2018 haziran annelerinin alışveriş paylaşımları

Teşekkürler canim.Allah hepimize güle kullanmayi nasip etsin inşallah

Occaro bugün e bebekte indirimde bende onu düşünüyorum ama eşim erken diyor daha ayrıntılıya bile girmeden almak istemiyoruz birde yoyko var Stokke ye benziyor biraz, su an hepsiburada da indirim de eşim onu çok beğeniyor yine böyle bi indirim yakalarsam ben ocarro veya bi alt modeli armadillo x2 mi ne onu düşünüyorum rabbim o günleri göstersin inşallah sağ Salim

aynen 2300 e düşmüş ama ben malesef nisan sonundan önce alamayacağım..

bir mamas papas birde Concord Neo Exclusive Set var onu indirime girmesini takip edeceğim.. hepsi içinde ekstra birşeye gerek yok diye düşünüyorum ama eşimin başının etini yerim artık..Eskiden olsa bende istemezdim bu kadar para vermeyi ama bilemiyorum hangisi indirimde yakalarsam artık..

bizde Nisan Mayıs’tan önce almayı düşünmüyoruz, allah kısmet ederse çok geçmeden kardeş istiyorum kızıma o yüzden kaliteli birşey olsun ben şu an oda yapmayacağım ilerde montessori tarzı istiyorum odaya harcayacağıma arabasını park yatağını kaliteli alırım diyorum bende ilk bebeğimi kaybettikten sonra çalışmayı bıraktım tüm yük eşimde hastane parasını falan kenara koyunca başlayacağız inşallah birde tabi ayrıntılıdan iyi haberler alırız inşallah

Kızlar ben kızımın eşyalarını söyle bi karıştırdım yazlık 3 6 ay bi sürü şey almışım hepsi etiketi üstünde malum ilk kızıma nasip olmadı görümcemden kalanlarda yazlıklar 3 6 ay çok mu büyük gelirler sizce görümcemin kızıda Haziran doğumluydu ama başı bİzimki sonu ortası gibi gelecek kısmetse

Ilk 3 ay için çok şey almayın diyorlar bebekler çabuk buyuyormuş.bence kullanabilirsin

kizlar bende babynestlere bakiyorum kullananlar cok memnunmus. siz baktinizmi ?
Ben almayı düşünmüyorum canım gereksiz olduğunu düşünüyorum çünkü salonda park yatağı, yatak odasında da beşiği olacak zaten. Bir de bebekler ilk aylarda çok hızlı büyüdüğü için uzun süre kullanamiyorlar onu zaten

Tamam tatlım teşekkür ederim. Sen ne yaptın ayrıntılı ultrasonu? Bi de iyilesebildin mi biraz daha?

Canm abimgil geldi o ara gidemedim bi türlü hastaneye ve tam misafir warken çok feci hastalandm son demlerindeyim şuan kesin doktor gidince kızacak ama ne diyim çok zor geçirdim ciğerlerim deliniyordu resmen oksurmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…