2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben bıraktım canım öğrendiğim gün.Hem de iyi içenler arasında sayilirdim yani.Bebegin sağlığı söz konusu ,dusunsene hiç bir şekilde kendini koruyamaz o.Sadece sen koruyabilirsin

Canım ben tüp bebekle hamile kaldım, tedaviye başlayınca birazda olsa azalttım ama transfer günü bi içtim daha da içmedim.. Ben normalde tiryakiyim ama bu hamilelik sayesinde canım bile istemiyor..Kaldı ki bulantılarım bile henüz yok..İnşallah bi daha da istemez. 20 gündür azıma koymuyorum şükür.. Umarım seninde hiç istemez canım ne bileyim ben bile içmiyorsam ki ben çok iradesizsim herkes içmez heralde

hicc blmyrum yaaa bende sabirsizlikl bekliyorum gecmesini yaa diyorum bunarada bide develte mi gitsdm acaba esimde dur bekle diyor ama zaman hic gecemz yaa bide bazi yorumlar okudum kotu yroumlar yani bu haftayla ilgili iyice stres yaptim
Okumamaya çalış canım insan bu dönemde biraz hassas oluyor.

Bırakmak istiyorum filmini izledin mi canım?

B betka2013 canım düşünmemeye çalış çok zor biliyorum Ama sana muhtaç bir canlının sorumluluğunu taşıyorsun. Ben de zorlanarak bıraktım ama aklına sokmazsan daha loşu geçiyor. Kriz gelince dışarı çıkabilirsin mesela. Ben oğlumu parka götürüyorum bir daha krizi geliyor mutfağa girip yiyecek bişiyler yapıyorum vsvs

Bende biraktim. Hatta once jubilemi yaptim sonra test yaptim ilk hamileligimde de birakmistim 3 sene icmedim sonra tekrar basladim umarim bidaha baslamam. Sende umarim cabucak atlatirsin

bende de idrar yolları enfeksiyonu vardı, o yüzden verdi donaxly. Ama üzerinde ilk üç ay dikkatli kullanın yazısını görünce başka doktora sordum, kullanma dedi. Kullanmadım ben de. Antibiyotik vermişti, yeterli oldu. Bence dikkat et.

Kızlaaaar??????

Bende bıraktım ogrendigim an bebeğim için. çok zorlaniyorum özellikle yemeklerden sonra ama o kriz anını su içerek felan atlatmaya çalışıyorum

ay bilemiyorum şuan acayıp isal çocuk her yapmasında dışarılara cıkıyo ve anlatamayacagım kadar fena kokuyo cok zor değiştiriyorum senınde oyle miydi cnm kokusu? Tamamen sıvı isal. Sabah beri uc kere yaptı ama fena yanı. Gece yıkadık atesınden dolayı o zaman mı usudu anlamadım ben ya dr da goturmedım ilacı vardı evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…