2018 haziran annelerinin alışveriş paylaşımları

Ya Ben bayildim resmen o arabaya bende takip ediyorum insallah indirime girer

mamas&papas sola var bende canım 2012 den kalma çok memnundum yine kullanacağım ama biraz ağır ve yer kaplıyor tek ekşisi o bence marka zaten güzel marka memnun kalırsın diye dusunuyorum

Kızlar bebek elbiselerini yıkamak için hangi deterjanı önerirsiniz dalin ve uni baby var iyi gibi duran ama daha sağlıklı güvenli diyeceğiniz bir marka var mı
ilk bebekte dalın sıvı kullanmıştım şimdi çok fazla marka var hangisini alacağımı bende bilemiyorum

bu arada dalın o zamanlar kaka lekesini çıkarmıyordu sabunlayıp makineye atıyordum biraz büyünce omo baby kullanmaya baslamistim

joie nitro da 300 tl ye düşmüş super insallah tükenmeden yetişip bakabilirim
bu arada oyuncaklarda da indirim var bakılabilir bence çünkü oyuncaklar çok pahalı

Kizlar Kipa da 5li bodyler 20 lira moneyclubla 15 lira Kumasida gayet guzel bi bakin varsa etrafinizda, kismetse en cok kisa Kollu bodyler kullanacagiz
kipalar migros oldu diye biliyorum hala kıyafet üretiyor mu ki ilk bebegimde çok alırdım ordan ben kaliteleri çok iyi oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…