- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Çok teşekkür ederim canımmmTAbi canım kahvaltı öğününde yedirebilirsin. Kendimize yaptığımız kadar katı olmasın ama rahat yiyebilsin diye muhallebi kıvamında olsun.
LezzetliCipetpet geceniz nasıl geçti canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canımmmTAbi canım kahvaltı öğününde yedirebilirsin. Kendimize yaptığımız kadar katı olmasın ama rahat yiyebilsin diye muhallebi kıvamında olsun.
Gece çok ağladı ama namazdan sonra duruldu canım. Elhamdulillah o uyuyunca ben de rahatladım.. Ayşe hanım bugün çalışmıyor ama bizim için gelecekmiş. Duruma hareket edeceğiz.
Alerji zor nelere alerjisi var, nette falan alerjik bebekler için tarifler var bir bak istersen. Bir de yanlış anlamazsan günde 2 kere irmik yada pirinç unu kullanıyorsun biraz fazla değil mi, kof kilo yapar o.bir de akşam da meyve değil de sebze yada etli bişiler versen. Kahvaltı olarak da sanırım yumurtaya alerjisi var, avokado verebilirsin bazenKızlar bebeğinize günde kaç öğün veriyorsunuz?
Biz 9 aylık olduk ama alerjiden ötürü kahvaltı olayımız yok maalesef
Sabah kalkınca mama veriyorum,2 saat sonra irmikli muhallebi veriyorum içine meyve keçiboynuzu pekmezi falan katarak.
Öğlen sebze corbası,bazen mercimek çorbası,etli bulgur falan veriyorum
Ara öğünler mama
Akşam ise ya pirinç unu,ya irmikli muhallebi,meyve püreleriyle karıştırıp veriyorum.alerjiden ötürü bu kadar oluyor
Birçok şeye alerjisi var.bugday süt ürünleri yumurta domates kuruyemiş tahin tavuk vs..alerjik mamaya bile alerjisi var içindeki ayçiçek yağından dolayı.irmiği de son zamanlar vermeye başladım.tam buğday unları dokunuyor ama irmik dokunmadı.yaa nolur bana tarif verebilir misin bebeğime verecek vitaminli şeyler bulamıyorumAlerji zor nelere alerjisi var, nette falan alerjik bebekler için tarifler var bir bak istersen. Bir de yanlış anlamazsan günde 2 kere irmik yada pirinç unu kullanıyorsun biraz fazla değil mi, kof kilo yapar o.bir de akşam da meyve değil de sebze yada etli bişiler versen. Kahvaltı olarak da sanırım yumurtaya alerjisi var, avokado verebilirsin bazen
Merhaba. Geçmiş olsun. Benim kızım da 30 aylık olacak. Gecen ay zatüre olmustu. Yogun bakımda yattı tedavi oldu. Ama dun yine zatüre tesisi koydular. İğne surup hava vs. uyguluyoruz evde. Siz ne kullanıyorsunuz ilaç olarakBebeğim zatürre oldu dua edin bize bu 2. Oluşu iğne tedavisi görüyoruz. 5 gün yapılacak.
Bu zatüre bu cins ne yazık ki. Gecen ay kızımın ıkı gun burnu altı sadece sonra bir anda agladı Nefesi gitti hastanede zatüre dediler sok olduk.Dün yine sadece bir gun burnu aktı hafıfce oksurdu hemen hastaneye gittik gene zatüreAnlamadım da hasta olduğunu ateşlendi hafif oksuruyordu ishal de oldu diş çıkıyor ondandir dedim çocuk son günlerde yediğini kusmaya başlayınca doktora koştuk. O da dedi niye bu kadar beklediniz ben çok üzgünüm
Süt ürünleri sıkıntı değil de buğday ve yumurta bir arada olunca gerçekten bir şey bulmak zor ve buna rağmen 3 öğün veriyorsun maşallah sana valla. Tarif bakayım bulursam yazarım mutlaka. Avakadoyu eksik etme çok yararlıymış. Tüm mevsim sebzelerini soğanlı yemek yap, biberi haşlayınp sos yapıyorlardı domates yerine internette bebek salçası deyince çıkar. Bakliyat a izin varsa onları dene yeşil mercimek falanBirçok şeye alerjisi var.bugday süt ürünleri yumurta domates kuruyemiş tahin tavuk vs..alerjik mamaya bile alerjisi var içindeki ayçiçek yağından dolayı.irmiği de son zamanlar vermeye başladım.tam buğday unları dokunuyor ama irmik dokunmadı.yaa nolur bana tarif verebilir misin bebeğime verecek vitaminli şeyler bulamıyorum
Gecmis olsun canim simdi nsilsiniz takip edemedimKızlar tahlil sonuçları çıktı. Kanda iltihap, kakada kan, amip ve rota çıktı. Aşıdan değilmiş yani. Salgın var dedi doktor hanım, iyi ki yatırmış.. 3 güne kadar sürebilirmiş.. Ateşi 39a çıkıyor ara ara, korkmayın dedi doktorumuz. Bol bol emecek ve serum verilecek. Bir de ilaçlar tabi.. Dua bekliyoruz
Teşekkürler canımGecmis olsun canim simdi nsilsiniz takip edemedim
Bizde de oldu canım. Ateş aslında normalmiş ilk 2gün ama başa gidemezsen doktoruna git mutlaka. İlaç filan verirler, bağışıklığı çok zayıflamasınKizlar merhaba menenjit asisi yaptirip bebegi ateslenen oldumu kizimin atesi 39a cikti cok korktum suan iyi gibi ama bi yukselio soguk eklemlerinw uyguluyorum dus aldiriorm susuo 2 saat snra gene ayni
Dün menenjit b aşısı yaptırdık bexsero, akşam 38 oldu sonra düştü. Ama biz aşıdan sonra 6 saatte bir calpol verdik. Dr umuz karma aşıların etkinliğini azaltıyor calpol, ateş çok yükselmeden verilmez ama bu aşıyı etkilemiyor o yüzden ateş i beklemeden eve gidince ver önlem olsun dedi.o yüzden biz de verdik calpol.Kizlar merhaba menenjit asisi yaptirip bebegi ateslenen oldumu kizimin atesi 39a cikti cok korktum suan iyi gibi ama bi yukselio soguk eklemlerinw uyguluyorum dus aldiriorm susuo 2 saat snra gene ayni
Dr unu bilgilendir yine de. BiziM Dr bu aşı ateş yapıyor bir hastama 3 gün ateş yaptı 4. Günde sürseydi çağırcaktım ama sürmedi çok şükür dedi. Yani ateş yapması normal ama sen 39 diyorsun o yüzden Dr a sor brnceKizlar merhaba menenjit asisi yaptirip bebegi ateslenen oldumu kizimin atesi 39a cikti cok korktum suan iyi gibi ama bi yukselio soguk eklemlerinw uyguluyorum dus aldiriorm susuo 2 saat snra gene ayni
Yulaf sütü denediniz mi onda gluten yok ya , belki pankek , kek gibi bir şeyler yapılabilir glutensiz unları kullanıpBirçok şeye alerjisi var.bugday süt ürünleri yumurta domates kuruyemiş tahin tavuk vs..alerjik mamaya bile alerjisi var içindeki ayçiçek yağından dolayı.irmiği de son zamanlar vermeye başladım.tam buğday unları dokunuyor ama irmik dokunmadı.yaa nolur bana tarif verebilir misin bebeğime verecek vitaminli şeyler bulamıyorum
Bexero cok.agir bi asi ilk.dozu kizim 3 aylikken vuruldu. 5 6 saat kadae ates surdu ama cok.fazla agri yapior kizim cok aglamisti en yuksek 38.6 gordugum icin ates dusurucu vermeden atlatmistik. Asiyi turkiyede ilk olanlardan kizim. 2. Dozda doktoru calpol ile geldi odaya 5 aylikti o zaman. Cok ates yapio.oyle boyle degil onlem alalim dedi. Asidan hemen sonra calpol verildi. 2. Dozda hic atesi cikmadi ama yinede asinin agrisi oldu. Tek doz kaldi neyseki. Diger tipi ates yapmior onada 8. Ayda baslayacagiz.Kizlar merhaba menenjit asisi yaptirip bebegi ateslenen oldumu kizimin atesi 39a cikti cok korktum suan iyi gibi ama bi yukselio soguk eklemlerinw uyguluyorum dus aldiriorm susuo 2 saat snra gene ayni
Dun yaptirdik canim 39 u gorduk ateste cok sukur dustu ama gene cikio gibiBizde de oldu canım. Ateş aslında normalmiş ilk 2gün ama başa gidemezsen doktoruna git mutlaka. İlaç filan verirler, bağışıklığı çok zayıflamasın
Kaç gün oldu yaptıralı?
Biz hem bexsero hem nimenrix ikisini birden yaptiridk 11 de calpol verdim ama atesi dusmedi aksine yukseldi 39u gorduk cok sukur dusurebildk ama suan gene yukselio gibiDün menenjit b aşısı yaptırdık bexsero, akşam 38 oldu sonra düştü. Ama biz aşıdan sonra 6 saatte bir calpol verdik. Dr umuz karma aşıların etkinliğini azaltıyor calpol, ateş çok yükselmeden verilmez ama bu aşıyı etkilemiyor o yüzden ateş i beklemeden eve gidince ver önlem olsun dedi.o yüzden biz de verdik calpol.
Tm canim tesekkur ederim hemen msj atiorm doktorumuza tesekkurlerDr unu bilgilendir yine de. BiziM Dr bu aşı ateş yapıyor bir hastama 3 gün ateş yaptı 4. Günde sürseydi çağırcaktım ama sürmedi çok şükür dedi. Yani ateş yapması normal ama sen 39 diyorsun o yüzden Dr a sor brnce
Biz iki asiyi birden vurulduk odadan cikmadan ates dusurucu verildi butun gece ates cok fzla yukselmedi sabah 11 de ates dusurucu verdim ve 1 de ates 39 dereceydi dusurmedi cok sukur snra dustu ama suan yeniden cikio anlamadm gittiBexero cok.agir bi asi ilk.dozu kizim 3 aylikken vuruldu. 5 6 saat kadae ates surdu ama cok.fazla agri yapior kizim cok aglamisti en yuksek 38.6 gordugum icin ates dusurucu vermeden atlatmistik. Asiyi turkiyede ilk olanlardan kizim. 2. Dozda doktoru calpol ile geldi odaya 5 aylikti o zaman. Cok ates yapio.oyle boyle degil onlem alalim dedi. Asidan hemen sonra calpol verildi. 2. Dozda hic atesi cikmadi ama yinede asinin agrisi oldu. Tek doz kaldi neyseki. Diger tipi ates yapmior onada 8. Ayda baslayacagiz.