2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

canım cici bebe vermiyorum ben. şeker var içinde üstelik şekerin kaynağı da belli değil. tatlansın diye hurma özü ya da karüzüm özü ekliyorum. benim ikizlerim var, birinde çok şükür yeme sorunu yok ama diğerinde var.
onu yedirmek için akla karayı seçiyorum.
sana önerim sebze meyve muhallebi ne olursa olsun içine bir iki kaşık toz mama eklemen olabilir. ben artık çareyi öyle buldum. gerçi en çok 3-4 kaşık yiyor ama yine de öyle yapıyorum. anne sütü eklediğim de oluyor. bu arada doktorumuz bize süt mama dahil her şeye zeytinyağı ekle dedi. kalorisi yüksek hem de bir çok faydası var.

Herkese iyi yıllar diliyorum kızlar geçmişi okuyamadım birazdan bakacağım , umarım herkes iyidir, bebislerimiz de. Benim kız 3 aksamdır uykuya direniyor uyumak istemiyor kendi kendine uyuyan çocuk uyanmalari da arttı, bir de diş çıkarıyor , damağı çizik gibi açılmış. Allah kolaylık versin hepimize

Canım cici bebe zaten normal de vermezdim ama sırf mamanın tadını mı beğenmiyor acaba diye kattım gene de içmedi zeytinyağı ben koyuyorum yemeklerine bir çay kaşığı zaten kendi zeytinimiz var hakiki bol bol yesin yarasın bende gündüzleri artık devam sütü koyuyorum muhallebilerine falan diğer türlü içiremiyorum fayda eder inşlah ikizler daha zor rabbin yardımcınız olsun

Canim sorma ya ben büyütüyorum onlara göre olaylari ..kızı çok iyi bakıyor ben bakamiyormusum her sıkıntı hastalik benim çocuklarıma çıkıyormuş ...onun kızı bebeğini doğduğu günden beri heryere goturuyormusta ben evde oturduğum halde hasta ediyormuşum kıyas kıyas kıyas bıktım usandım yemin ederim en sonunda patlıycam o olucak

Oğlum da binerona tepki veriyordu geçen hafta birkaç gün biberon vermeyin belki özler de içer ben öyle yaptım. Nispeten daha iyi bugünlerde

Ah ne diyosun götürmedik yüreğime inicek şimdi ...Ben bu cocuga ne yediricem şimdi yaaa uffff

Geçmiş olsun kronik_unutkan , çok zor Allah yardımcın olsun. B3nim kız da hasta çok öksürüyor, uyku uyuyamıyor gece oksurmekten, gözler de akiyordu bugün biraz iyi gibi. Ah ah onlar iyi olsa da
Bu saat oldu 1 dk uyumadım ya insan işi değil gerçekten çok yorgunum. Aciz hissediyorum artık Allah dermansız dert vermesin ama çok zorlanıyorum

Benim de atesim cikinca mecburen dolven ve calpol ictim atesim dustu ve bol bil terleyip oyle atlatmaya calistim gozum acildi
Ise gitmedim doktora gideceğim kullanabileceğim birşey verir insallah. Kız gece hiç uyumadı. Ateşi ağızdan ölçümle 40
3 ü gördü. Koltuk altından bakmama izin vermedi enjektör sanıyo termometreyi aşı zannedip kıyameti koparıyor. Gün içinde duruma göre onuda götüreceğim

Ortalik fena gecen hafta kizimda 41 dereceyi zorladi ilik dus cslpol folven hepsini verdik antibiyotik basladi dr mahvoldu yavrum dr cok zorda kalirsan novalgin damla ver dedi verdim onu da kustu nasil dayandi yavrum o atese tir tir titredi atesten nasil masumlar caresizler ben 38.8 atese dayanamadim 2 gun once yataklara dustum cok gecmis olsun Allah hepsini korusun saglik en buyuk nimet

Hasta bebekler kulübüne biz de katıldık önce ben hasta oldum ateş im çıktı bi de baş ağrısı vardı dün kızım gayet iyiydi dışarı iki saat çıktım döndüğümde burnu akıyordu akşam ateşi çıktı öksürük vardı . Soğanı ikiye bölüp birkac karanfil takmak biraz iyi geldi aaz da olsa uyudu . Tereyağını eritip içine biraz su koyup haşladım sonra bi tatlı kaşığı pekmez ekledim bi tatlı kaşığı içerdim o da iyi geldi şu anda pek öksürükk yok ateşi de yok ama çok huysuz hep ağlıyor neden acaba ya annem sen bu çocuğa bakamıyorsun dedi kalbim paramparça

Mama veren arkadaşlar gece nasıl yapıyorsunuz oğlum artık tamamen mamaya döndü ama gece yapıyorum içmiyor bazen uyanana kadar soğuyor üşütüyor siz nasıl yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…