2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Amin... Çok şükür yediğimiz yoğurt çorbası dokunmadı kuzulara. Ablam da ben de çok dikkat ettik bu süreçte. Hey şey kuzular için

Yoğurt çorbasını biz içtik yalnız, okuyanlar yanlış anlamasın,

Canim haklisin bu sekilde bir uslupla gelseydi arkadas benim de yaklasimim elbet farkli olacakti.
Durumu soyle izah edeyim, benim bebegimin kilo alimi yavasladigi icin eklemeyi uygun gordum ve amacim da zaten sadece denemek. 3 gunde bir, kepekli organik 1 tatli kasigi pirinci, buharda sebzeleri olurken o suyla pirincleri de lapa pisirip hepsini birlikte ezerek anne sutuyle de acarak verdim.yedigi 2 cay kasigi bu lapali sebze karisimindan.
Soylediklerin beyaz pirinc icin gecerli diye biliyorum ben, hatta tam pirinci yani esmer yada kepekli pirincin aksine bir suru yarari var soylenen. Bak burda da boyle diyor mesela.
Siyez bulguru ben de aldim ama ileriki aylarda vermeyi dusunuyorum. Senin uyguladigin sistem de cok guzel ve cok da dogru be bilincli.
Bu linkte de boyle diyor mesela.

Ne zaman dedi kiz ben mi kacirdim bu merak basa bela ya hic yoktan grup şenlendi yalniz :))
Kazen abi onu söyledikten bikaç dk sonra sildi ya neden sildiyse. Kazen niye sildin abi.
Valla şenlendi :) ben kimsenin garezi olupta böyle bişey yapacağını sanmıyorum. Garezi olan kişiyi zaten kendisi bilir ve çocuklarının fotoğrafını da onun göreceği şekilde paylaşmaz sanırım. Zira kendisine karşı gelen insanları engelleyip silebilen birisi kendisi :) Nedense o üyelikteki kişi de ben değilim kuşum demiş. Pulluyu tanıyanlar iyi bilir kuşum kelimesini çok kullanır. Aman pek o kişinin muhabbetine girmek istemiyorum. Zaten kazen abi gayet belli etti aydınlatmasına gerek yok. Diğer üyeliği 2. Üyelik olarak iptal ettiyse herşey açık ve ortada :)

Siyez icin erken canim yiyemezler daha zaten dedigin gibi daha sonra veririz. Esmer ve kepekli pirinc ile ilgili bilgim yok gercekten hic tanismadim kendisiyle. Analarimiz bizi o zamanlar sagliklikli die reklamlarda bas bas bagirilan margarinlerle buyuttu. Ne saglikli ne degil sastik kaldik. Ben bide o yorumu tum yorumlari okumadan yazmistim. Saibesi bol
Bir hesap icin canini sikma. Kilo konusuda ek gidadan kilo almiyorlar malesef bu aylarda. Sindirim yok cunku. Ama benim bebegiminde yavasladi kilo alimi uzulme yani hareketlendiler artik et tutmuorlar.

Yalniz ithal urunlere burun kivirioz da rusun yemedigi begenmedi domatesleri bize kaktiriolar hemde 5 6 liradan. Afiyetle yiyioz gikimiz. Cikmio :)) yerli urunumuzun bile en kotusunu bize yediriolar anasini satimm
Daha neeeler yiyoruz da haberimiz olmuyo. Anavatan araştırmak lazım bundan sonra. İçler dışlar çarpımı yaparak yiyelim de sakata gelmeyelim :))))

Kusumu pullu yazmamismiydi. Beyin is 404 not found error:)) o zaman o kesin. Ama cok acemi isi olmus be :)) hemen patladi :))

Daha neeeler yiyoruz da haberimiz olmuyo. Anavatan araştırmak lazım bundan sonra. İçler dışlar çarpımı yaparak yiyelim de sakata gelmeyelim :))))
Bunlar hep dis mihraklarin isi mihrapmiydi yoksa :)))yok yok sey ikinci uyeliklerin isi diyecektim :))) ithal gelmisler foruma gdolular :))

Kusumu pullu yazmamismiydi. Beyin is 404 not found error:)) o zaman o kesin. Ama cok acemi isi olmus be :)) hemen patladi :))
Valla ben o yazmış diye okumuştum ama bilmiyorum ki yanlış mı okudum olayın heyecanıyla :)) birde misafir ağırladım burayı takliip etmeye çalıştım falan. Asıl benm beyin error. Ama her halükarda felaket acemi işi olarak patladı yazık:)

Bunlar hep dis mihraklarin isi mihrapmiydi yoksa :)))yok yok sey ikinci uyeliklerin isi diyecektim :))) ithal gelmisler foruma gdolular :))
Soyunu sopunu araştırarak uyalım gdolulara :))
Gdo savar Emira SY vallahi helal olsun. Topiğini gdo hışmından korudu görevini sonuna kadar yerine getirdi :) farketmese herkes paparayı yiyecekti.
Arkadaşımız kendisini süper savunmuş. Ben gibi aman kalbini kırmayayım aman susayım diye düşünmemiş. Onuda alkışlıyorum :)

Annem ananem falan anlatiyor da agzim acik dinliyorum bizleri nasil buyuttuklerini. Ne bu kadar hastalik, ne bu kadar aşı vs., ne de kimyasal varmis. Pirinc ununu basmis mesela annem bana emmedigim icin. Ama kendi mahsul pirincini havanda ezip un yaparak, kendi bahcemizden topladigi sebzelerle.
Ek gida bizim gibi ocu degilmis onlarin zamanında, ek gida diye bir olgu da yokmus tabi orasi da ayri
Simdilerde iae organik olatak pazarlanan urunler de ne kadar organik tartisilir. Oyl3 cok kimyasala gileye maruz kaliyoruz ki bilip bilmedigimiz, turlu turlu hastaliklar turuyor her gecen gun.Boyle olmasaydi ek gida olayini bu kadar tartismaz bu kadar gozumuzd3 buuytup kaygilanmazdik. Sen biliyosun canim nasil korkmustum 3k giida seruveninden ve sorulatimla bunaltmistim seni.
Hileyle sagligimizla oynayanlara allah firsat vermesin.

Hahah bir de tebrik etmis kendini bir mesajinda pullu. O kadar vakti var dmek ki diye. Vala bazen wc ye gitmeye, karnimi doyurmaya vakit bulamıyorum ben, pullu daki neyin kafasi ve enerjisiyse ben de ugulamak isterim ne yiyip iciyor acep?
Sana ne yapti cok merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…