• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hemen hemen ayniyiz.
Ek gıda konusunda ne yaptınız?

Havuç, patates, bezelye, kabak, saalatalık, Muz, elma, kayısı ve yumurtanın sarısını denedik şimdiye kadar canım. Ben ek gıdaya aman aman dikkat edemiyorum hatta hiç vermediğim gün bile oluyor.

Bizim gündüz uykularımız bazen çok güzel oluyor bazen 20-30 dk da uyanıyo. Hala gündüz 3 uyku uyuyoruz ama 3. Sü şekerleme gibi oluyo.
Akşamları 9:30 da çoğunlukla gece uykusuna geçiyoruz. Ama geceleri 3-4 kere uyanıyo. 7-7:30 arası da uyanıyo.
Ek gıdada da
sabah yumurta sarısı-peynir bazen meyve ( yumurta sarısı sulansın diye az koyuyorum)
1-2 civarı yoğurt bazen meyve
Akşam bizimle beraber ona yaptğım çorbadan içiriyorum

Menenjit doktordan Doktora ne kadar çok değişiyor. İnşallah kuzucuklar sağlıkla büyürler
Canim biz 2.dozu olacagiz bu ay menenjitin b tipinin de ilk dozunu doktordan doktora ziyade bizim doktorumuz bebekten bebege degisio dedi bnm bebegim düşük kilo dogdu ve anne sutu alamadi pek fzla bundan kaynaklı erken yaptirmanizi planladim dedi

Bu ayda mi yapılıyordu canim henuz doktora gidemedik o yüzden bilgim yok sanirim oze bir asi
Evet canım, özel aşı. Bizim doktorumuz ne kadar erken o kadar iyi diyor. Devletteki aşılarla çakışmasın diye 5-7-9-13 yapacaktık ama 5.ay başlayamadık. O yüzden 7-9-11-15 olacak inşallah. Büyük çocuklara da yapılıyor bu arada, ihmal etmemek lazım. Onlara 1 doz yapılıyor ama.

Bu ilk doz nimenrix 280 liraymış, toplam 4 doz yapılıyor, bilgin olsun canım

Canim biz 2.dozu olacagiz bu ay menenjitin b tipinin de ilk dozunu doktordan doktora ziyade bizim doktorumuz bebekten bebege degisio dedi bnm bebegim düşük kilo dogdu ve anne sutu alamadi pek fzla bundan kaynaklı erken yaptirmanizi planladim dedi
Bizim kızımız da iki kere bronşiolit oldu, hala 6850gr minik ve alerjik bir bebek. Ama bizim doktorumuz her çocuk için erken yapılmalı diyor..

Bizim kızımız da iki kere bronşiolit oldu, hala 6850gr minik ve alerjik bir bebek. Ama bizim doktorumuz her çocuk için erken yapılmalı diyor..
Gecmis olsun cnm allah bidha yaşatmasın alerjik bebek zor siz kacinci ayda yaptirdiniz biz ilk dozu 5.ayda yaptirdik

Evet canım, özel aşı. Bizim doktorumuz ne kadar erken o kadar iyi diyor. Devletteki aşılarla çakışmasın diye 5-7-9-13 yapacaktık ama 5.ay başlayamadık. O yüzden 7-9-11-15 olacak inşallah. Büyük çocuklara da yapılıyor bu arada, ihmal etmemek lazım. Onlara 1 doz yapılıyor ama.

Bizim plan farkli canim 4 doz deil iki menenjit toplami 5 doz 5 7 13.ay larda yapilacak

Canım 2. Çeşidini yaptıracak mısjn peki?
Bide ayşe hocaya mı yaptırdın aşıyı alıp. Bizde Pazartesi kontrole gidicez aşıyı alıp mı gitsem acaba diye düşünüyorum

Canım 2. Çeşidini yaptıracak mısjn peki?
Bide ayşe hocaya mı yaptırdın aşıyı alıp. Bizde Pazartesi kontrole gidicez aşıyı alıp mı gitsem acaba diye düşünüyorum
Evet canım, ikinci çeşiti bu zaten meningokok b.
Ayşe Hanıma yaptırdık canım. Hiç gerek yok almana, onlarda varmış. Direkt hastaneye ödemenizi yaparsanız asistanı getiriyor, Ayşe Hanım odasında kendi yapıyor aşıyı

Back