• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar tahlil sonuçları çıktı. Kanda iltihap, kakada kan, amip ve rota çıktı. Aşıdan değilmiş yani. Salgın var dedi doktor hanım, iyi ki yatırmış.. 3 güne kadar sürebilirmiş.. Ateşi 39a çıkıyor ara ara, korkmayın dedi doktorumuz. Bol bol emecek ve serum verilecek. Bir de ilaçlar tabi.. Dua bekliyoruz
Geçmiş olsun tez zamanda iyileşsin kuzucuk

Kızlar tahlil sonuçları çıktı. Kanda iltihap, kakada kan, amip ve rota çıktı. Aşıdan değilmiş yani. Salgın var dedi doktor hanım, iyi ki yatırmış.. 3 güne kadar sürebilirmiş.. Ateşi 39a çıkıyor ara ara, korkmayın dedi doktorumuz. Bol bol emecek ve serum verilecek. Bir de ilaçlar tabi.. Dua bekliyoruz
Geçmiş olsun. Hatırladığım kadarıyla sen de rota aşısını yaptırmıştın, yanılıyor muyum?

Canım çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun

Çok geçmiş olsun , dualarımız onunla çabucak atlatsın tüm hasta bebekler😍

Kızlar bebeğimin ateşli huzursuz hali devam ediyor. Bir de karnı ağrıyor, ishal oldu. Hastaneye gidiyoruz. Ateşi 39,5e çıktı.. Olabiliyormuş böyle

Aklınızda olsun, müsait olduğunuz rahat bir zaman yaptırın menenjit aşısını..
Gecmis olsun sirf bu yuzden 9.ayda yaptirmamizi istedi doktorumuz cok agir bir asi Kaldiramaz diye

Salgin
Nasil bulamiski gecmis olsun cok yaaa

Kusma da başladı kızlar. Ağzından burnundan gidiyor.. Doktor artacak ishal ve kusma diyor. Güçlü kalmaya çalışıyorum ama çok zormuş ilk günden bu halde kuzum...
Canım Allah şifa versin umarım bian önce atlatır kuzucuk. Rabbim yardımcınız olsun

Kusma da başladı kızlar. Ağzından burnundan gidiyor.. Doktor artacak ishal ve kusma diyor. Güçlü kalmaya çalışıyorum ama çok zormuş ilk günden bu halde kuzum...
Allah yardımcınız olsun canımm betüşde hemen toparlasın daha fazla sürmesin inşallah

Cok sukur iyi cnm bsey olmafi allahtan vicdan azabi en kotusu allahm aklimi yitiriorum sandm 2 gun kndime gelemedim siz nasilsiniz
Büyük oğlum 13 yaşında takılıyorum arada “ ben seni düşürmüştüm ondan böylesin” diye. Çok şükür birşey olmamıştı. 2. Ye de. 3. Bebeği yüksekte hiç tutmadım düşmedik şimdiye kadar.
İnşallah size de olmaz bir daha canım.

Yaa ne guzel kutay agzina taneli bisey kacinca hemen ogurmeye basliyor dun kavun tuttum agzina bi parca kopmus boguluyordu nerdeyse ogurmeye basliyor hemen
Şu alışma dönemi çok sıkıntılı. Eline ben de veriyorum sonra yüreğim ağzımda takip ediyorum.

Kızlar yeğenim için hastane çıkışı 10lu takım bakıyordum, geçen sene kızıma aldığım takımı 200liraya gördüm. Ben 100e almıştım. Fiyatlar iki katına çıkmış resmen 😲
Hastane çıkışından yırttık ama ya diğer aldıklarımız hepsi yükselmiş.

Yataktan duşenler kervanına bugün biz de katılmış olduk 😔 yatağın uzerine koyup arkamı donmemle düşmesi bir oldu 😔 Rabbim beterinden korusun
Geçmiş olsun benimkiler 2 aylıkken düşmüştü. Büyüdükçe daha tehlikeli oluyorlar habire döndükleri için.

Kızlar bebeğimin ateşli huzursuz hali devam ediyor. Bir de karnı ağrıyor, ishal oldu. Hastaneye gidiyoruz. Ateşi 39,5e çıktı.. Olabiliyormuş böyle

Aklınızda olsun, müsait olduğunuz rahat bir zaman yaptırın menenjit aşısını..

Çok geçmiş olsun canım. Tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah.

Çok geçmiş olsun canım ya 😔
pruine pruine teşekkür ederim canim.annem hep derdi bir kere düştü mü devamı gelir diye. Düştüğünden beri bu sefer kafasını çarptı otururken düştü falan 😔 8 ay hiç bsy olmadı şimdi böyle olunca tuhaf oldum 😔

Son düzenleme:
Romer trifix kullaniyoruz biz. Adactan gecmis bir koltuk. Evet basta meblağ biras yuksek gorunuyor ama uzunca zaman kullaniyor cocuk. Ki guvenlik soz konusu olunca 1000 2000 liranin onemi yok bence. Baska seylerden kismayi tercih ederim.

Mrb cnm bende bu modelden almak istiyorum araştırıyoruz hala senin kinin modeli tam olarak nedir trifix te kendi içinde sanırım 2 yada 3 farklı seri var

Ay canım ya nasıl üzüldüm varya Rabbim tez şifa versin inşallah çarçabuk düzelsin nolur 🙏

Canim cok gecmis olsun Rabbim sifasini versin insallah benim de oğlum da sut alerjisi var ama biz yaptirdik rotayi asidan sonra alerji olduğunu ogrendik😞

Bizde de aynısı oldu. Rotayı yaptırdıktan sonra öğrendik alerjiyi.

LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet cnm çok geçmiş olsun. Rabbim bebişine şifa sana da sabır versin 🙏🏻

Back