- 27 Şubat 2018
- 787
- 778
- 23
- 34
Mide bulantısı yok çok şükür cnm da sol kasikda falan ağrı oluyor arada dediğin gibi genel bı ağrı da oluyor arada senin var mı mide bulantısı?Ay inşallah ya:)) miden bulanıyor mu karnın ağrıyor mu? Dün çok sancım oldu Benim hani ishal oluruz ya böyle öyle kramplar giriyor bazen
O kramplar bence normal ben oğlumda gece uykumdan uyanırdım karnımın ağrısından ve çok kanamam olmuştu onda. Ama kalbi tak tak atardı maşallah ultrasonda. Hep önde giderdi gelişimi. Oğlumdan önceki hamileliğimde hiç ağrım kanamam yoktu mide bulantısı da yoktu gebelik kesem geriden geliyordu ve 10. Haftada kalp atışı alamadı doktor 7. Hafta da ölmüş karnımda 3 hafta öyle yaşamışım bilmeden
Vardı artık yok canımMide bulantısı yok çok şükür cnm da sol kasikda falan ağrı oluyor arada dediğin gibi genel bı ağrı da oluyor arada senin var mı mide bulantısı?
Merhaba , yillar sonra tekrar burada olmak degisik bir duygu gercekten. Bende 2. Bebegimi bekliyorum. Ilk hamileligim cok zor gecmisti, bunda simdilik daha iyi gibiyim. Umarim bu kadarla kalir. Bulanti ve kusma yasayan arkadaslara kolayliklar diliyorium gercekten cok zor. Oglumda 6. Haftada kalp atisini duymustuk. 2 olunca insan biraz daha rahat oluo sanirim. Ne kan testi yaptidim ne de henuz doktora gittim 6. Haftada gidip kese ve kalp atisininaradan cikarmayi planliyordum ancak 6 da duymayanlar var sanirim degilmi
Alla alla benim hiç olmadı normal mi yaVardı artık yok canım
Kanamam da olmadı bulantı da yok cnm acaba sıkıntı mı var ya sen öyle yazmışsın yaVardı artık yok canım
Çok teşekkür ederimÇok şükür canım darısı üçüncü bebisine inşallah :)
Merhaba sizin 0,700 küsürden 41,21 arasında kaç gün var acaba?Ben de battan 6 gün önce baktırmştım 0,58 çıkmıştı.Yarın bat günüm hala umudum varSanırım yerlesme için oldu devamı gelmedi şükür ve kahveydi zaten
henuz gitmedim 23 unde gitcem hcg önceki gün 41,21 di
Canım normalde kanda adetten iki gün önce belli oluyor erken baktirmissinMerhaba sizin 0,700 küsürden 41,21 arasında kaç gün var acaba?Ben de battan 6 gün önce baktırmştım 0,58 çıkmıştı.Yarın bat günüm hala umudum var
Emzirirken şiddetli kramplar yaşadığım oldu ancak biraz dinlenip tekrar emzirdim tamamen kesmek kızımda sevgi yoksunluğu oluşturur diye çok endişe ettiğim kesmedim sütten. Güvenli bağlanmamıza zarar gelsin istemedim. Çok zor oluyor karnın burnunda emzirmek ama ergenlik ve yetişkinlik dönemi bunalımlı geçmesindense biraz meşajkat çekerim dedim.yavrum hayatını güzel karakterli sevgi yoksunluğu hissetmemiş kardeşlerinin doğumuyla ihmal edilmiş olmasın diye gayret ettim. Rabbim mükafatını verecektir biliyorum. Siz de Allah’a sığının ve emzirin ondan başka sığınağımız yok.Ben de oğlumda ağrı yaşamıştım aslında ama ne bileyim bişe olur da benim yüzümden olursa diye korkuyorum ister istemez...
Kızlar cevap verecek kimse yok muBayanlar ben 4+2deyim sanırım geç döllenme olmuşum dün 2-3damla kahve kan gelmişti...bugün ise yatarken hiçbirşey yok ama ayağa kalkınca kaşığım öyle bir ağrıyor ki iki büklüm oluyorum...bu normal mi nolur yardım edin...
Kasik ağrısı benimde çok olmuştu normal desi doktorlar sakin ol bence inşallah seninle bebeğinKızlar cevap verecek kimse yok mu
Normal demişlerdi bana benim de olmuştu sakin ol iyi düşün seninle inş bebeğin Allahın izniyleBayanlar ben 4+2deyim sanırım geç döllenme olmuşum dün 2-3damla kahve kan gelmişti...bugün ise yatarken hiçbirşey yok ama ayağa kalkınca kaşığım öyle bir ağrıyor ki iki büklüm oluyorum...bu normal mi nolur yardım edin...
Kaşık agrisi bende hala oluyo ani hareketlerde falan cnmKızlar cevap verecek kimse yok mu
Canım normalde kanda adetten iki gün önce belli oluyor erken baktirmissin
Anne olmayı isteyince benim gibi erken davranıp idrar testini lambaya tutup ikinci çizgi varmı yok mu diye testi gözüme sokan benFazla aceleci davranmışım
Kardeşim moralini bozmak istemiyorum fakat düşük riskin olabilir mecbur kalmadıkça ayağa kalkmaKızlar cevap verecek kimse yok mu
Bence bir doktora git kuzum ve mümkün oldukça ayga kalkmış bacaklarının altına yastık koyarak uzanBayanlar ben 4+2deyim sanırım geç döllenme olmuşum dün 2-3damla kahve kan gelmişti...bugün ise yatarken hiçbirşey yok ama ayağa kalkınca kaşığım öyle bir ağrıyor ki iki büklüm oluyorum...bu normal mi nolur yardım edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?