Dogumdan snra kilolar kaldi bide saclarim giderse zten kndimi cok bakimsiz cirkin hissediorm cok uzgunum warya hergun banyoya giriorum taramaya calisiorm olmuo
valla kuzum evde hep memedeyiz benim kiz cok memeci cikti 24 saat emiyorek gidada herseyi yiyor pek ayirdigi bisey yok en sevdigi corba pirasa yemekte ispanak 1 aydir emeklemeye calsiiyordu 10 gundur yavas yavas gidiyordu bugun arrik tam gaz devam ediyor besikte ayaga kalkiyor artik diside bu hafta patladi tam belli cikmadi ama var artik bizde boyle durumlar sizde nasil gidiyor
Cokmu kisalmasi.gerekiyor. cene hizasi falan kurtarmiyormuDogumdan snra kilolar kaldi bide saclarim giderse zten kndimi cok bakimsiz cirkin hissediorm cok uzgunum warya hergun banyoya giriorum taramaya calisiorm olmuo
Hala varmi o topik bende bi gireyim :)) ya ben hamile kaldigim.kilodayim ama vucudum bambaskaNiye çirkin olasın kuzum sen evladının gözünde dünyadaki enn güzel annesin bunu unutma
Kiloyu da dert etme bak kadınlar kulübünde diyet bölümü var orada yarışma yapıyorlar süper kilo veriyorlar. İlk oğlumda emziren annelerin diyet topiği vardı orada takılmıştım ben de. Diyetisyene gitme durumun yoksa oraya takıl çok güzel gaza gelirsin fıstık gibi olursun. Havalarda güzel zaten al bebişi çık yürü valla alışınca dışarda daha uslu oluyor evde uyutmaya çalışırken doyururken falan filan gün bitiyor.
Bizim süt alerjisi olunca ek gıdada çok temkinli gidiyorum canım pek bir şey vermedim aslında dahaemeklemek yerine yuvarlanmayı tercih ediyor bizim minnoş abisi bir şey yapacak diye yere bırakamıyorum gerçi... Bizde gelen giden diş yok ama huysuzluk var. Ben de diş mi geliyor diye düşünüyorum ama bakalım hayırlısı.
Özletme sen de kendini yaz arada sırada canım
Hala varmi o topik bende bi gireyim :)) ya ben hamile kaldigim.kilodayim ama vucudum bambaska)) kiloyu vermek de kurtarmio sikilasmak lazim yuruyus ile baslayim diyorum bende. Ama tempolu yurumek lazim iste.
Yapmistim onu zamaninda 2.levele hic gecemedim:))))Evet canım var görüyorum arada ama mesele kilo değil de sıkılaşmaksa o zaman jillian 30 day shred videolarını tavsiye edeceğim. Günde 30 dk spor yapıyorsun ve 30 günde fark edilir şekilde sıkılaşma oluyor.
Evde istikrarli olamiyorum ya salona gitmem lazim yakinda bir yer var aslinda aletli plates icin oglumda 9. Aylikken mat platesi ile sikilasmistim 1 ay kadar gittim.hemde sadece o bile yetmisti.rabarbaa o spor başlangıçta ağır gelir dersen de leslie 3 mile videosuyla 45 dk evde tempolu yürüyüş yaparak başlayabilirsin. İlk oğlum 1 yaşında falanken bunu yapıyordum. Bazı günler kucağıma geliyordu spor yaparken. Hatta bir kere emzirerek spor yapmıştım
Yapmistim onu zamaninda 2.levele hic gecemedim:))))
Evde istikrarli olamiyorum ya salona gitmem lazim yakinda bir yer var aslinda aletli plates icin oglumda 9. Aylikken mat platesi ile sikilasmistim 1 ay kadar gittim.hemde sadece o bile yetmisti.
Canım be kadar ayrıntılı güzel anlatmışsın çok teşekkür ederimTek cocukmu sizin. Cocuklu ilk tatilmi bizim 2 cocuklu ilk tatildi tek cocuklu ilk tatilden daha rahat gecti diyebilirim. Cunku beklentiyi minimize etmistik) abi bizim 6 yas onun hic yuku olmadi hatta yardimci oldu. Bebek tatilden pek. Bisey anlamior ama duzeni falan degisiyor uykusu falan spontan oluo. Bebek arabasini goturduk yanimizda yatar pozisyonda kemerle bagli sekilde bebek arabasinda uyudu gunduzleri. Odaya git gel yapmak durumunda kalmadik uyku icin. Uykudan ilk uyandiginda oldukca keyifli oluyor o zamanlarda arabayi havuz kenara getirdik. Bizde yuzduk tabi surekli gozumuz ustundeydi bizi izlemeye bayildi. Gunes altinda olmamasina ragmen yuzu hafif kizardi etraftan yansiyan isiklar yuzunden sanirim. Gunes kremini sadece sabahlari suruyordum. Yenilemek gerekiyormus onu anladim. Emziriyorsan eger mutlaka yaninda meme suyu bulundur havuza denize girip ciktiktan sonra memeleri yikamak icin Duslarda tam yikandigindan emin olamiyor insan. Kanguru mutlaka gotur yemek alirken buyuk rahatlik bebek arabasi ile yemek almak cok zor ben yemek saatlerinde hep kanguru kullandim. Biz telsiz almistik yanimiza ama otelin bebek setinde telsiz de varmis aksamlari bebeler uyuyunca yakindaki salincakta takildik ana binada kalmamistik. Cocuklardan ayri nefes alani oldu bizim icin. Ek gida olayi var bide biz tadim.donemindeydik meyveler ile ilerledik. Ama otelin bebek bufesi cok iyiydi. Haslama sebze mutlaka vardi. Onun disinda hipp kavanoz mamalari vardi.Ama bir sonraki tatil agustosta olacak onda mutlaka evde sicak kavanozlama usulu yiyeceklerini yapip goturecegim. Ben tek kullanimlik mama onluklerinden goturdum. Ama kullanmadik cunku otelde oda vardi hatta bebek mayo bezini bile bosa goturmusum cunku oda vardi. Uv korumali sapka mutlaka olsun denizdeyken yada kangurudayken takarsiniz ben onuda decathlondan aldim.baya uyguna geldi. Emzirirken islanmasin die bikinimi cikardim hep onun icin bol bi tsort giydim uste havizda denizde bol bi tisort olsun yaninda. Yazlik bolge die emzirme onlugu kullanmadim acikcasi. Onu bitek ucakta kullandim. Hergun suya girsede girmesede mutlaka yikadik ve vucudunu nemlendirdik. Cok sicak bi zaman olmamasina ragmen bogumlarinda pisik oldu. Nemlendirme ile gecti ama doktorumuz bir daha ki tatilde oksizinc losyonu yanimizda goturmemizi onerdi. Cok sukur gerek olmadi ama yanimda ates dusurucu ates olcer serum fizyolojik burun asiratorude goturdum. Her ihtimale karsi. Bikac tane oyincak da goturduk
Bol bol citcitli body cok is goruo. Aklima gelenler bunlar. Daha gelirse yazarim..umarim cok guzel bir tatil olur sizinde. Unutmadan olabildigince az esya yuk edin kendinize) biz dort kisi bir buyuk bir orta boy valiz bir buyuk bir bir kucuk sirt cantasi ile gittik. Cok rahat oldu az esya olunca.
oyy alerji olumca el kol baglaniyor tabi yaa insaallah en kisa surede gecerNiye çirkin olasın kuzum sen evladının gözünde dünyadaki enn güzel annesin bunu unutma
Kiloyu da dert etme bak kadınlar kulübünde diyet bölümü var orada yarışma yapıyorlar süper kilo veriyorlar. İlk oğlumda emziren annelerin diyet topiği vardı orada takılmıştım ben de. Diyetisyene gitme durumun yoksa oraya takıl çok güzel gaza gelirsin fıstık gibi olursun. Havalarda güzel zaten al bebişi çık yürü valla alışınca dışarda daha uslu oluyor evde uyutmaya çalışırken doyururken falan filan gün bitiyor.
Bizim süt alerjisi olunca ek gıdada çok temkinli gidiyorum canım pek bir şey vermedim aslında dahaemeklemek yerine yuvarlanmayı tercih ediyor bizim minnoş abisi bir şey yapacak diye yere bırakamıyorum gerçi... Bizde gelen giden diş yok ama huysuzluk var. Ben de diş mi geliyor diye düşünüyorum ama bakalım hayırlısı.
Hayir malesef tam dip dugum cok ilginc bir sekildeCokmu kisalmasi.gerekiyor. cene hizasi falan kurtarmiyormu
Aaa ben bilmiyordum hemen bakayim kizim 3 ay emdi o zmn 9 kilo gitti sonra emmeyi kesti ve 6 kilo kaldi bnde zten zayif biride deildim tesekkur ederim hemen topige bakacagimNiye çirkin olasın kuzum sen evladının gözünde dünyadaki enn güzel annesin bunu unutma
Kuaföre gitsen belki yapabileceği bişey vardır canım. Benmde doğumdan sonraki 2 ay 11 kg gitmişti. Ama sonrasında tüm kiloyu geri aldım. Şu 1 aydır hiç bişey yapmıyorum ama 3 kg gitti kendi kendine. Biraz kendimi kasarsam bu 2 ay içinde iyi bi kilo vermem lazım inşallah verebilirim. Kendin için böyle düşünme bende kendimi çok çirkin hissediyorum ama doğum yapıp kilolu kalan bi biz değiliz, mucizelerimiz büyüdükçe illaki kilo vericez. Şuan ne tam düzen kurabiliyo ne diyet yapabiliyoruz.Dogumdan snra kilolar kaldi bide saclarim giderse zten kndimi cok bakimsiz cirkin hissediorm cok uzgunum warya hergun banyoya giriorum taramaya calisiorm olmuo
Ay çok utandımmKızlar bu arada kadınlar kulübüne yeni bir özellik gelmiş fark ettiniz mi bilmiyorum ama en üstte 3noktaya tıklayınca kimler kimler yazdı seçeneği var ona tıklayınca kim kaç mesaj yazmış çıkıyor. Bizim topikte deaydingelini en yakın rakibine bin mesaj fark açarak birinci olmuş tebrik ederim canım aramızda en çok mesajı sen yazmışsın ❤
Kuaföre gitsen belki yapabileceği bişey vardır canım. Benmde doğumdan sonraki 2 ay 11 kg gitmişti. Ama sonrasında tüm kiloyu geri aldım. Şu 1 aydır hiç bişey yapmıyorum ama 3 kg gitti kendi kendine. Biraz kendimi kasarsam bu 2 ay içinde iyi bi kilo vermem lazım inşallah verebilirim. Kendin için böyle düşünme bende kendimi çok çirkin hissediyorum ama doğum yapıp kilolu kalan bi biz değiliz, mucizelerimiz büyüdükçe illaki kilo vericez. Şuan ne tam düzen kurabiliyo ne diyet yapabiliyoruz.Emira SY dediği gibi diyet topikleri var bende eskiden orayı takip ederek 20 kg vermiştim güzel gaza geliyo insan. Hatta emziren anne topiğini ben hiç görmemiştim bakayım da beraber takılalım orada:) rekabet bu konuda çok iyi. Benim bi arkadaşım vardı oradan tanıdığım hala bile konuşuyoruz onunla. Aynı kilodayken hedefe ulaşıp bırakmıştık diyeti, o da 2 sene önce anne oldu ve çok fazla kilosu kalmış :/ ama o bile tekrar rekabet edelim diyo :)
Ay çok utandımm3-5 mesaj farkı anlarımda bin mesaj fark nedir anacım
Çalışırken tüm gün buradaydım aferim bana, yarış olsa ödül kazanırmışım
Yaa sağol canımm :)Buranın demirbaşı sensin canım bütün ödüller sana feda olsun❤
Kiloları bir günde almadık yavaş yavaş vereceğiz canım hadi hedef koyalım ne dersiniz bebişlerin doğum gününde hepimiz fıstık gibi olalım
Benim de vermem lazım ama biliyorsun ya hiç giden yokBuranın demirbaşı sensin canım bütün ödüller sana feda olsun❤
Kiloları bir günde almadık yavaş yavaş vereceğiz canım hadi hedef koyalım ne dersiniz bebişlerin doğum gününde hepimiz fıstık gibi olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?