- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Hangi marketten aldınız canım, bilindik bir marketmi acabaBen başından beri hep öyle yapıyorum daha yararlı bişey de olmaz canım.birkaç hafta ondan elde ettiğim yoğurdu maya olarak kullanıyorum sonra tekrar toz ile mayalıyorum ki probiyotik oranı azalmasın.
Hanımlar iyi bayramlar... Tanem kizi denize goturduk ama mubarek istanbul denizleri leş. Sadece izlemekle yetindi, belki tatilde sokariz temiz bi yer bulabilirsek.
Kizlar hayirli bayramlar herkese simdiden
Dogumdan snra saclari düğümlenen varmi varsa nasil actiniz yardim edin nolur kestirmen laizm dio kuafor
Bi anda 2 si birden çıktı hemde bende şok oldum :) valla acayip canını yakıyor ben bağırınca meme reddi yapar korkar diye okumuştum gülüyordum yanlış yapıyormuşum iyiki sormusum kesti artık çok şükür :) geç çıksın boşver saglik olsun yaa ama çok tatlı oluyorlar dişle :)
Canim her banyoda kremi full dokuorum su ile tarıyorum kremleyipte ama acamadim bir türlüCanım banyodan sonra saç kremi kullan acilmayan kısma özellikle geçer 3 defa kullanmakla.
Benim bebek de göğsümü istiyordu yüzümyüzüme gülerek birde . Ben De hemen biraktirdim biraz kızdım böyle yaparsan ememezsin dedim memeyi cikardim 5 dakika sonra tekrar verdim emdi bazen ısırıyor devam yani. Alt iki dişiyle yapıyor bunları.
Canim her banyoda kremi full dokuorum su ile tarıyorum kremleyipte ama acamadim bir türlü
Biz side da soktuk denize ama. Malum daha isinmamis deniz. Kiz sevdi ama biz korktuk hasta ederiz die 6 gunde iki kere soktuk. Onun disinda sisme havuz goturmustuk yanimizda onun icini su ile doldurup orda sip sip yaptirdik. Bu arada swim tranierden haz etmedi. My mini baby kolluklar icin ayi tutmuyor. Baby float ile cimdirdik denizde. Uv korumali mayo almistim 2 tane dunya para verdigim carters mayoyu giydirip cikarmak zor oldu ama decathlondan 30 tlye aldigimizi cok kolay giydirip cikardik..Nereye gitmiştiniz canım? Bizim bir komşu güzelce tarafının temiz olduğunu söyledi ama hiç bilmiyorum. Ben de götürmek istiyorum oğluşları
Ayy bunla çkok iyi olduBiz side da soktuk denize ama. Malum daha isinmamis deniz. Kiz sevdi ama biz korktuk hasta ederiz die 6 gunde iki kere soktuk. Onun disinda sisme havuz goturmustuk yanimizda onun icini su ile doldurup orda sip sip yaptirdik. Bu arada swim tranierden haz etmedi. My mini baby kolluklar icin ayi tutmuyor. Baby float ile cimdirdik denizde. Uv korumali mayo almistim 2 tane dunya para verdigim carters mayoyu giydirip cikarmak zor oldu ama decathlondan 30 tlye aldigimizi cok kolay giydirip cikardik..
Migros’tan canım büyüyo markaHangi marketten aldınız canım, bilindik bir marketmi acaba
Hangi marketten aldınız canım, bilindik bir marketmi acaba
Bizimki suyu cok seviyor. Havuza da bayildi. Icini doldurmadan da kullandigimiz oldu altina havlu serdik.oyuncak verdik done done oynadi. Havuzu doldurmamiz icin garsonlar damacana ile su getirdiler havuza doktuk onu oyle icinde oynadi tabi mayo bez ile :)) 8 aydan once kolluk yok bizimkiler icin. Swimtranier 4 aydan itibaren kullaniyor ancak sevmedi oglumdan kalma zaten bebekken oglumda sevmemisti :)) boyun simiti hic kullanmadim. Cok icime sinmiyor. O yuzden hic almayi bile dusunmedim. Golgelikli bie baby float oldukca is goruyor. Genelde bir cok bebek seviyor onuAyy bunla çkok iyi olduhavuz u sevdi mi,kullanışlı oldu mu? Ben de hangi simit i yada kolluğu alsam diye düşünüyordum, bide mayolar konusunda bende giydirme çıkarma zor olur diye kararsız kalmıştım. Decatlondakinin fotoğrafını yada linkini ekleyebilir misin? Birde boyun simitleri için ne diyorsunuz swimama mı ne vardı galiba?
Çook teşekkür ederim canım ya başka önerin olursa alırım. Bizde temmuzda 5 gün tatile gideceğiz de, inşallah güzel geçerEki Görüntüle 2276341
Bizimki suyu cok seviyor. Havuza da bayildi. Icini doldurmadan da kullandigimiz oldu altina havlu serdik.oyuncak verdik done done oynadi. Havuzu doldurmamiz icin garsonlar damacana ile su getirdiler havuza doktuk onu oyle icinde oynadi tabi mayo bez ile :)) 8 aydan once kolluk yok bizimkiler icin. Swimtranier 4 aydan itibaren kullaniyor ancak sevmedi oglumdan kalma zaten bebekken oglumda sevmemisti :)) boyun simiti hic kullanmadim. Cok icime sinmiyor. O yuzden hic almayi bile dusunmedim. Golgelikli bie baby float oldukca is goruyor. Genelde bir cok bebek seviyor onu
iyiyiz sukur canim sen nasilsin
iyiyiz sukur canim sen nasilsin ☺biz bebisle ugrasmacadayiz butun gun
evet kuzum dogdu dogacak derken kocaman oldularÇok şükür biz de iyiyiz canım büyüdüler iyice artık ❤
evet kuzum dogdu dogacak derken kocaman oldular
valla kuzum evde hep memedeyiz benim kiz cok memeci cikti 24 saat emiyorEe Neler yapıyorsunuz? ek gıda işleri nasıl gidiyor, emeklemeler başladı mı, diş filan çıktı mı anlat
Dogumdan snra kilolar kaldi bide saclarim giderse zten kndimi cok bakimsiz cirkin hissediorm cok uzgunum warya hergun banyoya giriorum taramaya calisiorm olmuoCanım önümüz yaz zaten kestir kurtul bence bu şekilde daha çok dert çekeceksin..
Tek cocukmu sizin. Cocuklu ilk tatilmi bizim 2 cocuklu ilk tatildi tek cocuklu ilk tatilden daha rahat gecti diyebilirim. Cunku beklentiyi minimize etmistikÇook teşekkür ederim canım ya başka önerin olursa alırım. Bizde temmuzda 5 gün tatile gideceğiz de, inşallah güzel geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?