalkioruz ama ne nesesindne ne enerjisinden bsey eksilmio 7 de kalkip 10 da geri yatiyor bnm icin gun yorucu geciyor ama olsun napalim bnde insalah braz dha gec uyandigi gunler olur die bekliyorum
Uzun zamandır yarim yamalak okuyorum. Evde bir ilkokul 1 ergeni birde 1 yaş ergeni olunca zaman resmen koşuo. Genel sıkıntılar uyku ve yemek sanırım. Ilk cocugumda mahalle baskısına çok maruz kalmış hatayı kendinde ve bebesinde aramış biri olarak şimdi olaylara bu bir süreç geçecek gözüyle bakiorum. Büyük de uyku eğitimi verdim gece beslenmesini kestim. Ve bunları kolay yapmadim gerçekten o da zorlandı bende neticede gece beslenmesi öyle bisey ki her hastalıkta her diş sikintisinda başa sarıyor. Meme komple bitmesen gece kesmek başarı oranı çok düşük bir hadise o yüzden kızımda kaderime razı geliorum:) gece yapışık ikiz gibi uyuyoruz. Marangoza bi yatak yaptirdirdim 120lik alçak montessoriler gibi değil daha basit ve kaba olmayan takilioz onda beraber. Yeme içme işinde zaten asıl olay 1 yaştan sonra başlıo en istahlisi bile arıza cikario ama sonra sonra oda düzene girio duzelio çok takmamak lazım yemio die moral bozmamak lazım yada uyumuo die bebeler bunu hissedio malesef. 2 yaş sonrası yeme iside daha iyi oluo bu günlere nazaran. Benim kız hiç durmuo bişeyleri açıp kapatmaya bayilio kilitli kasa versek açacak:)) evin içinde bi o yana bi bu yana koşuo. Bana anne demio öyle boş boş anne temizliği var ama bana demio babasina baba abisine abi diyor beni insan yerine koymuyor:)) hatta o dereceki baban nerde sor gosterio abin nerde sor gosterio annen nerde sor yok dio( çok nankör çıktı bu :)) onun dışında çok dışa dönük herkese laf atio. Ve tabiki asiri sınırlı istedigi sey olmasin ya bağırıp ya yere kapanip aglio o kadar tatli gelio ki bu halleri onun beni asil zorlayan 7 yaşındakinin kaprisleri (( bizde durumlar boyle bu ay bexero son doz asimiz var cok bedbahtiz ozlemisim buraya yazmayi
Bende öyle diyordum:) ama büyük çok kisitlanio böyle tam 5 yaş benimkilerin araları heryaşın zorluğu farklıdır elbet. Araları az olanlarin da başka sıkıntıları var. Aslında büyük tam gün okulda. Ama akşamları kaos oluo çok huysuz ve mutsuz oluyor. Yerli yersiz küsme ve ağlama. Bide tabi ödev sorunsalı falan.Bende ikinci cocuk icin ilki 5 6 yasina gelsin diyodum
Bende öyle diyordum:) ama büyük çok kisitlanio böyle tam 5 yaş benimkilerin araları heryaşın zorluğu farklıdır elbet. Araları az olanlarin da başka sıkıntıları var. Aslında büyük tam gün okulda. Ama akşamları kaos oluo çok huysuz ve mutsuz oluyor. Yerli yersiz küsme ve ağlama. Bide tabi ödev sorunsalı falan.