- 29 Eylül 2015
- 5.214
- 6.623
-
- Konu Sahibi Blackbluee1
Yani bebeğini sallamayı düşünüyorsan o özelliği olmalı bazıları sallamıyorKızlar besiklerde sallanır mi almak gerekiyor?
Tercih meselesi canim benim ilk bebegim kuvezde old icin ve gercekten hic gogus ucum olmadigi icin cok zorlanmistim ben manuale dayanamazdimPeki eğer calismayacsksak avent manuel de iş görmez mi ?
Evet var hatta 20 ye dusmus birde money club kartla 15 e dustu 10 kisa kollu body 30 tl ye geldikipalar migros oldu diye biliyorum hala kıyafet üretiyor mu ki ilk bebegimde çok alırdım ordan ben kaliteleri çok iyi oluyordu
Canım tabiki kuvezdeki bebeğe manuelle süt çok zor olur . Benim şükür meme uucu var . Aslında elektrikli düşünüyordum . Calismamaya karar verdim bi sene . Eğer her şey yolunda giderse bebeğin yanında olacağım manuel işimi görür gibi geldi . Ama çalışsaydım kesinlikle elektrikli alacaktımTercih meselesi canim benim ilk bebegim kuvezde old icin ve gercekten hic gogus ucum olmadigi icin cok zorlanmistim ben manuale dayanamazdim
bunlarda bugünün ganimetleri
oyuncakları abimiz seçti kendisinden kalanlarda duruyor
Bizde joie muze lx aldık ebebekten zaten ona bakıyordum.joie de bu ay içinde tekrar indirim olacakmis
25subatta var sanırım.biraz erken oldu almak için ama dayanamadım ben bir de takip ettiğim arabaydı hayirlisi bakalimEvet bir dahaki indirimde alacağız artık, arabamız küçük olduğu için az yer kaplayan bakıyoruz, kızımın var aslında ama biraz hantal olduğu için başka bakıyoruz
25subatta var sanırım.biraz erken oldu almak için ama dayanamadım ben bir de takip ettiğim arabaydı hayirlisi bakalim
sürüşü güzel canım kolay gidiyor ama baston olduğu için çok konforlu değil tabiGüle güle kullansın bebişin canım, arabanın sürüşü nasıl biz de ya bunu ya da joie pact modelini düşünüyoruz, karar veremedik daha, acaba pact modeli hakkında bilginiz var mı, bize yakın e bebek yok o yüzden deneme şansımız yok
kızlar ben bebek arabasında concord-neo yada mamas-papas ocarro düşünüyorum.. aslında stokke xplory de var gözüm ama çok pahalı eşim bebek arabasına hayatta o kadar vermem diyor bir yandan haklı da.. İnsanlar normal araba alıyor o fiyata..Araştırmalarıma göre en iyileri bunlar ama concord da gözüm var
Başka önerebileceğiniz marka vs var mı önceden kullandığınız onları da araştırıp ona göre takip etmek istiyorum...
Merhaba .açıkçası o markalar ve benim bebek arabasına ayiracagim bütçenin çok çok ustunde.yoksa güzel arabalar.bir de mekadar kullanacağınıza bağlı.ben çalıştığım için çocuk çok fazla arabayla gezdiremeyecegiz çok fırsatiniz olmayacak ihtiyacımiza ve bu ihtiyaç için ayiracagim bütçeye göre bir seçim yaptık.
E bebekte bugüm mamas papasta kampanya var fiyatları inceletin isyersenizisterseniz
Evet haklısınız gerçekten güzel ve kaliteli mamas papas benim de beğendiğim modelleri var.indirim tekrar olur siz takipte kalın ozaman concord bilmiyorum onları arastirmamistim.biz de erken aldık ama hayırlısı bakalim,eşim de erken diye huzursuzdu ama napalim aldık gittibebek arabası beşik ve odasını nisan sonunda almak istiyor eşim.. İlk bebeğimizi kaybettiğimiz için bunda çok korkuyor.. Bende hak veriyorum oğluma aldığım 2 3 parça eşya bile gözüme çarptıkça sanki beni yiyor içerden..
Canım bende marka meraklısı falan değilim kendime aldıklarımı hiç önemsemem ama işte evlat olunca acı birde geçmiş olunca ne olursa olsun diyorum.. Ben eşimin şirketinde çalışıyordum hamileliğimin 3. ayında bıraktım bebeğim doğup belli bir düzene oturtuncaya kadar da çalışmam artık o yüzden arabası iyi olsun sürekli çıkar gezeriz.
Evet haklısınız gerçekten güzel ve kaliteli mamas papas benim de beğendiğim modelleri var.indirim tekrar olur siz takipte kalın ozaman concord bilmiyorum onları arastirmamistim.biz de erken aldık ama hayırlısı bakalim,eşim de erken diye huzursuzdu ama napalim aldık gitti