Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off kiyamam yavrum yaa cok gecmis olsun birdaha yasatmasin .kontrol harici hastaneye dusurmesin rabbimCanım inan ben de bilmiyorum. Havada bile oluyormuş, solunum yoluyla.. Allah esirgesin. Önemli olan bağışıklığın güçlü olması..
Tek seferde yiyemez zaten gun boyunca toplam aldigi ek gida o miktari bulsun degilde gecmesin asil soylenen. Bizim bebeklerin arasi yakindi sanirim. Sabah kahvalti verebilirsin bebege labne,yumurta sarisi, ihlamur salatalik. Keci boynuzu ozu hurma marmelati, avokado, ekmek kahvaltida verdiklerim hepsini ayri ayri veriyorum. Bulamac yapmiorum ama hepsini hergun vermiorum. Yumurta gun asiri oluo avokado koyduysam salatalik koymuyorum. Keciboynuzu ozu vermissem hurma marmelati vermiorum gibi. Ekmek kendim yaptim minik minik labne ile veriyorum. Oglen sebze ogunu genelde kabak yiyo :))) artik ona uygun yemek turu yapicam gecen bebek mucveri yaptim kabakla severek yedi. Kahvaltida yogurdun suyu , tam bugday unuve yumurta sarisi ile pankek yaptim gecenlerde. Boyle boyle gecio iste gunler. :) normal yeme zamanlari gelse de rahat etsek.Bebeklerimiz artık Bir çay bardağı çorba ya da pure yemeliymis . Dün ben patatesli kabaklı önce bulgurlu bir çorba yaptım ezdim iyice onu çay bardagina koydum ama yarısını zor yedi.
Sizler ne kadar yediriyorsunuz günde kaç defa ?
Mrb cnm bende bu modelden almak istiyorum araştırıyoruz hala senin kinin modeli tam olarak nedir trifix te kendi içinde sanırım 2 yada 3 farklı seri var
Ay canım ya nasıl üzüldüm varya Rabbim tez şifa versin inşallah çarçabuk düzelsin nolur
Kizlar bebek tarhanasi alanlar nerden aldilar acaba . Birkac sitede baktim tuz var icinde yada bugday yogurt harici bisey yok.
Harika cok cok tesekkur edrim .verdigin bilgilerin deger karsiligi yok. Muhtesem.❤Eki Görüntüle 2280872
Canim ekleyebildimmi resmini bilemedim bizimki bundan bagaj baglantili olanindan bagajinizda baglanti yok ise takmayabilirsiniz. Bizim vardi taktik.
Biz kendimiz yapioruz. Icine tuz koymadan un yogurtlu olan tarhananin bir cazibesi yok evde tam bugday unuyla yogurt corbasi yaparsin al sana yogurtlu tarhana hatta icine yumurta sarisi ve incr bulgur koyip yayla corbasi yaparsiniz. Biz iki cesit tarhana yapiyoruz. Biri kirmizi tarhana domates kirmizi biber suzme yogurt kuru sogan ve tam bugday unu. Digeri yesil domates yesil sogan ispanak yesil koy biberi nane dereotu maydanoz yogurt tam bugday unu. Disardan almadim hic o yuzden ama pismis domatesi 8. Aydan once vermeyecegim icin henuz tarhana corbasi vermedim.
Düşe kalka büyüyorlar, diye ondan diyorlar sanırım. Allah beterinden esirgesin olur canım bunlar :)Çok geçmiş olsun canım ya
pruine teşekkür ederim canim.annem hep derdi bir kere düştü mü devamı gelir diye. Düştüğünden beri bu sefer kafasını çarptı otururken düştü falan 8 ay hiç bsy olmadı şimdi böyle olunca tuhaf oldum
Sanırım amin aminDüşe kalka büyüyorlar, diye ondan diyorlar sanırım. Allah beterinden esirgesin olur canım bunlar :)
Kizlar bebek tarhanasi alanlar nerden aldilar acaba . Birkac sitede baktim tuz var icinde yada bugday yogurt harici bisey yok.
Eki Görüntüle 2280872
Canim ekleyebildimmi resmini bilemedim bizimki bundan bagaj baglantili olanindan bagajinizda baglanti yok ise takmayabilirsiniz. Bizim vardi taktik.
Biz kendimiz yapioruz. Icine tuz koymadan un yogurtlu olan tarhananin bir cazibesi yok evde tam bugday unuyla yogurt corbasi yaparsin al sana yogurtlu tarhana hatta icine yumurta sarisi ve incr bulgur koyip yayla corbasi yaparsiniz. Biz iki cesit tarhana yapiyoruz. Biri kirmizi tarhana domates kirmizi biber suzme yogurt kuru sogan ve tam bugday unu. Digeri yesil domates yesil sogan ispanak yesil koy biberi nane dereotu maydanoz yogurt tam bugday unu. Disardan almadim hic o yuzden ama pismis domatesi 8. Aydan once vermeyecegim icin henuz tarhana corbasi vermedim.
Çok şükür iyiye gidiyor canım. Bu gece de hastanedeyiz. İnşallah daha iyi olacak yarın..LezzetliCipetpet canım nasılsın Betül nasıl oldu?
Okuyamadım neyi var kızınınCanından
Çok şükür iyiye gidiyor canım. Bu gece de hastanedeyiz. İnşallah daha iyi olacak yarın..
Çok teşekkürler canım
Bu arada yet07 @maviss_34 kızlar acaba aşısı olsa daha kolay mı geçerdi bilmiyorum.. Gerçi çok şükür çok erken müdahale etmiş olduk
Rota ve dizanteri pozitif çıktı canım. İki gündür hastanedeyiz.. Çok teşekkür ederimOkuyamadım neyi var kızının
Çok geçmiş olsun
Ayyyy olaya bakRota ve dizanteri pozitif çıktı canım. İki gündür hastanedeyiz.. Çok teşekkür ederim ❤
Aaa öyle yedirebilyo muyuz? Yarın hemen deneyeyim bakalım yiyecekmiKahvaltı için muhlama/kuymak önerisinde bulunacaktım 2 dir severek yiyor kızım. Peynir olarak labne kullanıyorum, bol tereyağ ve mısır unu.
Yok canım spor alerjisi olunca yapamıyorlar rota aşısını. Aşılılar olursa hafif geçiriyor diye biliyorum, geçen sene kuzenimin oğlu olmuştu.Ayyyy olaya bak
Rota aşısı yaptırmış mıydın
Ona rağmen mi geçiriyor
Acil şifalar diliyorum
Evet canım ya çok şükür. Çok teşekkür ederimLezzetliCipetpet canım çok geçmiş olsun ya iyi ki ateşi aşıdandır deyip bırakmamış doktor. En kısa zamanda taburcu olursunuz inşallah
TAbi canım kahvaltı öğününde yedirebilirsin. Kendimize yaptığımız kadar katı olmasın ama rahat yiyebilsin diye muhallebi kıvamında olsun.Aaa öyle yedirebilyo muyuz? Yarın hemen deneyeyim bakalım yiyecekmi