Insallah canim haber veririm tesekkür ederimAllah yardımcınız olsun inşaallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Aynen öyle hesaplar sastı :) hayırlısı artık ne yapalım Allah saglıkla kucagımıza aldıgımız günleride göstersin
Amin canım
Benimkide öyle 15.5 kilo simdi uyandı mesela yürümek istemiyor kucagımda salona götürecekmisim
Bende mart annelerindeydim :) ileride arkadas olurlar ama ilk etapta nasıl olacak hic bilmiyorum:)
Benim doktor yaptırmıyor canım sadece bebişin asılarına gittim
canim zaten iyi degerin degerin gormussun sikinti yapmaane bilim tam kan tahlili ve idrar tahlili yaptı sağlık ocağı orda yazıyordu oradakiler gayet iyi dedi
çok sağol canımmcanim zaten iyi degerin degerin gormussun sikinti yapmaa
kalp atışı dinleme cihazı Nasıl oluyor canımKızlar merhaba ben bugün bir çılgınlık yaptım evde kalp atışı dinleme cihazı aldım biliyorum daha erken ama bende panik atak var geçen hafta kahverengi lekelenmem olmuştu korkuyorum kullanan varmı bu haftalarda daha duyulmaz dimi genelde 10 12 haftada duyulur diyor
yaaa bende almayi dusubdun ondn sen nerden aldin canimKızlar merhaba ben bugün bir çılgınlık yaptım evde kalp atışı dinleme cihazı aldım biliyorum daha erken ama bende panik atak var geçen hafta kahverengi lekelenmem olmuştu korkuyorum kullanan varmı bu haftalarda daha duyulmaz dimi genelde 10 12 haftada duyulur diyor
Canım hangi marka fiyatı ne kadar a aldın memnunmusun pekiKızlar merhaba ben bugün bir çılgınlık yaptım evde kalp atışı dinleme cihazı aldım biliyorum daha erken ama bende panik atak var geçen hafta kahverengi lekelenmem olmuştu korkuyorum kullanan varmı bu haftalarda daha duyulmaz dimi genelde 10 12 haftada duyulur diyor
Netten aldım canım ben gitti gidiyordanyaaa bende almayi dusubdun ondn sen nerden aldin canim
Bugün aldım daha canım gelmedi 165 tl ye aldimCanım hangi marka fiyatı ne kadar a aldın memnunmusun peki
Evde bebeğinin kalp atışını dinleyebilirsiniz canımkalp atışı dinleme cihazı Nasıl oluyor canım
baktimda 12.haftdan sonra duyulur diyorr ee ondan snra zaten bebegi hissetemye basliycazNetten aldım canım ben gitti gidiyordan
Bebeğin hareketleri genelde 20 haftadan sonra duyuluyor ben panik atak hastasıyım birde bu ikinci olucak nasipse 14 yıl aradan sonra oldu lekelenmem oluncada çok tedirginimbaktimda 12.haftdan sonra duyulur diyorr ee ondan snra zaten bebegi hissetemye basliycaz
Çok teşekkür ederim övgü dolu iltifatlarınız için Allah razı olsunYaaaaa ne tatlısın sen...Maşallah sana hayattın her anından böyle zevk alan birisini uzun zamandır görmemiştir...Şükürü bir insanda hiç bu kadar hissetmemışimdir...Rabbim gönlüne gore versin arkadaşım umutsuz, hayattan zevk almayan, şükür sebebi bulamayıp şükretmeyi unutanlar biraz ders alır inşallah..Bebişlerinle, eşinle ve sana güzel bir ömür diliyorum
Yaaaa neler çıkmarmışlar :) sanırım sağlık ocağındaki dinleme cihazı gibi birşey. Aynen 3. Ayda falan dinlenebilir diye tahmin ediyorum canımKızlar merhaba ben bugün bir çılgınlık yaptım evde kalp atışı dinleme cihazı aldım biliyorum daha erken ama bende panik atak var geçen hafta kahverengi lekelenmem olmuştu korkuyorum kullanan varmı bu haftalarda daha duyulmaz dimi genelde 10 12 haftada duyulur diyor
aaa ne güzel birşeymişEvde bebeğinin kalp atışını dinleyebilirsiniz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?