• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ben de yarın kalp atışı duymaya gideceğim. Bu arada bulantılarımın şiddeti gittikçe artıyor. İyice iştahtan kesildim. Bugün sabah yürüyüşe çıktım ve yolda yürürken kustum. Artık attım kendimi bulduğum ilk çimenliğe yumurta, et çok kokuyor yiyemez oldum. Yeşil elma,1 simit ve 1 kase de çorba yiyebildim bgn sadece. Yarın doktora danışacağım yetersiz besleniyorum zararı olur mu diye..
İlk 3 ay beslenmeniz bebeği etkilemiyor sadece sizi etkiliyor protein yönünden beslenmeye çalışın her gün 1 kase yoğurt 1 bardak süt .. ceviz fındık badem de şart bana kalırsa ama çerez mide bulantısı da yapar

İlk 3 ay beslenmeniz bebeği etkilemiyor sadece sizi etkiliyor protein yönünden beslenmeye çalışın her gün 1 kase yoğurt 1 bardak süt .. ceviz fındık badem de şart bana kalırsa ama çerez mide bulantısı da yapar
Teşekkür ederim canım ama süt de çok kokuyor. Midem sürekli havada sanki kanatlanıp uçacak.. yoğurt bir iki kaşık yiyebiliyorum.. bebeğe bişi olmuyorsa çok da mühim değil aslında.. göbecik yağlarından gider ☺️☺️

Teşekkür ederim canım ama süt de çok kokuyor. Midem sürekli havada sanki kanatlanıp uçacak.. yoğurt bir iki kaşık yiyebiliyorum.. bebeğe bişi olmuyorsa çok da mühim değil aslında.. göbecik yağlarından gider ☺️☺️
Bebeğe bişey olmuyor ama ilerleyen zamanlarda diş problemi yaşayabilirsin ve kalsiyum eksikliğinden kemik erimesi olabilir çok rahatsız etmiyorsa süt yoğurt tüketmeye çalış. Ben de pek bişey yiyemiyorum ama zorluyorum kendimi.

Ben bıraktım canım öğrendiğim gün.Hem de iyi içenler arasında sayilirdim yani.Bebegin sağlığı söz konusu ,dusunsene hiç bir şekilde kendini koruyamaz o.Sadece sen koruyabilirsin
Dogumlarimiz arasinda 1 gün var :) bende biraktim ama alisma evresi cok zor geciyor. napiyim cocugum saglikli olsnda dayanirim

Canım ben tüp bebekle hamile kaldım, tedaviye başlayınca birazda olsa azalttım ama transfer günü bi içtim daha da içmedim.. Ben normalde tiryakiyim ama bu hamilelik sayesinde canım bile istemiyor..Kaldı ki bulantılarım bile henüz yok..İnşallah bi daha da istemez. 20 gündür azıma koymuyorum şükür.. Umarım seninde hiç istemez canım ne bileyim ben bile içmiyorsam ki ben çok iradesizsim herkes içmez heralde
Senin canin istemiyormus ne guzel darisi basima Keske benimde istemese Hergun dua ediyorum tiksiniyim die. Ben sanki aseriyorum oyle bi istek cok zorlaniyorm ama mecbur dayancam baska carem yok

B betka2013 canım düşünmemeye çalış çok zor biliyorum Ama sana muhtaç bir canlının sorumluluğunu taşıyorsun. Ben de zorlanarak bıraktım ama aklına sokmazsan daha loşu geçiyor. Kriz gelince dışarı çıkabilirsin mesela. Ben oğlumu parka götürüyorum bir daha krizi geliyor mutfağa girip yiyecek bişiyler yapıyorum vsvs
Benimde agzim bos durmuyor 2 aylik hamileyim 2 kilo aldim. Senin oglun varmis zaman gecer bi sekilde kosusturma halindesindir zaten gun icinde. Ben yalnizim calismiyorumda evdeyim ugrasimda yok. Allah yardmcimiz olsn valla cok zor bagimlilik

Naneli sakiz bi sure iyi geliyor tavsiye ederim ama oda bi yere kadar tabi bende cok zorlaniyorum surekli uyuklama halindeyim
Aynen bende hiç bişey yapasım yok sadece yatmak istiyorum ama evde bi tane daha ufaklık var sakızı da deneyim bakalım. Ilk hamileligimde bıraktığımda bu kadar zorlanmamıştım. Inşallah bir süre sonra alışırız da hiç aklımıza gelmez :)

Canım su anda bebek yediklerinden degil daha önce depoladıklarından besleniyor o nedenle sana zararı olmasın diye o depolarını doldurmak icin saglıklı beslensen iyi olur

Canım bugün gördüm daha vajinal ultrasonla baktı çok küçük karnından göremeyiz henüz dedi. 2 hafta sonra kontrole çağırdı kuzum.
hım bugun bende gıdıcem doktora bebek gozukmesı ıcın ama karından ulturoson yapıyo benım doktor sadece acaba gozukmezmı bebek ya

Günaydın. Bulansak bir dert bulanmazsak baska dert. Dun sabah uyandim ve gun boyu bulanmadım. Acaba acaba diye dolandım. Bu sabah hafig bulantim var günüm berbat geçecek ama iyi oldu guzel oldu diyesim var ne degisik bir psikoloji... Benim su 12 haftayi atlatana kadar çekeceğim var kendimden

14 şubat sat tarihim..adet gecikmesinin ikinci günü ovulasyon testiyle evde pozitif olduğunu öğrendim..akabinde akşam ilk değerim 181, iki gün sonra 655, iki gün sonra salı günü 2128 çıktı..doktorum pazartesiye keseyi görmeye çağırdı..yalnız benim sıkıntım her gün iki doz progestan iğne vurunmam..test öncesi kahverengi-siyah akıntım ve kasıklarda batmalar olmuştu..geçmişte de 3 başarısız tüp bebek denemesi olunca doktor direkt progesrana sarıldı..çok şükür mucizemiz kendiliğinden geldi..ve bizi hiç bırakmayacak..yine bşr diğer sıkıntım boyum 148 kısayım evet ama kilom 40..tarihimdeki en zayıf kilodayım..hamile olduğumu öğrendiğim 6-7 günden beri yiyorum ama olduğum yerde sayıyorum..zayıf olduğum için bebeğim gelişmezse kahrolurum:KK17:

Back