2018 haziran annelerinin alışveriş paylaşımları

Aldım canım ben, ıyi günlerde kullanmayı nasip etsin Allah. Manuel benimki, memnunum çok, oglumda kullanmıştım arkadaştan ödünç alıp, Şimdi de aynısını almak istedim

Paketten ne cıktı canım müsait olduğun bir zaman da pakettekileri çekip atarmısin alacağım bende ama internetten onun içiin soruyorum

Paketten ne cıktı canım müsait olduğun bir zaman da pakettekileri çekip atarmısin alacağım bende ama internetten onun içiin soruyorum
Icinden pompa , biberonu, Bir adet biberon emziği ve gece-gündüz için farklı göğüs pedi çıktı canım. Ben de netten aldım ama yurtdisinda :)

Evet kizlar bendebpark yatak almaya karar werdim besigi.ama internetten almaaya cekiniyorum biraz ne bileyim.nasi gelceni bilmiyorum.birde bebek icin netten alisveris yapmadim hic.onerdiginiz alisveris siteleri hangileri???
Canim kumaşını görüp dokunmadan alma derim çoğu naylon gibi çünkü. Ben mağazaları geziyorum mesela begendiklerimi fiyatlarıyla not alıyorum sonrasında internetten bakıyorum daha hesapliysa oradan alıyorum yada sonraki haftalarda vaktim varsa tekrar geziyorum o modellerde indirim var mı diye.
Ben kraft calipso Elite modelini gözüme kestirdim :KK48: sanırım onu alacağım
images.jpeg

ben ilk bebegimde aventin elektrikli olanı ni kullanmıştım
şimdi tekrar aventin elektriklisinin yenisini aldım araya 6 sene koyunca parçaları sararmış durduğu yerde lekeler oluşmuş. kesinlikle elektrikli almani öneririm canım
Evet, aventi baya övüyorlar.. Kaçırmadan alırım inşallah indirimden. Yolladığın gecelikte çok güzeldi canım..

Bende de oluyordu şifre ile yeniden giriş yaptım düzeldi
Ben kaydolmadım galiba ondan, en iyisi kaydolayım.. Sağolasın canım..

Kızlar bebek arabası alırken hep konfora bakılıyor ama bir süre sonra çok hantal geliyor o modeller bizim mamas&papas var cokta memnundum ama bagajı kaplıyor daha hafif bisey alacağım galiba ilk bebek arabası alacaklar sırtı tam yatabilen baston pusetlere bir baksınlar derim hem daha hafif hem daha pratik ve yer kaplamıyor

bu modeli beğendim indirim bekliyorum bakalım daha fazla iner insallah

Eklentiler

• Screenshot_20180201-120706.png
    Screenshot_20180201-120706.png
    118,3 KB · Görüntüleme: 86
  • Screenshot_20180201-120759.png
    Screenshot_20180201-120759.png
    77,6 KB · Görüntüleme: 81
Ben de baston ve pusetli olanlardan düşünüyorum.hafif ve kullanışlı olsun istiyorum.daha mağazada inceleme fırsatım olmadı.ama.begendigim.modeller var.bu da güzel bir modelmis

Ben de baston ve pusetli olanlardan düşünüyorum.hafif ve kullanışlı olsun istiyorum.daha mağazada inceleme fırsatım olmadı.ama.begendigim.modeller var.bu da güzel bir modelmis
baktığın zaman fikirlerini paylaşırsan sevinirim canım hafif bisey cidden şart tatile falan giderken daha iyi olacaktir

Kızlar bugün bebeğimi kaybettim. 21 hafta 2 günlüktük. Rahim ağzı yetmezliği varmış. İnşallah en kolay şekilde atlatırım bugünleri. Suni sancıyla Doğum yaptım.

Kızlar bugün bebeğimi kaybettim. 21 hafta 2 günlüktük. Rahim ağzı yetmezliği varmış. İnşallah en kolay şekilde atlatırım bugünleri. Suni sancıyla Doğum yaptım.
Çok geçmiş olsun canım.insallah en yakın zamanda sağlığına kavusursun.Allah yardımcın olsun.

kızlar ...

Mamas & Papas Ocarro Bebek Arabası hakkında ne düşünüyorsunuz kullanan oldu mu aranızda? Kullanışlı olur mu acaba? gördüğüm kadarıyla hoş güzel yorumlar var ama kullanan kimseyi tanımıyorum tabiki.. eğer iyiyse indirim vs takip edip alırım diyorum.

X