2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Dogumdan snra kilolar kaldi bide saclarim giderse zten kndimi cok bakimsiz cirkin hissediorm cok uzgunum warya hergun banyoya giriorum taramaya calisiorm olmuo

Niye çirkin olasın kuzum sen evladının gözünde dünyadaki enn güzel annesin bunu unutma
Kiloyu da dert etme bak kadınlar kulübünde diyet bölümü var orada yarışma yapıyorlar süper kilo veriyorlar. İlk oğlumda emziren annelerin diyet topiği vardı orada takılmıştım ben de. Diyetisyene gitme durumun yoksa oraya takıl çok güzel gaza gelirsin fıstık gibi olursun. Havalarda güzel zaten al bebişi çık yürü valla alışınca dışarda daha uslu oluyor evde uyutmaya çalışırken doyururken falan filan gün bitiyor.

Bizim süt alerjisi olunca ek gıdada çok temkinli gidiyorum canım pek bir şey vermedim aslında daha emeklemek yerine yuvarlanmayı tercih ediyor bizim minnoş abisi bir şey yapacak diye yere bırakamıyorum gerçi... Bizde gelen giden diş yok ama huysuzluk var. Ben de diş mi geliyor diye düşünüyorum ama bakalım hayırlısı.

Özletme sen de kendini yaz arada sırada canım

Hala varmi o topik bende bi gireyim :)) ya ben hamile kaldigim.kilodayim ama vucudum bambaska )) kiloyu vermek de kurtarmio sikilasmak lazim yuruyus ile baslayim diyorum bende. Ama tempolu yurumek lazim iste.

Hala varmi o topik bende bi gireyim :)) ya ben hamile kaldigim.kilodayim ama vucudum bambaska )) kiloyu vermek de kurtarmio sikilasmak lazim yuruyus ile baslayim diyorum bende. Ama tempolu yurumek lazim iste.

Evet canım var görüyorum arada ama mesele kilo değil de sıkılaşmaksa o zaman jillian 30 day shred videolarını tavsiye edeceğim. Günde 30 dk spor yapıyorsun ve 30 günde fark edilir şekilde sıkılaşma oluyor.

rabarbaa o spor başlangıçta ağır gelir dersen de leslie 3 mile videosuyla 45 dk evde tempolu yürüyüş yaparak başlayabilirsin. İlk oğlum 1 yaşında falanken bunu yapıyordum. Bazı günler kucağıma geliyordu spor yaparken. Hatta bir kere emzirerek spor yapmıştım

Evde istikrarli olamiyorum ya salona gitmem lazim yakinda bir yer var aslinda aletli plates icin oglumda 9. Aylikken mat platesi ile sikilasmistim 1 ay kadar gittim.hemde sadece o bile yetmisti.

Yapmistim onu zamaninda 2.levele hic gecemedim:))))

Olsun birinci leveli 30 gün yapmak da hiç yoktan iyidir. Bebişin uslu duruyorsa eşinin işten gelmesine yakın yaparsın eşin gelince de direkt duşa girersin mesela ben öyle yapıyordum

Evde istikrarli olamiyorum ya salona gitmem lazim yakinda bir yer var aslinda aletli plates icin oglumda 9. Aylikken mat platesi ile sikilasmistim 1 ay kadar gittim.hemde sadece o bile yetmisti.

Ya ip bile atlasak kar aslında canım ne kadar bütün gün ayakta koşturmaca halinde de olsak vücut alışıyor o yüzden ekstra hareket şart. İmkanın varsa salon daha iyi olur tabi ki

Kızlar bu arada kadınlar kulübüne yeni bir özellik gelmiş fark ettiniz mi bilmiyorum ama en üstte 3noktaya tıklayınca kimler kimler yazdı seçeneği var ona tıklayınca kim kaç mesaj yazmış çıkıyor. Bizim topikte de aydingelini en yakın rakibine bin mesaj fark açarak birinci olmuş tebrik ederim canım aramızda en çok mesajı sen yazmışsın

Canım be kadar ayrıntılı güzel anlatmışsın çok teşekkür ederim tek bebekli ilk tatilimiz olacak o yüzden biz çok acemiyiz çorba tarzı şeyleri ben Dr sıcak kavanozlama yapayım o zman manıklıymış ben de şu simbo nun elektrikli tenceresini mi alsam diyordum, biz tatilden tam 8 aylık olacak kız. Valla aklına geldikçe yaz, çok acemiyim çok

oyy alerji olumca el kol baglaniyor tabi yaa insaallah en kisa surede gecer yuvarlanarak gidince pek emeklemeye yektenmiyorlar herseye ulasiliyir nasilsa huysuzluk varsa dis olabilir canim insaallah kolaycacik cikar

Aaa ben bilmiyordum hemen bakayim kizim 3 ay emdi o zmn 9 kilo gitti sonra emmeyi kesti ve 6 kilo kaldi bnde zten zayif biride deildim tesekkur ederim hemen topige bakacagim

Dogumdan snra kilolar kaldi bide saclarim giderse zten kndimi cok bakimsiz cirkin hissediorm cok uzgunum warya hergun banyoya giriorum taramaya calisiorm olmuo
Kuaföre gitsen belki yapabileceği bişey vardır canım. Benmde doğumdan sonraki 2 ay 11 kg gitmişti. Ama sonrasında tüm kiloyu geri aldım. Şu 1 aydır hiç bişey yapmıyorum ama 3 kg gitti kendi kendine. Biraz kendimi kasarsam bu 2 ay içinde iyi bi kilo vermem lazım inşallah verebilirim. Kendin için böyle düşünme bende kendimi çok çirkin hissediyorum ama doğum yapıp kilolu kalan bi biz değiliz, mucizelerimiz büyüdükçe illaki kilo vericez. Şuan ne tam düzen kurabiliyo ne diyet yapabiliyoruz. Emira SY dediği gibi diyet topikleri var bende eskiden orayı takip ederek 20 kg vermiştim güzel gaza geliyo insan. Hatta emziren anne topiğini ben hiç görmemiştim bakayım da beraber takılalım orada:) rekabet bu konuda çok iyi. Benim bi arkadaşım vardı oradan tanıdığım hala bile konuşuyoruz onunla. Aynı kilodayken hedefe ulaşıp bırakmıştık diyeti, o da 2 sene önce anne oldu ve çok fazla kilosu kalmış :/ ama o bile tekrar rekabet edelim diyo :)
Ay çok utandımm 3-5 mesaj farkı anlarımda bin mesaj fark nedir anacım
Çalışırken tüm gün buradaydım aferim bana, yarış olsa ödül kazanırmışım

Buranın demirbaşı sensin canım bütün ödüller sana feda olsun

Kiloları bir günde almadık yavaş yavaş vereceğiz canım hadi hedef koyalım ne dersiniz bebişlerin doğum gününde hepimiz fıstık gibi olalım

Yaa sağol canımm :)
Aslında topik açsak nasıl olur, orada menülerimizi yazsak böylece yediklerimizede dikkat ederiz

Benim de vermem lazım ama biliyorsun ya hiç giden yok

Ben 11kilo almıştım 6sı gitmiş, 5i kalmış. Ama tedavi sürecinden kalan da bi 10kilo var. ALLAHIM aynalara küstüm resmen neyse benim ilk isteğim Betüş 9 aylık olana kadar gebelik başlangıç kiloma dönmekti, bakalım olacak mı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…