2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar bebek tarhanasi alanlar nerden aldilar acaba . Birkac sitede baktim tuz var icinde yada bugday yogurt harici bisey yok.

Canım inan ben de bilmiyorum. Havada bile oluyormuş, solunum yoluyla.. Allah esirgesin. Önemli olan bağışıklığın güçlü olması..
Off kiyamam yavrum yaa cok gecmis olsun birdaha yasatmasin .kontrol harici hastaneye dusurmesin rabbim

Tek seferde yiyemez zaten gun boyunca toplam aldigi ek gida o miktari bulsun degilde gecmesin asil soylenen. Bizim bebeklerin arasi yakindi sanirim. Sabah kahvalti verebilirsin bebege labne,yumurta sarisi, ihlamur salatalik. Keci boynuzu ozu hurma marmelati, avokado, ekmek kahvaltida verdiklerim hepsini ayri ayri veriyorum. Bulamac yapmiorum ama hepsini hergun vermiorum. Yumurta gun asiri oluo avokado koyduysam salatalik koymuyorum. Keciboynuzu ozu vermissem hurma marmelati vermiorum gibi. Ekmek kendim yaptim minik minik labne ile veriyorum. Oglen sebze ogunu genelde kabak yiyo :))) artik ona uygun yemek turu yapicam gecen bebek mucveri yaptim kabakla severek yedi. Kahvaltida yogurdun suyu , tam bugday unuve yumurta sarisi ile pankek yaptim gecenlerde. Boyle boyle gecio iste gunler. :) normal yeme zamanlari gelse de rahat etsek.

Canim ekleyebildimmi resmini bilemedim bizimki bundan bagaj baglantili olanindan bagajinizda baglanti yok ise takmayabilirsiniz. Bizim vardi taktik.

Kizlar bebek tarhanasi alanlar nerden aldilar acaba . Birkac sitede baktim tuz var icinde yada bugday yogurt harici bisey yok.

Biz kendimiz yapioruz. Icine tuz koymadan un yogurtlu olan tarhananin bir cazibesi yok evde tam bugday unuyla yogurt corbasi yaparsin al sana yogurtlu tarhana hatta icine yumurta sarisi ve incr bulgur koyip yayla corbasi yaparsiniz. Biz iki cesit tarhana yapiyoruz. Biri kirmizi tarhana domates kirmizi biber suzme yogurt kuru sogan ve tam bugday unu. Digeri yesil domates yesil sogan ispanak yesil koy biberi nane dereotu maydanoz yogurt tam bugday unu. Disardan almadim hic o yuzden ama pismis domatesi 8. Aydan once vermeyecegim icin henuz tarhana corbasi vermedim.

Harika cok cok tesekkur edrim .verdigin bilgilerin deger karsiligi yok. Muhtesem.❤

Düşe kalka büyüyorlar, diye ondan diyorlar sanırım. Allah beterinden esirgesin olur canım bunlar :)

Canım ben ebebekten aldım kırmızı biber var içinde tuz fln yok tadı çok güzel oğluşum ilk seferde hepsini yedi oda bayıldı

Teşekkür ederim cnm eklemişsin zahmet olmazsa direk linki atar mısın modelini araştırmak istiyorum

Canından
LezzetliCipetpet canım nasılsın Betül nasıl oldu?
Çok şükür iyiye gidiyor canım. Bu gece de hastanedeyiz. İnşallah daha iyi olacak yarın..
Çok teşekkürler canım

Bu arada yet07 @maviss_34 kızlar acaba aşısı olsa daha kolay mı geçerdi bilmiyorum.. Gerçi çok şükür çok erken müdahale etmiş olduk

Okuyamadım neyi var kızının

Çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
Ayyyy olaya bak
Rota aşısı yaptırmış mıydın
Ona rağmen mi geçiriyor
Acil şifalar diliyorum
Yok canım spor alerjisi olunca yapamıyorlar rota aşısını. Aşılılar olursa hafif geçiriyor diye biliyorum, geçen sene kuzenimin oğlu olmuştu.

Çok şükür ama daha iyiyiz. Az önce yine kustu, ateşi 37,5 ama normal olduğu için korkmuyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…