- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.953
- 598
Cok fazla gıda takviyesi yaptiginiz ici yemiyor.Ben burda okuduklarima cok sasirdim gercekten.doktorunuz beslenme tavsiyeleri konusunda yetersiz kaliyorsa bir beslenme uzmanindan randevu alip 1 randevuda egitim alabilirsiniz.bende beslenme uzmaniyim ve calistigim yari ozel hastanede muayene ucreti 85tl hatta kızılayda 60tl yani mutlaka butcenize gore bir yer bulabilirsiniz diye dusunuyorum.anne sutu yoklugunda formul mama yeterli.formul mamalar bebeginizin sindirim sistemi icin en dogru sekilde hazirlanan ogundur.anne sutune en yakin oldugu dusunulen keci sutu bile anne sutunun 2.5 kati protein icerir ve bebeginize bu kadar pritein yuklemesi erken yaşta bobreklerde hasara yol acar olur.9.aya kadar yarim cay bardagini asmayan sekilde kati gida 9 -12 ay arasi 1 ana 1 ara ogun 12 15 ay arasi 1 ana 2 ara ogun seklinde beslenmesi yeterlidir.Bakin 50kg uzerindeki saglikli bor yetiskin icin bile 1 elma 1 ara ogundur. Ara ogun bebeginizin avuc ici kadar ana ogun bebeginizin avucu kadar olmalidir.
Canım sen pullubiber misin onun da kızının adı lidya ceren oğlunun adı önder alp olduğu için nickin tanıdık geldi