- 11 Ağustos 2015
- 635
- 1.303
- 40
-
- Konu Sahibi Blackbluee1
Ya Ben bayildim resmen o arabaya bende takip ediyorum insallah indirime girerkızlar ...
Mamas & Papas Ocarro Bebek Arabası hakkında ne düşünüyorsunuz kullanan oldu mu aranızda? Kullanışlı olur mu acaba? gördüğüm kadarıyla hoş güzel yorumlar var ama kullanan kimseyi tanımıyorum tabiki.. eğer iyiyse indirim vs takip edip alırım diyorum.
Elektrikli mi manuel mi canım.ben de avent düşünüyorumSüt sağma makinesinden bahşedilmiş ben kesinlikle avent öneririm benim gibi göğüs ucu olmayanların bile canını yakmıyor ayrıca çok pratik
Elektrikli onun öncesinde Kraft mı ben almıştım komşumdan mahvetti göğüslerim kanadı oluk oluk ama avent resmen masaj yaparak çekiyor ve çekim gücü de gayet iyi 3 aşamalıElektrikli mi manuel mi canım.ben de avent düşünüyorum
ay yetişemedim ya hep bedenleri bitmiş 4 tane 3-6 aylık desenli 3 tane de beyaz 6-9 aylık aldım.Kizlar civilde çıt çıt badiler 4 tl
Ben dalin aldım canımKızlar bebek elbiselerini yıkamak için hangi deterjanı önerirsiniz dalin ve uni baby var iyi gibi duran ama daha sağlıklı güvenli diyeceğiniz bir marka var mı
mamas&papas sola var bende canım 2012 den kalma çok memnundum yine kullanacağım ama biraz ağır ve yer kaplıyor tek ekşisi o bence marka zaten güzel marka memnun kalırsın diye dusunuyorumkızlar ...
Mamas & Papas Ocarro Bebek Arabası hakkında ne düşünüyorsunuz kullanan oldu mu aranızda? Kullanışlı olur mu acaba? gördüğüm kadarıyla hoş güzel yorumlar var ama kullanan kimseyi tanımıyorum tabiki.. eğer iyiyse indirim vs takip edip alırım diyorum.
ilk bebekte dalın sıvı kullanmıştım şimdi çok fazla marka var hangisini alacağımı bende bilemiyorumKızlar bebek elbiselerini yıkamak için hangi deterjanı önerirsiniz dalin ve uni baby var iyi gibi duran ama daha sağlıklı güvenli diyeceğiniz bir marka var mı
Avent elektrikli kesinliklekızlar goğus pompası konusunda avent mi lansinoh mu kararsız kaldım :/
Kızlar biz arabayı 1200 aldık e bebekte 750 düşmüş bugün
Hiç bilmiyorum ya joie litetrax 3 sanirimHangi araba canim? Iade etme sansiniz var mi peki
kipalar migros oldu diye biliyorum hala kıyafet üretiyor mu ki ilk bebegimde çok alırdım ordan ben kaliteleri çok iyi oluyorduKizlar Kipa da 5li bodyler 20 lira moneyclubla 15 lira Kumasida gayet guzel bi bakin varsa etrafinizda, kismetse en cok kisa Kollu bodyler kullanacagiz
Peki eğer calismayacsksak avent manuel de iş görmez mi ?Avent elektrikli kesinlikle