- 12 Kasım 2009
- 2.324
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #46.461
Gerçekten uykusuzluk insanı mahvediyor, ne keyif kalıyor ne mutluluk ne huzurBu saat oldu 1 dk uyumadım ya insan işi değil gerçekten çok yorgunum. Aciz hissediyorum artık Allah dermansız dert vermesin ama çok zorlanıyorum
Çok hasta yaGerçekten uykusuzluk insanı mahvediyor, ne keyif kalıyor ne mutluluk ne huzurinsan hiç birseyden keyif alamıyor ki Allah kolaylık versin canım
Kızım biberonu reddetmeye başladı. Sütün olmasını o kadar çok istiyorumki yok ama işteMama veren arkadaşlar gece nasıl yapıyorsunuz oğlum artık tamamen mamaya döndü ama gece yapıyorum içmiyor bazen uyanana kadar soğuyor üşütüyor siz nasıl yapıyorsunuz
Gecen gun tam 1 saat agzinda tuttum icmedi bekliyo oyle. cikartiyom bagiriyo deli etti beni. Soguk olsa da veriyorum benMama veren arkadaşlar gece nasıl yapıyorsunuz oğlum artık tamamen mamaya döndü ama gece yapıyorum içmiyor bazen uyanana kadar soğuyor üşütüyor siz nasıl yapıyorsunuz
Sabreden organlarım error veriyor bu sabaha karşı camdan atlayasım geldiHala uyumadım kafayı sıyıranlar
Soğuk verdim bende midesini üşütmüş anıtın gece hepsini kustu sabah ta yendiğini kustu çok dertliyim ek Gıdayı yiyor sütü içmiyorGecen gun tam 1 saat agzinda tuttum icmedi bekliyo oyle. cikartiyom bagiriyo deli etti beni. Soguk olsa da veriyorum ben
Canım benim oğlan da aynı ek gıdaya başladığımızdan beri el Gıdaya bayılıyor süt içmek istemiyor artık zorla uyukluyorum veriyorumKızım biberonu reddetmeye başladı. Sütün olmasını o kadar çok istiyorumki yok ama işte
Evet onlar iyi olsa da keşke olan bize olsa, insanin elinden birşey gelmiyor küçücük canları var, benim kız da oksurmekten helak oldu o ufacık ciğerleriÇok hasta yauykusuzluk umrumda değil şu an
Sana da iyi yıllar cnm, geçmiş olsun ben de ilk reglimi geçtiğimiz haftalsrda olmuştum ilk kez okuyormuş gibi hissetmiştşm :)Herkese iyi saglikli bebislere iyi yillar diliyorum kizlar. Bebislerin cogu hasta olmus acil sifalar, uykusuz annelere kolaylik sabir diliyorum. Bizde hastaligi yeni atlattik gercekten zor. Oksuruk balgam mafetti kuzumu.bugun ilk defa regl oldum ayaklarim belim tutmuyo hepimize kolaylik versin rabbim
Sabreden organlarım error veriyor bu sabaha karşı camdan atlayasım geldineden böyle bu çocuklar yaa.kıyastan nefret ederim ama elin bebeleri mışıl mışıl uyurkene biz 6 ayı geçmişiz bir aylık bebe gibi yarım saatte bir ağlamalar uyanmalar nedir hala artık gücüm kalmadı
Atak dönemleri mi nedir artık ne sebeple, benim kız da uykuya direnir oldu , uykusu olduğu halde uyumak istemiyor , yırtıyor kendini , ne kucakta ne içerde, yanıma alıyorum o da olmuyor , uyumuyoooooooorVallahi gece ayynisini dusundum.cocuk sekizinci ayina girdi hala yarim saatte bir uyaniyor.bazen bi saate cikiyor o ama yeni huy edindi gece mutlaka bir kez uyku molasi veriyor emip uyumuyor oyun istiyor.bir gibi uyandi ucte uyudu dun gece.sabh da beste uyaniyor son gunlerde kafayi yicem
Dönemsel olsa sabretmesi kolay olur ama 6 aydır biz hep böyleydik.en uzun 1 saat uyuyor gündüz gece farketmiyor.gün içinde yığılıp kalıcakmışım gibi hissediyorum çoğu zamanAtak dönemleri mi nedir artık ne sebeple, benim kız da uykuya direnir oldu , uykusu olduğu halde uyumak istemiyor , yırtıyor kendini , ne kucakta ne içerde, yanıma alıyorum o da olmuyor , uyumuyoooooooor
Ben a101 den Baby goat almıştım ondan veriyordum .sorun yaşamadım iyiydi.simdi sma veriyorum.neden değiştirdin dersen bir sebebi yok bunu da denemek istedim.Keçi sütlü mama kullananlar var mı en uygun nerden alıyorsunuz birde normal keçi sütü versek ne olur oğlum resmen sütün kokusunu alınca içmemek için ağlıyor çırpınıyor itiyor ya
Atak dönemleri mi nedir artık ne sebeple, benim kız da uykuya direnir oldu , uykusu olduğu halde uyumak istemiyor , yırtıyor kendini , ne kucakta ne içerde, yanıma alıyorum o da olmuyor , uyumuyoooooooor
Sağol canım bende SMa kullanıyorum beğenmiyor zaten benim termos var da oğlan bazen içmiyor soğuyor o Soğuyan sütü sonra mikrodalgada ısıtsak olur mu acabaBen a101 den Baby goat almıştım ondan veriyordum .sorun yaşamadım iyiydi.simdi sma veriyorum.neden değiştirdin dersen bir sebebi yok bunu da denemek istedim.
Ben sadece 1kere veriyorum gece yatmadan onun haricinde hep emziriyorum.ek gıda da az veriyorum aktif olarak ben ise başlayınca ek gıdaya başlar yani öğün olarak
Mamayı su şekilde sıcak tutabilirsin termosa koy suyu.kaynatip biraz ilitip koy sen vermek icin Kalkana kadar biraz daha soğur ve icilecek kıvama gelir.ben a101 den küçük bir termos almıştım ona koyuyorum.soguyor sürekli sıcak tutmuyor ama vermeden önce biraz ilitiyorum çok soğuduğunda
Ben golden goat kullaniyorum 2ye gectik genelde jokerde indirim oluyo ordan aliyorumKeçi sütlü mama kullananlar var mı en uygun nerden alıyorsunuz birde normal keçi sütü versek ne olur oğlum resmen sütün kokusunu alınca içmemek için ağlıyor çırpınıyor itiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?