2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım bizimki 2 derece yanıkti ...silverdin ve bepanten kullandım onun hucre yenileme ozeloigi varmis bide soyulan deriyi mutlaka gunluk soyman gerekki olu deli uzerinde kalinca iz kaliyomus en onemliside sakin mikrop kapmasin canim o zaman iz kaliyor yara derinlesiyor cok temiz tutmak lazim ama seninki 1 dereceymis o yuzden icib rahat olsun iz felan kalmaz..bide balmumundan yapılmış bi ürün getirmişlerdi elde yapılmış ama ben pek güvenip yaraları iyilesmeden kullanmadım enfeksiyon kapmasin diye ..

Canım bizde de kilo alımı az diye ben gece emziriyorum ama doktorlar gerek z buluyor. Yatmadan önce muhallebi tarzı veriyor musun

hım o zaman başlaman lazım az az. Ama tadımlık diyor her dr.doyumluk değil yani. Nasıl bir çığlık atıyor canım bağıra bağıra ağlıyormu canı acıyor gibi.
Zaten 1 tatlı kaşığı zor yedi. Öğlen 1 gibi yedirdim gece 1 de çığlık atarak uyandı. 1 den 3.30 a kadar ayakta yatay pozisyonda tutarak asansör hareketi yaptım. Uyuduğunda yerine koymak istersem baya canı yanıyormuş gibi çığlık atarak ağladı. En son 3.30 ta kucağımda pış pış yaparken baya çok gaz çıkardı sakinleşip uyudu. Normalde de gazı olur ama bu başkaydı ya, diyetine kaçak yaptığımda böyle olmuştu yanlışlıkla tereyağlı helva yediğim zaman falan. Balkabağının yaptığı bariz belliydi

Canım ayni soruyu bende sorucaktim 6 aylık oldumu artık gece beslenmesini kesmek lazımmış en geç 9 da karanlikta yatırıp büyüme hormonu salgılanmasını desteklemek gerekiyormuş uyuyan bebeği beslemek için kesinlikle uyandırmamak gerekmiş hemde reflu gelisiyomus bebekte ....aranızda gece beslenmesini kesen varmı kızlar ? ???

Bide benimki gündüz hicbirsey emmiyor aç bekliyor resmen nasıl açıkmıyor nasil dayaniyor diye şaşırıyorum bir tek gece uykulu uykulu iciyor onuda kesersen ne yapıcam hiç bilmiyorum valla geçen ay 200 gram vermişti almayi birak şimdi bronşit geçirdi dahada cok vermiştir

kardeşim de balmumu gönderecek çok iyi geliyor diyordu. Bizim üstteki ölü kabuk soyuldu şuan yara olmuş gibi kabuk bağladı. yaranın altı iyileşecek heralde.

Son iki ay yarımsar kilo almıştı doktor normal demişti şimdi de halinden memnun süt içiyor yine de 7.ay bitiminde doktora götürüp soracağım .etraftakilerin şunu yap demesi bitmiyor ki
bizim de son ay yarım kilo aldı ama normalde kilolu zaten ondan dolayı çok takmıyor dr.umuz. mama verme yani süt ile ek gıda yeter. zaten artık normal yarım kilo alması hiç takılma etrafa sen.

Canım senin ki alerjik olduğu için belki de rahatsız etti.

Benimki gündüz emiyor az az ek gıda da yiyor ama gece saat başı bazen yarım saatte kalkıyor.azcık emip uyuyakalıyordu yani açıktan değil de alışkanlıktan gibiydi hakkaten ben de böyle deneyim dedim.umarım doğru yapıyorumdur

Meme veriyorum canim bazen içiyor bazen istemiyor değişiyor doyma derecesine bağlı galiba
Benim kız da ek gıda aldığından beri sut ve mama pek icmiyor, gerçi ek gıda derken o da pek bisey değil, belki de dişten diyorum.

Canım sürekli bir memeden emziren arkadaşım vardı kızı üç yaşında ve bir göğsü diğerinden küçükmüş
Benimki ikisini de emiyor ama biri daha az gibi sütü, inşallah diğerinin de sütü azalınca düzelir.

Ah şu gece uyanmalari bence de alışkanlıktan uyanıyorlar artık. Ben kasık maması veriyorum, emziriyorum yatıyor ama gece yine de sık kalkıyor, aslında kendi kendine uyuyor ama gece kendi dalmasına fırsat veremiyorum maalesef eşim ve oğlum sesten rahatsız

Aynen cnim bende senle ayni dusunuyorum.benim oglumda hemen hemen ayni kiloda.hatta bugunde yazdim buraya bncede aliskanliktan kalkiyor.asiri sik kalkiyor.bizimde ne gunduz uykumuz war nede gece.dun gece 5te yattik resmen.her gece ayni uyutmaya calistikca direniyor agliyor.napicami bende blmiyorum.pis pis ve emzigi bnde deniuorum ama uyumuyor illa memeyi istior.bu aylardaki bebekler hic kalkmaz deniyor evvet ama nerdeeeee bizbonkere kalkiyoruz

Benim oglum 2600 dogmustu 6 ay 6 gunluk 6600 daha doktor normal diyo acaba az mi besleniyo ya burda sureklo 7 8 kilodan bahsediliyir

Benim oglum 2600 dogmustu 6 ay 6 gunluk 6600 daha doktor normal diyo acaba az mi besleniyo ya burda sureklo 7 8 kilodan bahsediliyir
6.ayda doğum.kilosunun 2 katına ulaşması lazımmış.masallah seninki de ulaşmış.daha ne olsun .ben de tombik bebek seviyorum ama kizim hiç tombik olmadı.onemli olan sağlıklı olması ,hastalanmamasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…