- 11 Ocak 2018
- 231
- 673
-
- Konu Sahibi Blackbluee1
Tamam canım teşekkürler. Sen hangi doktora gittin?ozge_3506 rukiyemustafa
etimed de 250 tl sanırım ayrıntılı ultrason bi tanidigim öyle demişti ama oraya gidiyor sürekli
bu arada imkanınız varsa benim gittiğim dr da çok iyi memnun kaldım tavsiye ederim
Hangi doktor canm ve nerde
Tamam canım teşekkürler. Sen hangi doktora gittin?
cukurambarda kızlar Gulhiz Karataş özel muayenehanesi var
Ne kadar ücret oluyosn canm
canım normalde 300 tl olmus ama daha önceden gittiğim için 250 tl aldı benden gitmeye karar verirsen belki arkadaş yönlendirdi dersen indirim yapabilir
Ben sadece ateş ölçer ve aspiratör alicam. Gerisini çok ihtiyaç duyarsam... Bebekleri pamuklara sarmanin acısı sonradan çıkıyor bence.kızlar bebeğinizin odası için buhar makinesi odanın nemini vs ayarlamak için yada burun aspiratörü vs alacak mısınız? bebek odaları için birsürü elektronik var.. yatakları anti allergic termometreler, ateşölçer vs daha birsürü şey.. okudukça gerekliliğini anlıyorum
Ben sadece ateş ölçer ve aspiratör alicam. Gerisini çok ihtiyaç duyarsam... Bebekleri pamuklara sarmanin acısı sonradan çıkıyor bence.
Güle güle kullan canım.. Bende aynı ağız silme mendillerinden almıştım, 6.80 di fiyatı.. Eve gelince faturaya baktım 14 mi 15 tl mi ne kesmişler.. Sordum,o kadar düşmez, yanlışlık olmuş dedileravent biberon 27 tl
emzikler 26 küsür
ağız silme mendilleri 6.80
göğüs pedi 24 tl olması lazım
hepside e-bebek
avent emzik biberon düşünen varsa tekrar indirim olacak bu ikisinde zaten indirim varmis o fiyatlar üzerinden %28 indirim daha eklendi baya uyguna geldi
burun aspiratoru aldımkızlar bebeğinizin odası için buhar makinesi odanın nemini vs ayarlamak için yada burun aspiratörü vs alacak mısınız? bebek odaları için birsürü elektronik var.. yatakları anti allergic termometreler, ateşölçer vs daha birsürü şey.. okudukça gerekliliğini anlıyorum
sağol canım faturayı elektronum ortamda yolladılar bakmadım bende umarım öyle değildir bir kontrol edeyimGüle güle kullan canım.. Bende aynı ağız silme mendillerinden almıştım, 6.80 di fiyatı.. Eve gelince faturaya baktım 14 mi 15 tl mi ne kesmişler.. Sordum,o kadar düşmez, yanlışlık olmuş dediler
Et bakalım canım.. Biz hatta iki adet mi geçtiler dedik..sağol canım faturayı elektronum ortamda yolladılar bakmadım bende umarım öyle değildir bir kontrol edeyim
baktım canım üzerindeki fiyatı geçmişlerEt bakalım canım.. Biz hatta iki adet mi geçtiler dedik..
Süper o zaman canım.. Çünkü güzel ürünlerbaktım canım üzerindeki fiyatı geçmişler
ikisi 14 tl hemen hemen
Canim olmazsa olmaz olanlar atesolcer ve burun aspiratoru. Diğerleri gerekirse alınır diye düşünüyorum. Başta heveslenip alınan çoğu şey kalıyor çünkü bi kenarda. Nasılsa bebek magazalari hep var gerek olursa acil bi ihtiyaç falan eşleri göndeririz bi koşukızlar bebeğinizin odası için buhar makinesi odanın nemini vs ayarlamak için yada burun aspiratörü vs alacak mısınız? bebek odaları için birsürü elektronik var.. yatakları anti allergic termometreler, ateşölçer vs daha birsürü şey.. okudukça gerekliliğini anlıyorum
Güle güle sağlıklı günlerde kullanın canım. Ben bikac zıbın ve bebek arabası dışında hâlâ birşey almadım. Geç mi kalıyorum acaba almak mi gerek yavaş yavaşavent biberon 27 tl
emzikler 26 küsür
ağız silme mendilleri 6.80
göğüs pedi 24 tl olması lazım
hepside e-bebek
avent emzik biberon düşünen varsa tekrar indirim olacak bu ikisinde zaten indirim varmis o fiyatlar üzerinden %28 indirim daha eklendi baya uyguna geldi
sağol canım amin geç değil aslındaCanim olmazsa olmaz olanlar atesolcer ve burun aspiratoru. Diğerleri gerekirse alınır diye düşünüyorum. Başta heveslenip alınan çoğu şey kalıyor çünkü bi kenarda. Nasılsa bebek magazalari hep var gerek olursa acil bi ihtiyaç falan eşleri göndeririz bi koşu
Güle güle sağlıklı günlerde kullanın canım. Ben bikac zıbın ve bebek arabası dışında hâlâ birşey almadım. Geç mi kalıyorum acaba almak mi gerek yavaş yavaşbugün bakarım yarın bakarım derken günler geçiyor. Aslında çok detay var nerden başlasam bilemiyorum