• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bebeklerinizi gündüz kac kere kacar saat uyutuyorsunuz ?
Ek gıda listenizi ve bu zamana kadar neler yedirdiginizi tam liste yazar mısınız ?Ben bir düzene oturtamadım Uyku ve ek gidayi . Cok duzensiz ilerliyoruz.
Gece uykusuna 8-9 gibi geçiyor. Saat 7.30-8.00 gibi uyanıyor. Günde 3 kez uyuyor. Uyuma süresi belli oluyor. Bazen 1 bazen 2 saat uyuyor.
Ek gıdayı söylersem beni linç ederler gerek yok :)

Burada daha önce mama sandalyesi konuşuldu ama görümcem verecek diye çok incelememiştim ama sandalyenin heryeri kumaş temizlik çok zor sanırım ikea antilop herkesin hem fikir olduğu. Yıka kurut kullan
İkeanın tepsisi çok zor çıkıyor. Ben çıkaramıyorum, çok kirlendiyse bacaklarını söküp banyoda yıkıyorum. Eşim bile çıkarmakta zorlanıyor. Şimdi alacak olsam evet ikea gibi basit ama tepsisi kolay çıkan bişey alırım

Evet canım, ikinci çeşiti bu zaten meningokok b.
Ayşe Hanıma yaptırdık canım. Hiç gerek yok almana, onlarda varmış. Direkt hastaneye ödemenizi yaparsanız asistanı getiriyor, Ayşe Hanım odasında kendi yapıyor aşıyı
Canım b tipi olan bexsero olması lazım, nimenrix değil. Ben mi yanlış biliyorum acaba? Fiyatıda 403 tl

Son düzenleme:
Canım b tipi olan bexsero olması lazım, nimenrix değil. Ben mi yanlış biliyorum acaba? Fiyatıda 403 tl
Doğru canım ben yanlış söylemişim. Onu da yaptıracağız inşallah. Bexsero b, nimenrix a tipiydi değil mi? İkisinin toplamı 4doz olacakmış

Doktor meningokok aşıları için de bir takvim hazırlamıştı, yanlış hatırladım demek, çok teşekkürler 💕

Bebeklerimiz artık Bir çay bardağı çorba ya da pure yemeliymis . Dün ben patatesli kabaklı önce bulgurlu bir çorba yaptım ezdim iyice onu çay bardagina koydum ama yarısını zor yedi.
Sizler ne kadar yediriyorsunuz günde kaç defa ?

De ya lütfen kimse linç etmez merak etme :KK66:
Ben seni korurum :KK66:
4-5 öğün yediriyorum. Tarhana, un çorbası vs. Yapıyorum. 7. Ayda atıyorum fasulye yok diye vermemezlik etmiyorum. İlk aydan sonra (biz 5 aylıkken başladık) her sebze ya da çorbasına et de ekliyorum doktor önerisiyle. Peynirimi yoğurdumu kendim yapıyorum. Kendimize yaptığımız bazı yemeklere de tuz koymadan tadına baktırıyorum çünkü biz yerken bizim yemeğimizden istiyor. Tablet tv izletmiyorum ama yemiyor diye parkta yedirdiğim oluyor. Evde çok ısrarcı olmuyorum yemiyorsa kaldırıyorum, zorlamıyorum. 7. ay 700 gr almıştı. Bir önceki ay 250 gr alınca doktor öğünleri çoğalttı ama ben her öğüne yetişemiyorum, doktor da yetiştiği kadar yedir diyor.

Kızlar bebeğimin ateşli huzursuz hali devam ediyor. Bir de karnı ağrıyor, ishal oldu. Hastaneye gidiyoruz. Ateşi 39,5e çıktı.. Olabiliyormuş böyle

Aklınızda olsun, müsait olduğunuz rahat bir zaman yaptırın menenjit aşısını..
Geçmiş olsun, biz de yakında yaptıracağız. Korktum şimdi sen böyle yazınca

Doğru canım ben yanlış söylemişim. Onu da yaptıracağız inşallah. Bexsero b, nimenrix a tipiydi değil mi? İkisinin toplamı 4doz olacakmış

Doktor meningokok aşıları için de bir takvim hazırlamıştı, yanlış hatırladım demek, çok teşekkürler 💕
Ne demek canım rica ederim, aynen dediğin gibi :KK68:

Kızlar bebeğimin ateşli huzursuz hali devam ediyor. Bir de karnı ağrıyor, ishal oldu. Hastaneye gidiyoruz. Ateşi 39,5e çıktı.. Olabiliyormuş böyle

Canım çok geçmiş olsun, biz 2.dozu yaptırdık, ikisindede hiçbir şey olmadı çok şükür. Sizin baya yükselmiş ateşiniz kıyamam

Ya kıyamam çok geçmiş olsun canım

Cok gecmis olsun cnm

Kızlar dikkat ettiniz mi mama kaşıklarına deterjan kokusu siniyor. Siz nasıl yıkıyorsunuz kaşıkları? Şimdi suda kaynatıyorum temiz kaşıkları belki koku geçer diye
Ben emzik ve biberon temizleyicisi ile yikiorum herseyini bebegimin deterjan kullanmiorm cnm sunu okumustum bulasik makinasinda deterjan atmadan yikayabilirmisiz

Çok geçmiş olsun kuzum bir an önce iyilesir inşallah bebiş 💕

Kızlar tek tek alıntılıyamadım çok çok teşekkür ederim hepinize ❤ hala hastanedeyiz. Korkmasın yaptıracaklar, her bebek aynı tepkiyi vermez dedi doktorumuz. Emira SY Emira SY canım senin oğlanlar için sordum da, genelde alerjik bebekler daha hassas oluyor, takip etmek lazım ateş dirençli olabiliyor dedi. Çok şükür bizim düştü 3 saatin sonunda. Ama kan ve gaita tahlili istedi, salgın da var bi bakalım dedi. Temiz çıkarsa yollayacak sanırım. İkinci serumu takacaktılar şimdi.

Kızlar tek tek alıntılıyamadım çok çok teşekkür ederim hepinize ❤ hala hastanedeyiz. Korkmasın yaptıracaklar, her bebek aynı tepkiyi vermez dedi doktorumuz. Emira SY Emira SY canım senin oğlanlar için sordum da, genelde alerjik bebekler daha hassas oluyor, takip etmek lazım ateş dirençli olabiliyor dedi. Çok şükür bizim düştü 3 saatin sonunda. Ama kan ve gaita tahlili istedi, salgın da var bi bakalım dedi. Temiz çıkarsa yollayacak sanırım. İkinci serumu takacaktılar şimdi.

Geçmiş olsun canim

Kızlar tahlil sonuçları çıktı. Kanda iltihap, kakada kan, amip ve rota çıktı. Aşıdan değilmiş yani. Salgın var dedi doktor hanım, iyi ki yatırmış.. 3 güne kadar sürebilirmiş.. Ateşi 39a çıkıyor ara ara, korkmayın dedi doktorumuz. Bol bol emecek ve serum verilecek. Bir de ilaçlar tabi.. Dua bekliyoruz

Back