Geçmiş olsun tez zamanda iyileşsin kuzucukKızlar tahlil sonuçları çıktı. Kanda iltihap, kakada kan, amip ve rota çıktı. Aşıdan değilmiş yani. Salgın var dedi doktor hanım, iyi ki yatırmış.. 3 güne kadar sürebilirmiş.. Ateşi 39a çıkıyor ara ara, korkmayın dedi doktorumuz. Bol bol emecek ve serum verilecek. Bir de ilaçlar tabi.. Dua bekliyoruz
Geçmiş olsun. Hatırladığım kadarıyla sen de rota aşısını yaptırmıştın, yanılıyor muyum?Kızlar tahlil sonuçları çıktı. Kanda iltihap, kakada kan, amip ve rota çıktı. Aşıdan değilmiş yani. Salgın var dedi doktor hanım, iyi ki yatırmış.. 3 güne kadar sürebilirmiş.. Ateşi 39a çıkıyor ara ara, korkmayın dedi doktorumuz. Bol bol emecek ve serum verilecek. Bir de ilaçlar tabi.. Dua bekliyoruz
Alerjiden dolayı yaptırmadı sanıyorumGeçmiş olsun. Hatırladığım kadarıyla sen de rota aşısını yaptırmıştın, yanılıyor muyum?
Yaptıramadık canım, süt alerjisi olan bebeklere yapamıyorlar aşısını..Geçmiş olsun. Hatırladığım kadarıyla sen de rota aşısını yaptırmıştın, yanılıyor muyum?
Canım çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusunKızlar tahlil sonuçları çıktı. Kanda iltihap, kakada kan, amip ve rota çıktı. Aşıdan değilmiş yani. Salgın var dedi doktor hanım, iyi ki yatırmış.. 3 güne kadar sürebilirmiş.. Ateşi 39a çıkıyor ara ara, korkmayın dedi doktorumuz. Bol bol emecek ve serum verilecek. Bir de ilaçlar tabi.. Dua bekliyoruz
Çok geçmiş olsun , dualarımız onunla çabucak atlatsın tüm hasta bebeklerKızlar tahlil sonuçları çıktı. Kanda iltihap, kakada kan, amip ve rota çıktı. Aşıdan değilmiş yani. Salgın var dedi doktor hanım, iyi ki yatırmış.. 3 güne kadar sürebilirmiş.. Ateşi 39a çıkıyor ara ara, korkmayın dedi doktorumuz. Bol bol emecek ve serum verilecek. Bir de ilaçlar tabi.. Dua bekliyoruz
Gecmis olsun sirf bu yuzden 9.ayda yaptirmamizi istedi doktorumuz cok agir bir asi Kaldiramaz diyeKızlar bebeğimin ateşli huzursuz hali devam ediyor. Bir de karnı ağrıyor, ishal oldu. Hastaneye gidiyoruz. Ateşi 39,5e çıktı.. Olabiliyormuş böyle
Aklınızda olsun, müsait olduğunuz rahat bir zaman yaptırın menenjit aşısını..
Nasil bulamiski gecmis olsun cok yaaaKızlar tahlil sonuçları çıktı. Kanda iltihap, kakada kan, amip ve rota çıktı. Aşıdan değilmiş yani. Salgın var dedi doktor hanım, iyi ki yatırmış.. 3 güne kadar sürebilirmiş.. Ateşi 39a çıkıyor ara ara, korkmayın dedi doktorumuz. Bol bol emecek ve serum verilecek. Bir de ilaçlar tabi.. Dua bekliyoruz
Canım inan ben de bilmiyorum. Havada bile oluyormuş, solunum yoluyla.. Allah esirgesin. Önemli olan bağışıklığın güçlü olması..Salgin
Nasil bulamiski gecmis olsun cok yaaa
Canım Allah şifa versin umarım bian önce atlatır kuzucuk. Rabbim yardımcınız olsunKusma da başladı kızlar. Ağzından burnundan gidiyor.. Doktor artacak ishal ve kusma diyor. Güçlü kalmaya çalışıyorum ama çok zormuş ilk günden bu halde kuzum...
Amin canım..Canım Allah şifa versin umarım bian önce atlatır kuzucuk. Rabbim yardımcınız olsun
Çok çok geçmiş olsun canım dualarımız sizinleKusma da başladı kızlar. Ağzından burnundan gidiyor.. Doktor artacak ishal ve kusma diyor. Güçlü kalmaya çalışıyorum ama çok zormuş ilk günden bu halde kuzum...
Allah yardımcınız olsun canımm betüşde hemen toparlasın daha fazla sürmesin inşallahKusma da başladı kızlar. Ağzından burnundan gidiyor.. Doktor artacak ishal ve kusma diyor. Güçlü kalmaya çalışıyorum ama çok zormuş ilk günden bu halde kuzum...
Büyük oğlum 13 yaşında takılıyorum arada “ ben seni düşürmüştüm ondan böylesin” diye. Çok şükür birşey olmamıştı. 2. Ye de. 3. Bebeği yüksekte hiç tutmadım düşmedik şimdiye kadar.Cok sukur iyi cnm bsey olmafi allahtan vicdan azabi en kotusu allahm aklimi yitiriorum sandm 2 gun kndime gelemedim siz nasilsiniz
Şu alışma dönemi çok sıkıntılı. Eline ben de veriyorum sonra yüreğim ağzımda takip ediyorum.Yaa ne guzel kutay agzina taneli bisey kacinca hemen ogurmeye basliyor dun kavun tuttum agzina bi parca kopmus boguluyordu nerdeyse ogurmeye basliyor hemen
Hastane çıkışından yırttık ama ya diğer aldıklarımız hepsi yükselmiş.Kızlar yeğenim için hastane çıkışı 10lu takım bakıyordum, geçen sene kızıma aldığım takımı 200liraya gördüm. Ben 100e almıştım. Fiyatlar iki katına çıkmış resmen
Geçmiş olsun benimkiler 2 aylıkken düşmüştü. Büyüdükçe daha tehlikeli oluyorlar habire döndükleri için.Yataktan duşenler kervanına bugün biz de katılmış oldukyatağın uzerine koyup arkamı donmemle düşmesi bir oldu Rabbim beterinden korusun
Kızlar bebeğimin ateşli huzursuz hali devam ediyor. Bir de karnı ağrıyor, ishal oldu. Hastaneye gidiyoruz. Ateşi 39,5e çıktı.. Olabiliyormuş böyle
Aklınızda olsun, müsait olduğunuz rahat bir zaman yaptırın menenjit aşısını..
Kızlar tahlil sonuçları çıktı. Kanda iltihap, kakada kan, amip ve rota çıktı. Aşıdan değilmiş yani. Salgın var dedi doktor hanım, iyi ki yatırmış.. 3 güne kadar sürebilirmiş.. Ateşi 39a çıkıyor ara ara, korkmayın dedi doktorumuz. Bol bol emecek ve serum verilecek. Bir de ilaçlar tabi.. Dua bekliyoruz
Canim cok gecmis olsun Rabbim sifasini versin insallah benim de oğlum da sut alerjisi var ama biz yaptirdik rotayi asidan sonra alerji olduğunu ogrendikYaptıramadık canım, süt alerjisi olan bebeklere yapamıyorlar aşısını..
Kusma da başladı kızlar. Ağzından burnundan gidiyor.. Doktor artacak ishal ve kusma diyor. Güçlü kalmaya çalışıyorum ama çok zormuş ilk günden bu halde kuzum...
Romer trifix kullaniyoruz biz. Adactan gecmis bir koltuk. Evet basta meblağ biras yuksek gorunuyor ama uzunca zaman kullaniyor cocuk. Ki guvenlik soz konusu olunca 1000 2000 liranin onemi yok bence. Baska seylerden kismayi tercih ederim.
Kusma da başladı kızlar. Ağzından burnundan gidiyor.. Doktor artacak ishal ve kusma diyor. Güçlü kalmaya çalışıyorum ama çok zormuş ilk günden bu halde kuzum...
Canim cok gecmis olsun Rabbim sifasini versin insallah benim de oğlum da sut alerjisi var ama biz yaptirdik rotayi asidan sonra alerji olduğunu ogrendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?