2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba hanımlar iki gün önce doktora gittim beta hcg 3500 kese ultrasonda 8 mm gözüktü doktor hayırlı olsun dedi normalmi değerler iki hafta sonrada kalp atışına çağırdı.
Canim niye doktora sormuyorsun da burada soruyorsun? Hayır hepimiz gebeyiz, kendi degerlerimizi biliriz ama ya biri çıkar da "aaa benimki öyle değildi " derse, kendini boşuna üzersin.
Gebelik bir yerde kendini de korumayı gerektiriyor.
Doktorun ne derse o.

Benim ateşim yoktu zaten. En zararsız görünen ilaç parol olduğu icin parol bile içme bitkisel şeylerle geçiştir dedi. Ilk üç ay bebeğin organları gelişiyor diye açıkladı.
Bilmiyorum ben ilk iki hamileliğimde kullanmıştım çok şükür çocukta bişiy olmadı iç ayeş 37 üzerine çıkarsa bebek rahim içinde zorlanır 39 filan olursa söylemek bile istemiyorum.

Çok geçmiş olsjn. Benim de ateşim olmadı düne göre daha iyi gibiyim. Ilık duş almak da rahatlatıyor.

Bi de ben bugün doktora gittim belirtim Yok diye panik olmjştum. Çok şükür herşey yolunda 2 cm olmuş bile minnoşum

Hangi jeli kullanıyorsun. Ben crinone kullanıyorum hiç kaşıntım olmadı. Bazı zamanlar seba med genital bölge temizleyicisi kullanıyorum. Belki tahriş falan olduğu için kaşınıyordur. Dene istersen.
Aynen o jel doktor sirkeli suyla temizliceksin dedi baska birsey vermedi evet olabilir kaşıntı özellikle şu 2 haftadir

Kizlar doktorumuz harmony test diye bir test önerdi bu testi yaptırırsan 2 li 3 4lu ye gerek kalmiyormus ne yapicagimizi bilemedik o testin fiyatını 2.600 tl imiş siz ne yapardınız bana bir fikir verin?şu an kotu giden bir şey yok sukur 7+3 teyim

ben yaptırmazdım... tarama testleri ailelerin aklını karıştırmaktan başka hiçbir işe yaramıyor bence

Kaç yaşındasın? Neden önerdi ki ?

Hadi hayırlısı :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Once 15 gun sonra dedi sonra bir ay da olur dedi. Bir dahakine bir ay sonra gidicem. Kalp atışını merak edip erkenden gitmezsem.
Ben kese için salı gitcem devlet hastanesine...keseyi görünce özelden doktor araştırıyorum kalp atışı için özele gitçem inş bakalım artık hayırlısı...

Anadolu yakasinda hangi doktorlara gidiyorsunuz benim doktorum simdi tup bebek doktoru baska doktora devam etmeyi dusunuyorum ama nereye

Anadolu yakasinda hangi doktorlara gidiyorsunuz benim doktorum simdi tup bebek doktoru baska doktora devam etmeyi dusunuyorum ama nereye
Canım nerde yaptırdın tüp bebeği. Ben de araştırdım doktor ama karar veremedim. Benim karar verememem biraz da maddi yönden. Maddi olarak sıkıntın yoksa central hospitalde başak hanım var ben memnun kalmıştım muayenesinden.

Erbil yağmurda yaptırdım tup bebeği fulyada muayananesi.evet central hospital ı aradim medipolu aradim hatta centraldan daha uygun normal sezeryan doğumlarda ama karar veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…