- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Aşk olsun canım ne bunaltması. Ama doğru yolu buldunsa için rahatsa en güzeli bu. Birçoğumuz acemiyiz yolun başında ve tedirginiz. Güzel bir dille uslupla öğrenmek öğretmek varken ukalaca ve terbiyesizce( bana göre bu bi terbiyesizliktir) yargılamaya gerek yok.Annem ananem falan anlatiyor da agzim acik dinliyorum bizleri nasil buyuttuklerini. Ne bu kadar hastalik, ne bu kadar aşı vs., ne de kimyasal varmis. Pirinc ununu basmis mesela annem bana emmedigim icin. Ama kendi mahsul pirincini havanda ezip un yaparak, kendi bahcemizden topladigi sebzelerle.
Ek gida bizim gibi ocu degilmis onlarin zamanında, ek gida diye bir olgu da yokmus tabi orasi da ayri
Simdilerde iae organik olatak pazarlanan urunler de ne kadar organik tartisilir. Oyl3 cok kimyasala gileye maruz kaliyoruz ki bilip bilmedigimiz, turlu turlu hastaliklar turuyor her gecen gun.Boyle olmasaydi ek gida olayini bu kadar tartismaz bu kadar gozumuzd3 buuytup kaygilanmazdik. Sen biliyosun canim nasil korkmustum 3k giida seruveninden ve sorulatimla bunaltmistim seni.
Hileyle sagligimizla oynayanlara allah firsat vermesin.
Yıldızımız barışmadı, onun bu yöntemleri bana ters geldi diyelim :) ek gıdadır mamadır, bi önceki yazımı okuyunca neden olduğunu az çok anlarsın :)Hahah bir de tebrik etmis kendini bir mesajinda pullu. O kadar vakti var dmek ki diye. Vala bazen wc ye gitmeye, karnimi doyurmaya vakit bulamıyorum ben, pullu daki neyin kafasi ve enerjisiyse ben de ugulamak isterimne yiyip iciyor acep?
Sana ne yapti cok merak ettim.
Tşk ederim canım topicin kızları yıkılıyoo maaşallahorjinalgama canım maşallah kızın ne kadar güzel bir prenses olmuş ya bir de bandanaları var Allahım ya
Tşk ederim canım topicin kızları yıkılıyoo maaşallahSorma valla benden çok ıvır zıvırı var minnoşumun
Aa tenten nerelerdesin canım. Ozlettin kendiniAboo neler olmus yetistim sonundabizde bugun ek gidaya basladik kabakla sevdi gibi ama daha cok oynadi bakalim sevecek mi diger sebzeleri
Resimdeki kizin mi. Masallah cok tatliAboo neler olmus yetistim sonundabizde bugun ek gidaya basladik kabakla sevdi gibi ama daha cok oynadi bakalim sevecek mi diger sebzeleri
Resimdeki kizin mi. Masallah cok tatli ♥
Aa tenten nerelerdesin canım. Ozlettin kendini
Ooh maşallah artık pek minnoşluğuda kalmamış sıpanın:)))Kızlar bugün dr. Gittik ek gıda için uzun uzun anlattı çorbayı az patates havuç ve kabak koyup iyice pişirip kapatmaya yakın az zeytinyağ koyup süzgeçten geçir dedi zamanla bu çorbanın sebzelerini değiştirip içine kemik suyu çok az ekle dedi çorbaya başladıktan 15 gün sonra yağsız iki kez çekilmiş kuzu kiyma ekliyormuşuz demir damlasi kullanamazsan eti kesin kullan dedi az az verip zamanla artir ama istemiyorsa sevmedigi tatlara israr etme dedi yogurt mutlaka gunde bir meyveler de elma armut havuç ve özellikle dut öneriyor evde yaptigimiz lor kefiri tuketebilirmis kahvaltiya gecincede 1 cay kasigi yumurta sarisi lor labne peynir yaninda ihlamur sonrasinda cocuk sizi yonlendirecek dedi genellikle emzirdikten sonra ek gida duzenli ve az az devam et dedi minnos 72 cm 8500gr olmus ateşlenmesi durumlarında hali nasıl ona bak hep diyo ateşi varsa kusma meme reddi ozaman hemen götur dedi
Resimdeki kizin mi. Masallah cok tatli ♥
Ooo kızlar nerelerdesniz yaa, sesiniz soluğunuz hiç çıkmaz oldu. Tententen bebişin çok tatlıymış maşallah ona :))Mesajlar birikmis yetisemiyorum valla bide herkes ek gidaya gecmis o yuzden yapabilecegim bi yorumda yoktu artik buyuduk soru sorup yorum yapabilirz
Ya bizim 2 sipa varya pek vakit bulamıyorum teli elime cok nadir aliyorum. Genelde evde aktiviteler felan duzenliyoruz :))))) bi bakim dedim oyle sizide gördüğüm iyi oldu ozlemisim sizleriOoh maşallah artık pek minnoşluğuda kalmamış sıpanın:)))
Ek gıdanız da hayırlı olsun canım. Ya bende demir ilacını unutuyorum genelde akşam vaktide vermek istemiyorum huzursuzluk vs yapar diye. Bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim :))
Ooo kızlar nerelerdesniz yaa, sesiniz soluğunuz hiç çıkmaz oldu. Tententen bebişin çok tatlıymış maşallah ona :))
Yaaa süpersin. Aktiviteler önemli yaa uyanıkken çocuklarla ilgilenmek, tüm herşeyi bırakıp onlarla oynamak gerek. Ben tek çocukla zorlanıyorum 2-3 çocuklu olanlara allah kolaylık versin:))Ya bizim 2 sipa varya pek vakit bulamıyorum teli elime cok nadir aliyorum. Genelde evde aktiviteler felan duzenliyoruz :))))) bi bakim dedim oyle sizide gördüğüm iyi oldu ozlemisim sizleri ♥:))))
Benim kız da oturmuyor desteksiz, Dr 8 ay a kadar vakti var sıkıntı değil demişti.Kizlar bebisleriniz neler yapio bizimki hala oturmuo 6 bucuk aylik olduk istemio oturmak oturtuyorum kndini yana atio one kaydirio ama oturmuo :)) geri gerigidio tek napabilirim oturmasi icin aslinda 5 ayliktan beri hergun 5 dk oturt 5 bucukta mama sandalyesine 15 dk oturabikir demisti doktorumuz yaptim ama gene anlamafm neden
Buna sewindim doktorumuza daha soramamıştım cünkü tesekkur ederim cnmBenim kız da oturmuyor desteksiz, Dr 8 ay a kadar vakti var sıkıntı değil demişti.
Evet kesinlikle oyle. İs sonrada yapilir onemli olan cocuklarla ilgilenmek :)))) amin canim sagolasin :)))Yaaa süpersin. Aktiviteler önemli yaa uyanıkken çocuklarla ilgilenmek, tüm herşeyi bırakıp onlarla oynamak gerek. Ben tek çocukla zorlanıyorum 2-3 çocuklu olanlara allah kolaylık versin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?