2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hipp kaşık mama kullanan arkadaşlar, formül süt ile nasıl hazırlıyorsunux, yapılışını okudum ama kafam karıştı nedense

Canım sürekli bir memeden emziren arkadaşım vardı kızı üç yaşında ve bir göğsü diğerinden küçükmüş

Kıyamam

Canım instagramda okumuştum eğer gündüz yemek istemiyorsa gece çok beslenmiş olabilir diye .bence gece beslenmesini azaltmalisin

Çok zor işin canım Allah yardımcın olsun tek çocuk bile beni nasıl yoruyor iki tane düşünemiyorum şuan

Ya bu bıdışların hepsi mi aynı olur sizin ki kaç aylık aynen gündüz içmiyor

Y
Canım instagramda okumuştum eğer gündüz yemek istemiyorsa gece çok beslenmiş olabilir diye .bence gece beslenmesini azaltmalisin
ya canım gece çok uyanıyor mama içtiği halde her saat başı uyanıyor uyandığı zaman vermezsem bu sefer ağlıyor uykuya dalamıyor bende napcamı şaşırdım

Hipp kaşık mama kullanan arkadaşlar, formül süt ile nasıl hazırlıyorsunux, yapılışını okudum ama kafam karıştı nedense
Ben küçük bir kasede hazırlıyorum yediği kadar göz kararı. Suyunu koyunca 2 kaşık mama koyuyorum sonra kaşık mamasını ilave ediyorum ölçü ile yapmıyorum

aslında 6.ayı bitirip öyle başlatan da çok dr.var

Kızlar aranızda sadece emzirip ek gıda veren var mi meme +ek gıda yani gördüğüm kadarıyla herkes mama da veriyor . Dün annem de illa mama vermen gerek dedi yanlış mi acaba benim yaptığım

Benim sadece süt ve ek gıda alıyor canım. Mama hiç vermedik. Sütün yetiyorsa gerek yokki mama ya artık ek gıdaya da başladı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…