- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.298
- 83
çok teşekkür ederim canım benim anladım nasıl korktum çok sağol :)Canım betan 1000 üzeri yani 1000 ile 50 000 arası tam 1000 değil yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim canım benim anladım nasıl korktum çok sağol :)Canım betan 1000 üzeri yani 1000 ile 50 000 arası tam 1000 değil yani
Yarın kontrolüm var canım o zaman yarın duyulmaz dimiBiz 7. Haftada duyduk canım sizde inşaallah haftaya duyarsınız
Ben 7+2de gordum duymadim. Sen de gorebilirsin belki. vajinal us yaparsa duyulur, karindan belki haftaya gorur duyarsin sen de benim gibi. Ama insallah yarin gitmisken gorursun.Kızlaaaar??????
Bana hic embriyoyu gordum gormedim demedi valla. 7.haftaya kadar kese olctu. 7+2de bebegi olctu. Zaten o haftalarda yolk sac goruluyor diye biliyorum ben. Endise etme her sey adim adim guzel guzel gerceklesecek. :)Dün kontrole gittim kızlar. 5+6 dedi dr. Keseyi gördük ama embriyo görünmedi. Dr bu haftada görünmemesi normal , tam ara donem gormek de normal,gormemek de normal dedi.haftaya salı bi daha gelin dedi. Sizler ne zaman gordunuz embriyoyu?
Gözün aymış canım sıra bebeği ve kalp atışını beklemekte ne tatlı heyecanlar cok şükürKızlar keseyi gördüm bende çok şükür darısı görmeyenlerin başına :)
Evet cnm çok şükür ya sen duydun mu kalbiniGözün aymış canım sıra bebeği ve kalp atışını beklemekte ne tatlı heyecanlar cok şükür
Aynı telaş bende de var canım :) yarın kontrolüm var 6 haftalık olucaz. Bende acaba kalp atışını duyarmıyım diye sordum ama erken sanırım. Kızımda unutmuşum ne zaman duymuştuk kalp atışını :) halbuki kalp atış sesini kaydetmiştik çok heyecanlanmıştık:)Hayırlı akşamlar kızlar,bugün kontrolümüz vardı,sata göre 6+3,ultrasona göre 6+0.kese normal fakat kalp atışı icin erken dedi doktorum yolk sac da görünüyor çok şükür,sizler kalp atışını ne zaman duydunuz?
Yok canım bu pazartesi keseyi gördük çok şükür haftaya pazartesi randevum. Ama kalp atışını duyabilirmiyim bilmiyorum. Zaman geçmek bilmiyorEvet cnm çok şükür ya sen duydun mu kalbini
Ay aynısıydı çok kötü kokuyordu ve dediğin gibi sürekli dışarı çıkıyordu hem üzerini değiştirip hem çocuğu günde 3 defa yıkıyordum . Aynısı yani tam anlattığın gibi demek ki tesadüf değil bu hamile olduğumuz için süt dokundu. Bakalım ishali geçince kabız olacak mı? Yağ içirmeden kakasını yapamıyor Şuanay bilemiyorum şuan acayıp isal çocuk her yapmasında dışarılara cıkıyo ve anlatamayacagım kadar fena kokuyo cok zor değiştiriyorum senınde oyle miydi cnm kokusu? Tamamen sıvı isal. Sabah beri uc kere yaptı ama fena yanı. Gece yıkadık atesınden dolayı o zaman mı usudu anlamadım ben ya dr da goturmedım ilacı vardı evde
Gözün aydın olsun kuzum bende yarın bebisi görsem kalp atışını duysam dünyalar benim olcakEvet cnm çok şükür ya sen duydun mu kalbini
Benimde kalp için 2 hafta sonra çağırdı cnm 7.haftada yani inşallah duyulur seninki de yaYok canım bu pazartesi keseyi gördük çok şükür haftaya pazartesi randevum. Ama kalp atışını duyabilirmiyim bilmiyorum. Zaman geçmek bilmiyor
Aramızda bir gün var canım ne zaman önce gördün keseyi doktorasını kaç gün sonrasına cagardi bebeği görmek icinAy aynısıydı çok kötü kokuyordu ve dediğin gibi sürekli dışarı çıkıyordu hem üzerini değiştirip hem çocuğu günde 3 defa yıkıyordum . Aynısı yani tam anlattığın gibi demek ki tesadüf değil bu hamile olduğumuz için süt dokundu. Bakalım ishali geçince kabız olacak mı? Yağ içirmeden kakasını yapamıyor Şuan
Görürsün sende insallah cnm iyi haberlerle gelirsin yarın inşallahGözün aydın olsun kuzum bende yarın bebisi görsem kalp atışını duysam dünyalar benim olcak
Ne yaptın doktora gittin miEvet hatırladım bakalım bugün nasıl olacak
Benim 10. Haftaya kadar her hafta görmeyi istedi dr um
Canım bugün gördüm daha vajinal ultrasonla baktı çok küçük karnından göremeyiz henüz dedi. 2 hafta sonra kontrole çağırdı kuzum.Aramızda bir gün var canım ne zaman önce gördün keseyi doktorasını kaç gün sonrasına cagardi bebeği görmek icin
Kızlar ben de yarın kalp atışı duymaya gideceğim. Bu arada bulantılarımın şiddeti gittikçe artıyor. İyice iştahtan kesildim. Bugün sabah yürüyüşe çıktım ve yolda yürürken kustum. Artık attım kendimi bulduğum ilk çimenliğe yumurta, et çok kokuyor yiyemez oldum. Yeşil elma,1 simit ve 1 kase de çorba yiyebildim bgn sadece. Yarın doktora danışacağım yetersiz besleniyorum zararı olur mu diye..