2018 haziran annelerinin alışveriş paylaşımları

Kızlar Instagramda gördüm şimdi
Binbirbebek.com diye bir site açılışa özel baya uygun fiyatlar isterseniz bakın.ben inceleyeceğim.aziz bebenin ürünleri var şuan gozeimo çarptı başka neler var bilmiyorum.

canım normalde 300 tl olmus ama daha önceden gittiğim için 250 tl aldı benden gitmeye karar verirsen belki arkadaş yönlendirdi dersen indirim yapabilir

Yaaa çok pahalı değil mi ben bi tip merkezine gidiyorum 45tl veriyorum anca . Ama tabi maddi duruma bakar bu iş inş sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaAllah

kızlar bebeğinizin odası için buhar makinesi odanın nemini vs ayarlamak için yada burun aspiratörü vs alacak mısınız? bebek odaları için birsürü elektronik var.. yatakları anti allergic termometreler, ateşölçer vs daha birsürü şey.. okudukça gerekliliğini anlıyorum

Ben sadece ateş ölçer ve aspiratör alicam. Gerisini çok ihtiyaç duyarsam... Bebekleri pamuklara sarmanin acısı sonradan çıkıyor bence.

Ben sadece ateş ölçer ve aspiratör alicam. Gerisini çok ihtiyaç duyarsam... Bebekleri pamuklara sarmanin acısı sonradan çıkıyor bence.

buna bende katılıyorum canım ama işte insan merak ediyor gerekli olur mu vs diye. benim geçen hamileliğimde sorunluydum yani bundada olursa erken doğum olabilir.. prematüre bebekler malum daha hassas oluyor dikkat edilmesi gerekiyor falan.. bende korkuyorum

avent biberon 27 tl
emzikler 26 küsür
ağız silme mendilleri 6.80
göğüs pedi 24 tl olması lazım
hepside e-bebek
avent emzik biberon düşünen varsa tekrar indirim olacak bu ikisinde zaten indirim varmis o fiyatlar üzerinden %28 indirim daha eklendi baya uyguna geldi

Eklentiler

• 15181010269351852035026.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 70
  • 15181010599571547861535.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 65
  • 15181010879441750633704.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 63
  • 15181011023121512860807.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 65
Güle güle kullan canım.. Bende aynı ağız silme mendillerinden almıştım, 6.80 di fiyatı.. Eve gelince faturaya baktım 14 mi 15 tl mi ne kesmişler.. Sordum,o kadar düşmez, yanlışlık olmuş dediler

burun aspiratoru aldım
soğuk buhar üfleyen bir makinamız var gerektiğinde kullanırım yine ateş olcerde oglumdan kalma var

Güle güle kullan canım.. Bende aynı ağız silme mendillerinden almıştım, 6.80 di fiyatı.. Eve gelince faturaya baktım 14 mi 15 tl mi ne kesmişler.. Sordum,o kadar düşmez, yanlışlık olmuş dediler
sağol canım faturayı elektronum ortamda yolladılar bakmadım bende umarım öyle değildir bir kontrol edeyim

Canim olmazsa olmaz olanlar atesolcer ve burun aspiratoru. Diğerleri gerekirse alınır diye düşünüyorum. Başta heveslenip alınan çoğu şey kalıyor çünkü bi kenarda. Nasılsa bebek magazalari hep var gerek olursa acil bi ihtiyaç falan eşleri göndeririz bi koşu

Güle güle sağlıklı günlerde kullanın canım. Ben bikac zıbın ve bebek arabası dışında hâlâ birşey almadım. Geç mi kalıyorum acaba almak mi gerek yavaş yavaş bugün bakarım yarın bakarım derken günler geçiyor. Aslında çok detay var nerden başlasam bilemiyorum

sağol canım amin geç değil aslında
bir kenara para ayırıp toplu halde de alınabilir ama ben böyle parça parça almayı tercih ediyorum daha kolay gibi geliyor ıvır zıvır hic bitmiyor ufak tefek şeylerle başlayabilirsin
al al bitmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…