2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hanımlar iyi bayramlar... Tanem kizi denize goturduk ama mubarek istanbul denizleri leş. Sadece izlemekle yetindi, belki tatilde sokariz temiz bi yer bulabilirsek.

Nereye gitmiştiniz canım? Bizim bir komşu güzelce tarafının temiz olduğunu söyledi ama hiç bilmiyorum. Ben de götürmek istiyorum oğluşları

Kizlar hayirli bayramlar herkese simdiden
Dogumdan snra saclari düğümlenen varmi varsa nasil actiniz yardim edin nolur kestirmen laizm dio kuafor

Canım banyodan sonra saç kremi kullan acilmayan kısma özellikle geçer 3 defa kullanmakla.

Benim bebek de göğsümü istiyordu yüzümyüzüme gülerek birde . Ben De hemen biraktirdim biraz kızdım böyle yaparsan ememezsin dedim memeyi cikardim 5 dakika sonra tekrar verdim emdi bazen ısırıyor devam yani. Alt iki dişiyle yapıyor bunları.

Canim her banyoda kremi full dokuorum su ile tarıyorum kremleyipte ama acamadim bir türlü

Nereye gitmiştiniz canım? Bizim bir komşu güzelce tarafının temiz olduğunu söyledi ama hiç bilmiyorum. Ben de götürmek istiyorum oğluşları
Biz side da soktuk denize ama. Malum daha isinmamis deniz. Kiz sevdi ama biz korktuk hasta ederiz die 6 gunde iki kere soktuk. Onun disinda sisme havuz goturmustuk yanimizda onun icini su ile doldurup orda sip sip yaptirdik. Bu arada swim tranierden haz etmedi. My mini baby kolluklar icin ayi tutmuyor. Baby float ile cimdirdik denizde. Uv korumali mayo almistim 2 tane dunya para verdigim carters mayoyu giydirip cikarmak zor oldu ama decathlondan 30 tlye aldigimizi cok kolay giydirip cikardik..

Ayy bunla çkok iyi oldu havuz u sevdi mi,kullanışlı oldu mu? Ben de hangi simit i yada kolluğu alsam diye düşünüyordum, bide mayolar konusunda bende giydirme çıkarma zor olur diye kararsız kalmıştım. Decatlondakinin fotoğrafını yada linkini ekleyebilir misin? Birde boyun simitleri için ne diyorsunuz swimama mı ne vardı galiba?

Bizimki suyu cok seviyor. Havuza da bayildi. Icini doldurmadan da kullandigimiz oldu altina havlu serdik.oyuncak verdik done done oynadi. Havuzu doldurmamiz icin garsonlar damacana ile su getirdiler havuza doktuk onu oyle icinde oynadi tabi mayo bez ile :)) 8 aydan once kolluk yok bizimkiler icin. Swimtranier 4 aydan itibaren kullaniyor ancak sevmedi oglumdan kalma zaten bebekken oglumda sevmemisti :)) boyun simiti hic kullanmadim. Cok icime sinmiyor. O yuzden hic almayi bile dusunmedim. Golgelikli bie baby float oldukca is goruyor. Genelde bir cok bebek seviyor onu

Çook teşekkür ederim canım ya başka önerin olursa alırım. Bizde temmuzda 5 gün tatile gideceğiz de, inşallah güzel geçer

Ee Neler yapıyorsunuz? ek gıda işleri nasıl gidiyor, emeklemeler başladı mı, diş filan çıktı mı anlat
valla kuzum evde hep memedeyiz benim kiz cok memeci cikti 24 saat emiyor ek gidada herseyi yiyor pek ayirdigi bisey yok en sevdigi corba pirasa yemekte ispanak 1 aydir emeklemeye calsiiyordu 10 gundur yavas yavas gidiyordu bugun arrik tam gaz devam ediyor besikte ayaga kalkiyor artik diside bu hafta patladi tam belli cikmadi ama var artik bizde boyle durumlar sizde nasil gidiyor

Çook teşekkür ederim canım ya başka önerin olursa alırım. Bizde temmuzda 5 gün tatile gideceğiz de, inşallah güzel geçer
Tek cocukmu sizin. Cocuklu ilk tatilmi bizim 2 cocuklu ilk tatildi tek cocuklu ilk tatilden daha rahat gecti diyebilirim. Cunku beklentiyi minimize etmistik ) abi bizim 6 yas onun hic yuku olmadi hatta yardimci oldu. Bebek tatilden pek. Bisey anlamior ama duzeni falan degisiyor uykusu falan spontan oluo. Bebek arabasini goturduk yanimizda yatar pozisyonda kemerle bagli sekilde bebek arabasinda uyudu gunduzleri. Odaya git gel yapmak durumunda kalmadik uyku icin. Uykudan ilk uyandiginda oldukca keyifli oluyor o zamanlarda arabayi havuz kenara getirdik. Bizde yuzduk tabi surekli gozumuz ustundeydi bizi izlemeye bayildi. Gunes altinda olmamasina ragmen yuzu hafif kizardi etraftan yansiyan isiklar yuzunden sanirim. Gunes kremini sadece sabahlari suruyordum. Yenilemek gerekiyormus onu anladim. Emziriyorsan eger mutlaka yaninda meme suyu bulundur havuza denize girip ciktiktan sonra memeleri yikamak icin Duslarda tam yikandigindan emin olamiyor insan. Kanguru mutlaka gotur yemek alirken buyuk rahatlik bebek arabasi ile yemek almak cok zor ben yemek saatlerinde hep kanguru kullandim. Biz telsiz almistik yanimiza ama otelin bebek setinde telsiz de varmis aksamlari bebeler uyuyunca yakindaki salincakta takildik ana binada kalmamistik. Cocuklardan ayri nefes alani oldu bizim icin. Ek gida olayi var bide biz tadim.donemindeydik meyveler ile ilerledik. Ama otelin bebek bufesi cok iyiydi. Haslama sebze mutlaka vardi. Onun disinda hipp kavanoz mamalari vardi.Ama bir sonraki tatil agustosta olacak onda mutlaka evde sicak kavanozlama usulu yiyeceklerini yapip goturecegim. Ben tek kullanimlik mama onluklerinden goturdum. Ama kullanmadik cunku otelde oda vardi hatta bebek mayo bezini bile bosa goturmusum cunku oda vardi. Uv korumali sapka mutlaka olsun denizdeyken yada kangurudayken takarsiniz ben onuda decathlondan aldim.baya uyguna geldi. Emzirirken islanmasin die bikinimi cikardim hep onun icin bol bi tsort giydim uste havizda denizde bol bi tisort olsun yaninda. Yazlik bolge die emzirme onlugu kullanmadim acikcasi. Onu bitek ucakta kullandim. Hergun suya girsede girmesede mutlaka yikadik ve vucudunu nemlendirdik. Cok sicak bi zaman olmamasina ragmen bogumlarinda pisik oldu. Nemlendirme ile gecti ama doktorumuz bir daha ki tatilde oksizinc losyonu yanimizda goturmemizi onerdi. Cok sukur gerek olmadi ama yanimda ates dusurucu ates olcer serum fizyolojik burun asiratorude goturdum. Her ihtimale karsi. Bikac tane oyincak da goturduk
Bol bol citcitli body cok is goruo. Aklima gelenler bunlar. Daha gelirse yazarim..umarim cok guzel bir tatil olur sizinde. Unutmadan olabildigince az esya yuk edin kendinize ) biz dort kisi bir buyuk bir orta boy valiz bir buyuk bir bir kucuk sirt cantasi ile gittik. Cok rahat oldu az esya olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…