2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Kızlar merhaba ben bugün bir çılgınlık yaptım evde kalp atışı dinleme cihazı aldım biliyorum daha erken ama bende panik atak var geçen hafta kahverengi lekelenmem olmuştu korkuyorum kullanan varmı bu haftalarda daha duyulmaz dimi genelde 10 12 haftada duyulur diyor

kalp atışı dinleme cihazı Nasıl oluyor canım

yaaa bende almayi dusubdun ondn sen nerden aldin canim

Canım hangi marka fiyatı ne kadar a aldın memnunmusun peki

baktimda 12.haftdan sonra duyulur diyorr ee ondan snra zaten bebegi hissetemye basliycaz
Bebeğin hareketleri genelde 20 haftadan sonra duyuluyor ben panik atak hastasıyım birde bu ikinci olucak nasipse 14 yıl aradan sonra oldu lekelenmem oluncada çok tedirginim

Çok teşekkür ederim övgü dolu iltifatlarınız için Allah razı olsun

Kızlar merhaba Yarın 6haftalık oluyoruz geçen hafta doktora gitmiştim ve keseyi görmüştük çok şükür. Doktor haftaya tekrar gel dedi bir hafta sonra çıkacak tahlil sonuçlarım var onları alıcaz. Kalp atışını duyarmıyız acaba? Sizler kaç haftalıkken duymuştunuz?

Yaaaa neler çıkmarmışlar :) sanırım sağlık ocağındaki dinleme cihazı gibi birşey. Aynen 3. Ayda falan dinlenebilir diye tahmin ediyorum canım

Kizlar hamile kalinca sigarayi birakan varmi aranizda varsa yoksunluk krizi geldiginde neler yapiyosunuz? Ben naneli sakiz cignemekten artik agzim yoruluyor su iciyorum ama geldimi gitmek bilmiyor bu kriz beynime vuruyor ozellikle yemeklerden sonra fenalardayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…