Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece uykusuna 8-9 gibi geçiyor. Saat 7.30-8.00 gibi uyanıyor. Günde 3 kez uyuyor. Uyuma süresi belli oluyor. Bazen 1 bazen 2 saat uyuyor.Bebeklerinizi gündüz kac kere kacar saat uyutuyorsunuz ?
Ek gıda listenizi ve bu zamana kadar neler yedirdiginizi tam liste yazar mısınız ?Ben bir düzene oturtamadım Uyku ve ek gidayi . Cok duzensiz ilerliyoruz.
İkeanın tepsisi çok zor çıkıyor. Ben çıkaramıyorum, çok kirlendiyse bacaklarını söküp banyoda yıkıyorum. Eşim bile çıkarmakta zorlanıyor. Şimdi alacak olsam evet ikea gibi basit ama tepsisi kolay çıkan bişey alırımBurada daha önce mama sandalyesi konuşuldu ama görümcem verecek diye çok incelememiştim ama sandalyenin heryeri kumaş temizlik çok zor sanırım ikea antilop herkesin hem fikir olduğu. Yıka kurut kullan
Canım b tipi olan bexsero olması lazım, nimenrix değil. Ben mi yanlış biliyorum acaba? Fiyatıda 403 tlEvet canım, ikinci çeşiti bu zaten meningokok b.
Ayşe Hanıma yaptırdık canım. Hiç gerek yok almana, onlarda varmış. Direkt hastaneye ödemenizi yaparsanız asistanı getiriyor, Ayşe Hanım odasında kendi yapıyor aşıyı
Doğru canım ben yanlış söylemişim. Onu da yaptıracağız inşallah. Bexsero b, nimenrix a tipiydi değil mi? İkisinin toplamı 4doz olacakmışCanım b tipi olan bexsero olması lazım, nimenrix değil. Ben mi yanlış biliyorum acaba? Fiyatıda 403 tl
De ya lütfen kimse linç etmez merak etmeGece uykusuna 8-9 gibi geçiyor. Saat 7.30-8.00 gibi uyanıyor. Günde 3 kez uyuyor. Uyuma süresi belli oluyor. Bazen 1 bazen 2 saat uyuyor.
Ek gıdayı söylersem beni linç ederler gerek yok :)
4-5 öğün yediriyorum. Tarhana, un çorbası vs. Yapıyorum. 7. Ayda atıyorum fasulye yok diye vermemezlik etmiyorum. İlk aydan sonra (biz 5 aylıkken başladık) her sebze ya da çorbasına et de ekliyorum doktor önerisiyle. Peynirimi yoğurdumu kendim yapıyorum. Kendimize yaptığımız bazı yemeklere de tuz koymadan tadına baktırıyorum çünkü biz yerken bizim yemeğimizden istiyor. Tablet tv izletmiyorum ama yemiyor diye parkta yedirdiğim oluyor. Evde çok ısrarcı olmuyorum yemiyorsa kaldırıyorum, zorlamıyorum. 7. ay 700 gr almıştı. Bir önceki ay 250 gr alınca doktor öğünleri çoğalttı ama ben her öğüne yetişemiyorum, doktor da yetiştiği kadar yedir diyor.De ya lütfen kimse linç etmez merak etme
Ben seni korurum
Geçmiş olsun, biz de yakında yaptıracağız. Korktum şimdi sen böyle yazıncaKızlar bebeğimin ateşli huzursuz hali devam ediyor. Bir de karnı ağrıyor, ishal oldu. Hastaneye gidiyoruz. Ateşi 39,5e çıktı.. Olabiliyormuş böyle
Aklınızda olsun, müsait olduğunuz rahat bir zaman yaptırın menenjit aşısını..
Kuzum geçmiş olsunKızlar bebeğimin ateşli huzursuz hali devam ediyor. Bir de karnı ağrıyor, ishal oldu. Hastaneye gidiyoruz. Ateşi 39,5e çıktı.. Olabiliyormuş böyle
Ne demek canım rica ederim, aynen dediğin gibiDoğru canım ben yanlış söylemişim. Onu da yaptıracağız inşallah. Bexsero b, nimenrix a tipiydi değil mi? İkisinin toplamı 4doz olacakmış
Doktor meningokok aşıları için de bir takvim hazırlamıştı, yanlış hatırladım demek, çok teşekkürler
Canım çok geçmiş olsun, biz 2.dozu yaptırdık, ikisindede hiçbir şey olmadı çok şükür. Sizin baya yükselmiş ateşiniz kıyamamKızlar bebeğimin ateşli huzursuz hali devam ediyor. Bir de karnı ağrıyor, ishal oldu. Hastaneye gidiyoruz. Ateşi 39,5e çıktı.. Olabiliyormuş böyle
Ya kıyamam çok geçmiş olsun canımKızlar bebeğimin ateşli huzursuz hali devam ediyor. Bir de karnı ağrıyor, ishal oldu. Hastaneye gidiyoruz. Ateşi 39,5e çıktı.. Olabiliyormuş böyle
Cok gecmis olsun cnmKızlar bebeğimin ateşli huzursuz hali devam ediyor. Bir de karnı ağrıyor, ishal oldu. Hastaneye gidiyoruz. Ateşi 39,5e çıktı.. Olabiliyormuş böyle
Ben emzik ve biberon temizleyicisi ile yikiorum herseyini bebegimin deterjan kullanmiorm cnm sunu okumustum bulasik makinasinda deterjan atmadan yikayabilirmisizKızlar dikkat ettiniz mi mama kaşıklarına deterjan kokusu siniyor. Siz nasıl yıkıyorsunuz kaşıkları? Şimdi suda kaynatıyorum temiz kaşıkları belki koku geçer diye
Çok geçmiş olsun kuzum bir an önce iyilesir inşallah bebişKızlar bebeğimin ateşli huzursuz hali devam ediyor. Bir de karnı ağrıyor, ishal oldu. Hastaneye gidiyoruz. Ateşi 39,5e çıktı.. Olabiliyormuş böyle
Kızlar tek tek alıntılıyamadım çok çok teşekkür ederim hepinize ❤ hala hastanedeyiz. Korkmasın yaptıracaklar, her bebek aynı tepkiyi vermez dedi doktorumuz. Emira SY canım senin oğlanlar için sordum da, genelde alerjik bebekler daha hassas oluyor, takip etmek lazım ateş dirençli olabiliyor dedi. Çok şükür bizim düştü 3 saatin sonunda. Ama kan ve gaita tahlili istedi, salgın da var bi bakalım dedi. Temiz çıkarsa yollayacak sanırım. İkinci serumu takacaktılar şimdi.