- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.953
- 598
Dogumdan snra kilolar kaldi bide saclarim giderse zten kndimi cok bakimsiz cirkin hissediorm cok uzgunum warya hergun banyoya giriorum taramaya calisiorm olmuo
Niye çirkin olasın kuzum sen evladının gözünde dünyadaki enn güzel annesin bunu unutma
Kiloyu da dert etme bak kadınlar kulübünde diyet bölümü var orada yarışma yapıyorlar süper kilo veriyorlar. İlk oğlumda emziren annelerin diyet topiği vardı orada takılmıştım ben de. Diyetisyene gitme durumun yoksa oraya takıl çok güzel gaza gelirsin fıstık gibi olursun. Havalarda güzel zaten al bebişi çık yürü valla alışınca dışarda daha uslu oluyor evde uyutmaya çalışırken doyururken falan filan gün bitiyor.
valla kuzum evde hep memedeyiz benim kiz cok memeci cikti 24 saat emiyor ek gidada herseyi yiyor pek ayirdigi bisey yok en sevdigi corba pirasa yemekte ispanak 1 aydir emeklemeye calsiiyordu 10 gundur yavas yavas gidiyordu bugun arrik tam gaz devam ediyor besikte ayaga kalkiyor artik diside bu hafta patladi tam belli cikmadi ama var artik bizde boyle durumlar sizde nasil gidiyor
Bizim süt alerjisi olunca ek gıdada çok temkinli gidiyorum canım pek bir şey vermedim aslında daha emeklemek yerine yuvarlanmayı tercih ediyor bizim minnoş abisi bir şey yapacak diye yere bırakamıyorum gerçi... Bizde gelen giden diş yok ama huysuzluk var. Ben de diş mi geliyor diye düşünüyorum ama bakalım hayırlısı.
Özletme sen de kendini yaz arada sırada canım