2018 haziran annelerinin alışveriş paylaşımları

Yaz olacağı için buhar makinesine gerek olmaz kışın doğalgazlı evlerde kesinlikle gerekli diye düşünüyorum şu an ben kendim bile kullanıyorum uyuyamıyorum geceleri

Kızlar ben bi kaç bebek kıyafeti baktımda hep uzun kollu yazında mı uzun giyer bebekler :)

Kizlar circitli badylerden 0_3 ay arasi kac tane almak gerek.malum yaz zaten bide kusmasi cok olur. Ben suan 15 tane falan aldm sonrakileri 6 aya kadar mi alsam bide 6 aya kadar olan kisimda uzun kollumu gyer acaba

Burun aspiratörünü doktorlar tavsiye etmiyor kız kardeşime yasaklamışlardı. Doğal yollarla atmalıymış. Çok zorda kalırsanız tuzlu su veya deniz suyu kullanın demiş

Kizlar circitli badylerden 0_3 ay arasi kac tane almak gerek.malum yaz zaten bide kusmasi cok olur. Ben suan 15 tane falan aldm sonrakileri 6 aya kadar mi alsam bide 6 aya kadar olan kisimda uzun kollumu gyer acaba

canım çok gibi geldi bana herkes 0*3 ayı çok giyilmediği söylüyor.. bende 5-6 tane alacağım çıtçıtlı uzun kollu pek almayacağım 2 3 tane var zaten belki kullanamam bile.. ben ağız mendili omuz mendili falan yaptım kusma için.. hastane çıkışlarında da oluyor 2 şer tane çıtçıtlı.. çok lazım olursa eşimi gönderir aldırırım artık ne yapayım.. bebeğim sağlıkla bir doğsa evime bir getirebilsem başka şey istemem

Evet sonradan da cok sey alinacak nasil olsa

Hava sicak olunca gundr bi kac kez degisilebiliyomus oyle dediler aslinda o yuzden oyle aldm. Sonrakileri uzun kollumu almak gerek acaba

Hava sicak olunca gundr bi kac kez degisilebiliyomus oyle dediler aslinda o yuzden oyle aldm. Sonrakileri uzun kollumu almak gerek acaba

canım bende bilemiyorum.. haziranda doğarsa eylül ekim sıcak olur zaten kasım gibi soğumaya başlar.. yani 6 ay ve üstünü bence uzun kollu alalım ama gerekli olduğunda alınır ben şimdilik sadece 3 aya kadar alıyorum birkaç parça 3-6 ay aldım..her ihtimale karşı 1 2 parça uzun kollu alırız soğuk günlerde giyerler :) amaan köyde değiliz ki heryerde bebek mağazaları var...

Kizlar bende bugun ebebekte indirimli park yataklardan aldim 830dan 596ya dusmus. Bir de yatasin visco yatagini aldim ona gore oda 157 liraya dusmus toplamda 300 lira kadar indirim oldu. Bu ikisini aldim kelebek kizima

Bir de bugun kendimize battaniye almak icin ozdilege ugramistik bu minnos nevresim takimini gorunce dayanamadim aldim

Kizlar bebek arabasi alanlar nelere dikkat ettiniz nasil bi araba almak lazim bilemedim???birde emzik ve biberonda neleri tercih ettiniz?emzik bitane bulunsun diyorum ben.biberon kactane almali??

Kizlar bebek arabasi alanlar nelere dikkat ettiniz nasil bi araba almak lazim bilemedim???birde emzik ve biberonda neleri tercih ettiniz?emzik bitane bulunsun diyorum ben.biberon kactane almali??
Emzik aventin soft olani biberonda aventin yendidogan icin olanin bir tane biberon yeter sonra lazim olursa alirsin

Kizlar bir de bu aralar sut pompasini da almak istiyorum. Cekim gucu iyi olan yara yapmayan elektrikli istiyorum. Bildiginiz aldiginiz bir urun var mi. Internet yorumlarinda her urun icin hem iyi hem kotu yorum var kafam karisti

güzel günlerde kullansın mışıl mışıl uyuşun insallah canım

canım sürerken rahat gitmesi çok önemli bence
yine çok hantal olmayan bir şey almanı tavsiye ederim
bastonlar hafiflik ve bagaja koyma acısından daha iyi fakat çok konforlu olmuyor
benim ilkinden 1 tane konforlu arabamız vardı 1 de baston aldım joie marka indirimden 300 tl ye almistim sanırım fotosunu paylaşmıştım

emzik ve biberon tutacağı kesin değil 1 er tane olsa yeter ben avent aldım
canım ezikte de biberonla 0 aydan başlaması lazım
Kizlar bir de bu aralar sut pompasini da almak istiyorum. Cekim gucu iyi olan yara yapmayan elektrikli istiyorum. Bildiginiz aldiginiz bir urun var mi. Internet yorumlarinda her urun icin hem iyi hem kotu yorum var kafam karisti

daha öncede yazmıştım canım philips avent elektrikli kullandım daha önce çok memnun kaldım ve göğüs ucum hic yoktu ağrı yapmıyor
e bebekte tekrar indirime girecek düşünürsen takip etmeni oneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…