- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #46.441
Kullanmıyorum canım zencefil limon bal yapıyorum. Ihlamur ve ayvayı kaynatıp içiyorum. Bir değişiklik yok henüzCok gecmis olsun ben de gribim evcek hastayiz herhangi bir ilac kuklaniyor musunuz gribi atlatmak icin acaba
Gecmis olsun canmm :)atesi dussunde varsin sabaha kadar uyumasinİlaç verdim hala ayakta ateşi düştü ama uyursa yazık olur
ayy maşallah maşallah canımGece iki saatte bi uyanıp kendi emmek istiyor
@lolita555 @Happymumandson S serapguney kızlar sanırım hepimizin ortak özelliği bebekleriniz mama içmeyi sevmiyor ben de kaç gündür buna uğraşıyorum Bugün en sonunda annemin eski usulü de denedim o da başarılı olmadı kaç saat aç bırakıyorum süt içmiyor ek gıda yiyor ama doktorlar günlük 500 cc süt içmeli diyor gece bile bazen mamayı veriyorum mamayı içmiyor su içmek istiyor su veriyorum aç gibi curk curk su içiyor karnını doyuruyor resmen ne yapsan bilmedim sma kullanıyordum bu bebelac denemiştim bide annem cici bebeyle karıştır tadı güzel olur içer belki dedi sırf onun içingirrim biberon aldım ağzı geniş gene sonuç hüsran nasıl içecek bu bebekler sütü zaten emmeyi bırakmıştı şimdi mama içmeyi de bıraktı kilo da bu aylarda az alıyorlar çok kafaya takıyşrum ya
Canım cici bebe zaten normal de vermezdim ama sırf mamanın tadını mı beğenmiyor acaba diye kattım gene de içmedi zeytinyağı ben koyuyorum yemeklerine bir çay kaşığı zaten kendi zeytinimiz var hakiki bol bol yesin yarasın bende gündüzleri artık devam sütü koyuyorum muhallebilerine falan diğer türlü içiremiyorum fayda eder inşlah ikizler daha zor rabbin yardımcınız olsuncanım cici bebe vermiyorum ben. şeker var içinde üstelik şekerin kaynağı da belli değil. tatlansın diye hurma özü ya da karüzüm özü ekliyorum. benim ikizlerim var, birinde çok şükür yeme sorunu yok ama diğerinde var.
onu yedirmek için akla karayı seçiyorum.
sana önerim sebze meyve muhallebi ne olursa olsun içine bir iki kaşık toz mama eklemen olabilir. ben artık çareyi öyle buldum. gerçi en çok 3-4 kaşık yiyor ama yine de öyle yapıyorum. anne sütü eklediğim de oluyor. bu arada doktorumuz bize süt mama dahil her şeye zeytinyağı ekle dedi. kalorisi yüksek hem de bir çok faydası var.
Canim sorma ya ben büyütüyorum onlara göre olaylari ..kızı çok iyi bakıyor ben bakamiyormusum her sıkıntı hastalik benim çocuklarıma çıkıyormuş ...onun kızı bebeğini doğduğu günden beri heryere goturuyormusta ben evde oturduğum halde hasta ediyormuşum kıyas kıyas kıyas bıktım usandım yemin ederim en sonunda patlıycam o olucakÇok gecmis olsun.kaynanani hedefe koyup vurasim var ya bunlara ne oluyor boyle.alerjik cocuk neyini anlamiyorlar ben otekine veriyorum diyor bide otekiyle bu cocuk ayni mi.hem verseler ellerine ne geciyor çocuk bi anda on kilo alıp zekasi mi firliyor nedir hurmayi tattirsan ne tattirmasan ne suan ne gerek var kendileri tatmin olsun da ne bebek umurlarinda ne siz.Allah sabir versin net bi sekilde konusun bari eskiler anlamiyor ben anneme kiziyordum gittigimde benden habersiz bisi verdiginde sizin yerinizde olsam cildiririm herhalde alerjik degil benimki sukur
Oğlum da binerona tepki veriyordu geçen hafta birkaç gün biberon vermeyin belki özler de içer ben öyle yaptım. Nispeten daha iyi bugünlerdeCanım cici bebe zaten normal de vermezdim ama sırf mamanın tadını mı beğenmiyor acaba diye kattım gene de içmedi zeytinyağı ben koyuyorum yemeklerine bir çay kaşığı zaten kendi zeytinimiz var hakiki bol bol yesin yarasın bende gündüzleri artık devam sütü koyuyorum muhallebilerine falan diğer türlü içiremiyorum fayda eder inşlah ikizler daha zor rabbin yardımcınız olsun
Ah ne diyosun götürmedik yüreğime inicek şimdi ...Ben bu cocuga ne yediricem şimdi yaaa uffffAaa olamaz. alerjide hurma katille eşdeğer demişti bir arkadaşım.. Bazı pekmezlere de hurma özü konuluyor dikkat etmek gerek.. Şu kv ile de net konuşun.. Küserse küssün.. Eşin birşey demiyor mu ? Bebeğini de acile götürseydiniz.
Bu saat oldu 1 dk uyumadım ya insan işi değil gerçekten çok yorgunum. Aciz hissediyorum artık Allah dermansız dert vermesin ama çok zorlanıyorumGeçmiş olsunkronik_unutkan , çok zor Allah yardımcın olsun. B3nim kız da hasta çok öksürüyor, uyku uyuyamıyor gece oksurmekten, gözler de akiyordu bugün biraz iyi gibi. Ah ah onlar iyi olsa da
Benim de atesim cikinca mecburen dolven ve calpol ictim atesim dustu ve bol bil terleyip oyle atlatmaya calistim gozum acildiKullanmıyorum canım zencefil limon bal yapıyorum. Ihlamur ve ayvayı kaynatıp içiyorum. Bir değişiklik yok henüz
Ise gitmedim doktora gideceğim kullanabileceğim birşey verir insallah. Kız gece hiç uyumadı. Ateşi ağızdan ölçümle 40Benim de atesim cikinca mecburen dolven ve calpol ictim atesim dustu ve bol bil terleyip oyle atlatmaya calistim gozum acildi
Ortalik fena gecen hafta kizimda 41 dereceyi zorladi ilik dus cslpol folven hepsini verdik antibiyotik basladi dr mahvoldu yavrum dr cok zorda kalirsan novalgin damla ver dedi verdim onu da kustu nasil dayandi yavrum o atese tir tir titredi atesten nasil masumlar caresizler ben 38.8 atese dayanamadim 2 gun once yataklara dustum cok gecmis olsun Allah hepsini korusun saglik en buyuk nimetIse gitmedim doktora gideceğim kullanabileceğim birşey verir insallah. Kız gece hiç uyumadı. Ateşi ağızdan ölçümle 40
3 ü gördü. Koltuk altından bakmama izin vermedi enjektör sanıyo termometreyi aşı zannedip kıyameti koparıyor. Gün içinde duruma göre onuda götüreceğim
Gece napcamcanım emmiyor mecbur biberon veriyorumOğlum da binerona tepki veriyordu geçen hafta birkaç gün biberon vermeyin belki özler de içer ben öyle yaptım. Nispeten daha iyi bugünlerde
Bdv ye Bisey yazıp banlanmis olabilirA aeengineer neden banlanmis kızlar pasif görünüyo insallah bir an önce doner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?