- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
-
- Konu Sahibi Blackbluee1
Yaz olacağı için buhar makinesine gerek olmaz kışın doğalgazlı evlerde kesinlikle gerekli diye düşünüyorum şu an ben kendim bile kullanıyorum uyuyamıyorum gecelerikızlar bebeğinizin odası için buhar makinesi odanın nemini vs ayarlamak için yada burun aspiratörü vs alacak mısınız? bebek odaları için birsürü elektronik var.. yatakları anti allergic termometreler, ateşölçer vs daha birsürü şey.. okudukça gerekliliğini anlıyorum
Kizlar circitli badylerden 0_3 ay arasi kac tane almak gerek.malum yaz zaten bide kusmasi cok olur. Ben suan 15 tane falan aldm sonrakileri 6 aya kadar mi alsam bide 6 aya kadar olan kisimda uzun kollumu gyer acaba
canım çok gibi geldi bana herkes 0*3 ayı çok giyilmediği söylüyor.. bende 5-6 tane alacağım çıtçıtlı uzun kollu pek almayacağım 2 3 tane var zaten belki kullanamam bile.. ben ağız mendili omuz mendili falan yaptım kusma için.. hastane çıkışlarında da oluyor 2 şer tane çıtçıtlı.. çok lazım olursa eşimi gönderir aldırırım artık ne yapayım.. bebeğim sağlıkla bir doğsa evime bir getirebilsem başka şey istemem
Hava sicak olunca gundr bi kac kez degisilebiliyomus oyle dediler aslinda o yuzden oyle aldm. Sonrakileri uzun kollumu almak gerek acabacanım çok gibi geldi bana herkes 0*3 ayı çok giyilmediği söylüyor.. bende 5-6 tane alacağım çıtçıtlı uzun kollu pek almayacağım 2 3 tane var zaten belki kullanamam bile.. ben ağız mendili omuz mendili falan yaptım kusma için.. hastane çıkışlarında da oluyor 2 şer tane çıtçıtlı.. çok lazım olursa eşimi gönderir aldırırım artık ne yapayım.. bebeğim sağlıkla bir doğsa evime bir getirebilsem başka şey istemem
Eki Görüntüle 2109403
Kızlar bunları bugün aldım ebebekte indirimdeydi
60lı göğüs pedi 17 lira
Göğüs kalkanı 57 lira
Göğüs ucu kremi 33 lira
Bilmiyorum canım öyle miymis merkezde nerdeCanm sende biliyosn imaj bebe war merkezde orda bunlar daha ucuz
Hava sicak olunca gundr bi kac kez degisilebiliyomus oyle dediler aslinda o yuzden oyle aldm. Sonrakileri uzun kollumu almak gerek acaba
Emzik aventin soft olani biberonda aventin yendidogan icin olanin bir tane biberon yeter sonra lazim olursa alirsinKizlar bebek arabasi alanlar nelere dikkat ettiniz nasil bi araba almak lazim bilemedim???birde emzik ve biberonda neleri tercih ettiniz?emzik bitane bulunsun diyorum ben.biberon kactane almali??
Emzik aventin soft olani biberonda aventin yendidogan icin olanin bir tane biberon yeter sonra lazim olursa alirsinEki Görüntüle 2109916
güzel günlerde kullansın mışıl mışıl uyuşun insallah canımKizlar bende bugun ebebekte indirimli park yataklardan aldim 830dan 596ya dusmus. Bir de yatasin visco yatagini aldim ona gore oda 157 liraya dusmus toplamda 300 lira kadar indirim oldu. Bu ikisini aldim kelebek kizima
Eki Görüntüle 2109814
Bir de bugun kendimize battaniye almak icin ozdilege ugramistik bu minnos nevresim takimini gorunce dayanamadim aldim
Eki Görüntüle 2109824
canım sürerken rahat gitmesi çok önemli benceKizlar bebek arabasi alanlar nelere dikkat ettiniz nasil bi araba almak lazim bilemedim???birde emzik ve biberonda neleri tercih ettiniz?emzik bitane bulunsun diyorum ben.biberon kactane almali??
Kizlar bir de bu aralar sut pompasini da almak istiyorum. Cekim gucu iyi olan yara yapmayan elektrikli istiyorum. Bildiginiz aldiginiz bir urun var mi. Internet yorumlarinda her urun icin hem iyi hem kotu yorum var kafam karisti
0-3 yada 0-6 diydi canim biberonda ayni sekilde 0 m+ yazar m monthun kisaltmasi oluyor month ay olarak gecer + da belirtilen rakam ve uzerini belirtir. 0 ay ve uzeri demek. urunlerin uzerinde yazar biberon emzik vs. Muhakkak ayina uygun temin etmelisinBu soft olan emzik kac aylik alcaz canim?