- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 26
-
- Konu Sahibi Blackbluee1
Aldım canım ben, ıyi günlerde kullanmayı nasip etsin Allah. Manuel benimki, memnunum çok, oglumda kullanmıştım arkadaştan ödünç alıp, Şimdi de aynısını almak istedim
Canım pompa hangisini düşünüyorsunEvet canım %28 de az değil yani.
Bu ay birkaç parca alabilsem ne güzel olur eksiklerimiz;
süt pompası
beşiğin içine yatak.
Sevi bebenin bel koruyucusu
havlu ve küvet seti.
Bunlar ilk ve önemli olanlar bizim için
Çalışmayacağım için avent manuelCanım pompa hangisini düşünüyorsun
Bende de oluyordu şifre ile yeniden giriş yaptım düzeldiYa bende de yüklü bildirim geliyor, tıklayınca açmıyor..
Canım ben de park yatak alacağım. E bebekte Kraft vardı inceledim. Gayet güzel kumaşı var. Bazıları naylon gibi oluyor.
Icinden pompa , biberonu, Bir adet biberon emziği ve gece-gündüz için farklı göğüs pedi çıktı canım. Ben de netten aldım ama yurtdisinda :)Paketten ne cıktı canım müsait olduğun bir zaman da pakettekileri çekip atarmısin alacağım bende ama internetten onun içiin soruyorum
Canim kumaşını görüp dokunmadan alma derim çoğu naylon gibi çünkü. Ben mağazaları geziyorum mesela begendiklerimi fiyatlarıyla not alıyorum sonrasında internetten bakıyorum daha hesapliysa oradan alıyorum yada sonraki haftalarda vaktim varsa tekrar geziyorum o modellerde indirim var mı diye.Evet kizlar bendebpark yatak almaya karar werdim besigi.ama internetten almaaya cekiniyorum biraz ne bileyim.nasi gelceni bilmiyorum.birde bebek icin netten alisveris yapmadim hic.onerdiginiz alisveris siteleri hangileri???
Evet, aventi baya övüyorlar.. Kaçırmadan alırım inşallah indirimden. Yolladığın gecelikte çok güzeldi canım..ben ilk bebegimde aventin elektrikli olanı ni kullanmıştım
şimdi tekrar aventin elektriklisinin yenisini aldım araya 6 sene koyunca parçaları sararmış durduğu yerde lekeler oluşmuş. kesinlikle elektrikli almani öneririm canım
Ben kaydolmadım galiba ondan, en iyisi kaydolayım.. Sağolasın canım..Bende de oluyordu şifre ile yeniden giriş yaptım düzeldi
baktığın zaman fikirlerini paylaşırsan sevinirim canım hafif bisey cidden şart tatile falan giderken daha iyi olacaktirBen de baston ve pusetli olanlardan düşünüyorum.hafif ve kullanışlı olsun istiyorum.daha mağazada inceleme fırsatım olmadı.ama.begendigim.modeller var.bu da güzel bir modelmis
Çok geçmiş olsun canım.insallah en yakın zamanda sağlığına kavusursun.Allah yardımcın olsun.Kızlar bugün bebeğimi kaybettim. 21 hafta 2 günlüktük. Rahim ağzı yetmezliği varmış. İnşallah en kolay şekilde atlatırım bugünleri. Suni sancıyla Doğum yaptım.
Kızlar bugün bebeğimi kaybettim. 21 hafta 2 günlüktük. Rahim ağzı yetmezliği varmış. İnşallah en kolay şekilde atlatırım bugünleri. Suni sancıyla Doğum yaptım.
Ya çok üzüldümKızlar bugün bebeğimi kaybettim. 21 hafta 2 günlüktük. Rahim ağzı yetmezliği varmış. İnşallah en kolay şekilde atlatırım bugünleri. Suni sancıyla Doğum yaptım.
Kızlar bugün bebeğimi kaybettim. 21 hafta 2 günlüktük. Rahim ağzı yetmezliği varmış. İnşallah en kolay şekilde atlatırım bugünleri. Suni sancıyla Doğum yaptım.