2018 haziran annelerinin alışveriş paylaşımları

Tercih meselesi canim benim ilk bebegim kuvezde old icin ve gercekten hic gogus ucum olmadigi icin cok zorlanmistim ben manuale dayanamazdim
Canım tabiki kuvezdeki bebeğe manuelle süt çok zor olur . Benim şükür meme uucu var . Aslında elektrikli düşünüyordum . Calismamaya karar verdim bi sene . Eğer her şey yolunda giderse bebeğin yanında olacağım manuel işimi görür gibi geldi . Ama çalışsaydım kesinlikle elektrikli alacaktım

Herkesin deneyimi farklı gerçekten daha öncede yazmıştım mesela benimde normal doğum yapmama rağmen sutum hemen gelmedi elektrikli pompa sayesinde saga saga getirdim ve ıyi ki almışım dedim ayrıca çalışmadığım halde sutum fazla olduğunda sagip buzluğa atıyordum ya da dışarı çıkmam gerektiğinde yine sagip birakabiliyordum bebeğimi
o yüzden benim deneyimlerime bakacak olursak bende philips avent elektrikli öneririm

bunlarda bugünün ganimetleri :halay:
oyuncakları abimiz seçti kendisinden kalanlarda duruyor

Eklentiler

• 1517761466072445044661.jpg
    1517761466072445044661.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 95
  • 20180204_180505.jpg
    20180204_180505.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 92
bunlarda bugünün ganimetleri :halay:
oyuncakları abimiz seçti kendisinden kalanlarda duruyor

Güle güle kullansın bebişin canım, arabanın sürüşü nasıl biz de ya bunu ya da joie pact modelini düşünüyoruz, karar veremedik daha, acaba pact modeli hakkında bilginiz var mı, bize yakın e bebek yok o yüzden deneme şansımız yok

Gogus pompası için ben ameda almak istiyordum kullananlar memnun.ama.bir tanıdığım bana medela tekli elektrikli hediye etti.onu kullanacağım.eger yetersiz gelirse ozaman alırım diye düşünüyorum.herkesin aldıkları çok güzel güle güle kullanmak nasip olsun yeterki kızlar.
Kipadaki 5li badilerden bende almıştım ama sonra baktım yokri tekrar bir kontrol edeyim.birde ben 2li penye tulum almıştım kipadan onlar da 15tl idi ama 1.5ay önce almıştım onları.

Manuel göğüs pompası almayı düşünen varsa almasın derim ne kadar yorum okuduysam hepsi "çok yorulduk hal kalmadı en sonunda tekrar para verip elektrikli almak zorunda kaldik" yönünde.
Calismayacak olsanız da elektrikli alın derim.
Hatta baştan alınca olumsuz sartlanma oluyormuş psikolojik olarak, o yüzden ben şimdiden almaktan vazgeçtim, bebek dogduktan sonra gerekirse almaya karar verdim.
Ayrıca pompa bebekten daha güçlü çektiği için goguslerde sarkma oluyormuş :işsiz:

Güle güle kullansın bebişin canım, arabanın sürüşü nasıl biz de ya bunu ya da joie pact modelini düşünüyoruz, karar veremedik daha, acaba pact modeli hakkında bilginiz var mı, bize yakın e bebek yok o yüzden deneme şansımız yok
sürüşü güzel canım kolay gidiyor ama baston olduğu için çok konforlu değil tabi
joie brusk modeli biraz daha konforlu ama bizim bu ikinci arabamız olduğu için uygun olanı almayı tercih ettim canım
senin söylediğin modele hic bakmadim

kızlar ben bebek arabasında concord-neo yada mamas-papas ocarro düşünüyorum.. aslında stokke xplory de var gözüm ama çok pahalı eşim bebek arabasına hayatta o kadar vermem diyor bir yandan haklı da.. İnsanlar normal araba alıyor o fiyata.. :eek::eek:Araştırmalarıma göre en iyileri bunlar ama concord da gözüm var :halay:

Başka önerebileceğiniz marka vs var mı önceden kullandığınız onları da araştırıp ona göre takip etmek istiyorum...:KK15:

kızlar ben bebek arabasında concord-neo yada mamas-papas ocarro düşünüyorum.. aslında stokke xplory de var gözüm ama çok pahalı eşim bebek arabasına hayatta o kadar vermem diyor bir yandan haklı da.. İnsanlar normal araba alıyor o fiyata.. :eek::eek:Araştırmalarıma göre en iyileri bunlar ama concord da gözüm var :halay:

Başka önerebileceğiniz marka vs var mı önceden kullandığınız onları da araştırıp ona göre takip etmek istiyorum...:KK15:

Merhaba .açıkçası o markalar ve benim bebek arabasına ayiracagim bütçenin çok çok ustunde.yoksa güzel arabalar.bir de mekadar kullanacağınıza bağlı.ben çalıştığım için çocuk çok fazla arabayla gezdiremeyecegiz çok fırsatiniz olmayacak ihtiyacımiza ve bu ihtiyaç için ayiracagim bütçeye göre bir seçim yaptık.
E bebekte bugüm mamas papasta kampanya var fiyatları inceletin isyersenizisterseniz

Merhaba .açıkçası o markalar ve benim bebek arabasına ayiracagim bütçenin çok çok ustunde.yoksa güzel arabalar.bir de mekadar kullanacağınıza bağlı.ben çalıştığım için çocuk çok fazla arabayla gezdiremeyecegiz çok fırsatiniz olmayacak ihtiyacımiza ve bu ihtiyaç için ayiracagim bütçeye göre bir seçim yaptık.
E bebekte bugüm mamas papasta kampanya var fiyatları inceletin isyersenizisterseniz

bebek arabası beşik ve odasını nisan sonunda almak istiyor eşim.. İlk bebeğimizi kaybettiğimiz için bunda çok korkuyor.. Bende hak veriyorum oğluma aldığım 2 3 parça eşya bile gözüme çarptıkça sanki beni yiyor içerden..

Canım bende marka meraklısı falan değilim kendime aldıklarımı hiç önemsemem ama işte evlat olunca acı birde geçmiş olunca ne olursa olsun diyorum.. Ben eşimin şirketinde çalışıyordum hamileliğimin 3. ayında bıraktım bebeğim doğup belli bir düzene oturtuncaya kadar da çalışmam artık o yüzden arabası iyi olsun sürekli çıkar gezeriz. :anne::anne:

bebek arabası beşik ve odasını nisan sonunda almak istiyor eşim.. İlk bebeğimizi kaybettiğimiz için bunda çok korkuyor.. Bende hak veriyorum oğluma aldığım 2 3 parça eşya bile gözüme çarptıkça sanki beni yiyor içerden..

Canım bende marka meraklısı falan değilim kendime aldıklarımı hiç önemsemem ama işte evlat olunca acı birde geçmiş olunca ne olursa olsun diyorum.. Ben eşimin şirketinde çalışıyordum hamileliğimin 3. ayında bıraktım bebeğim doğup belli bir düzene oturtuncaya kadar da çalışmam artık o yüzden arabası iyi olsun sürekli çıkar gezeriz. :anne::anne:
Evet haklısınız gerçekten güzel ve kaliteli mamas papas benim de beğendiğim modelleri var.indirim tekrar olur siz takipte kalın ozaman concord bilmiyorum onları arastirmamistim.biz de erken aldık ama hayırlısı bakalim,eşim de erken diye huzursuzdu ama napalim aldık gitti

Evet haklısınız gerçekten güzel ve kaliteli mamas papas benim de beğendiğim modelleri var.indirim tekrar olur siz takipte kalın ozaman concord bilmiyorum onları arastirmamistim.biz de erken aldık ama hayırlısı bakalim,eşim de erken diye huzursuzdu ama napalim aldık gitti

yok canım hiç olumsuz düşünme inşallah hepimiz sağlıkla alacağız bebeklerimizi kucağımıza.. Bende artık markaları belirliyorum ki zamanı gelince hemen alırız hiç zaman kaybetmeyiz.. concord model olarak çok hoş duruyor mamas papas aynı şekilde yorumlarda çok iyi herkes memnun gözüküyor.. bakalım hangisi nasip olursa artık:halay::halay:

X