• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim bebegimde oyle gece 2 kez 90ar cc iciyo ama gunduz pek icmiyo ek gida ile doyuyo galiba uykusu gelince veriyorum bende genelde 60 anca iciyo ama eskisi kadar bez islatmiyo. Ben sutum az da olsa emziriyorum ayni zamanda
Benimki beni emmeyi de bıraktı 1 hafta oluyor sütüm de kesildi ztn emzir canım onlar emerken daha çok bence kalori alıyolar

Benimki beni emmeyi de bıraktı 1 hafta oluyor sütüm de kesildi ztn emzir canım onlar emerken daha çok bence kalori alıyolar

100 cc süt 70 kaloriymiş. bir bebeğin de kilosu başına ortalama 100 kaloriye ihtiyacı varmış. ayrıca 1 yaşına kadar günde en az 500 cc süt ya da formül mama içmeleri gerekiyormuş.

hesap yapmaktan kafayı yiyeceğim. zaten bebeklerimden biri bu ay sadece 300 gr almış. doktor bu hafta tekrar kontrole çağırdı. hiç yemek istemiyor ne yapacağım bilmiyorum. ne süt ne ek gıda sevmiyor.

100 cc süt 70 kaloriymiş. bir bebeğin de kilosu başına ortalama 100 kaloriye ihtiyacı varmış. ayrıca 1 yaşına kadar günde en az 500 cc süt ya da formül mama içmeleri gerekiyormuş.

hesap yapmaktan kafayı yiyeceğim. zaten bebeklerimden biri bu ay sadece 300 gr almış. doktor bu hafta tekrar kontrole çağırdı. hiç yemek istemiyor ne yapacağım bilmiyorum. ne süt ne ek gıda sevmiyor.
İştahsız Bebek gerçekten çok zor oluyormuş annem diyor siz ha bire süt içerdiniz bu çocuk hiç içmiyor annem cici bebeyle sütle ıslatıp biberona koyup içiriyormuş ben vermek istemiyorum şekerli diye ama nasıl sevdirecem bilemedim doğduğundan beri içtiği mama ynai mama değişikliği falan da olmadı bakalım doktor ne diycek kaç aylık sizinki

İştahsız bir bebek de benden, ve gerçekten anneyi üzen bir durum yıpratan ama elden bişi gelmeyen ınşallah biraz daha zaman geçince yemenin tadına varırlar minik gurmeler, ek gıdayı takmıyorum da mama yememesi gerçekten üzüyor mama saati gelince :KK17: böyle oluyorum

Hanımlar uykusuz olsunlar ama sağlıklı olsunlar boşverin. h.sonu çok kötü bir olay geldi başımıza. Uçakta bebeğimin boynuna sıcak su döktü hostesler ve metal para büyüklüğünde 1.derece yanık oluştu. Resmen travma geçirdim hemen yanık hastanesine gittik şuan krem ile yanık tedavisi başladılar 10 gün civarı sürecek inşallah iz kalmaz nolur dua edin :KK43:

Cok gecmis olsun smdi gorebildim daha gecmisi okurken.izi kalmaz merak etme tazecik daha o yeniler korkma.o hostesi dovesim geldi suan

Cok gecmis olsun smdi gorebildim daha gecmisi okurken.izi kalmaz merak etme tazecik daha o yeniler korkma.o hostesi dovesim geldi suan

Sağol canım inan ben şoka girdim o an hostesde yeni mezun çok üzüldü yani herkes çok üzüldü ne yapacaz bilemedik.
inş kalmaz ya şuan tek isteğimiz o.

Canım ilk önce çok geçmiş olsun yanık dedimi benim tüylerim ürperir ...benim oğlum 1.5 yasinaydi yüzünden aşağı yeni koyduğum 1 kupa çayı döktü tezgahın üstünden çekip bir anlık arkamı dönmemle kulundan yakalayıp dökmesi bir oldu neler yaşadığımızı ben bilirim günlerce kendime gelemedim detaylarını anlatmayım çok kötüydü cocugumun yüzü gogsu boynu şimdi allaha şükür iz kalmadı ama biri yanık dedimi hala o günlere dönerim bendeki izi daha derin ...merak etme sende seninkindede kalmaz insallah

Canım inan çok kötü bir durum bende artık dikkat ediyorum evde çay içerken felan. Resmen travma yaşadım çok iyi anlıyorum seni..Özel olarak kullandığın bir şey oldumu ve kaçıncı dereceden yanıktı sizin. İnş kalmaz iz bizimde :(

bizimki hiç kg almadı sürekli abisinden dolayı hastalanıyor yavrum dr bu hastalığa kg vermediğine şükredelim dedi :( ama kg da alsa 200-300 gr alıyordu son aylarda dr yine de kilosu iyi diyordu... seninki de 300 gr iyi bence toplam kg'ını tabi göz önünde bulundurmak lazım bizimki 6.ayda 8040 grdı geçen hafta da kilosu aynıydı 2 haftada hiç almamış :(

Ek gıdaya 6.ayda geçmek zorundamıyız. 1 ay daha beklesem ne olurki gece 1 den 3 e kadar gaz krizindeydi. Yatay tutup zıplamaktan helak oldum uykusuzluktan ölüyorum. Yediği 1 tatlı kaşığı kadar olmayan balkabağı
her şeyin bi vakti var canım ben de yavaştan alıyordum ek gıda işini ama dr kızar gibi oldu ek gıda da önemli zaten ilk ay doğru düzgün ek gıda alamıyor tadım ayı olarak geçiyor, yabancı besinlere alışmayı öğreniyor çiğnemeyi yutmayı öğreniyor bunun için önemli aslında..

Kızlar sadece mama verenleriniz ve ek gıdaya başlayanlarınız varsa günde kaç cc süt içiyorlar acaba benim oğlum ek gıdadan sonra süt içmek istemiyor
ek gıdadan hemen sonra değil de 1 saat sonr afilan verebilirsin ben de çalıştığımdan ve süt stoğum azaldığından sütü öğünlerden hemen sonra değil de uykuya geçiş sırasında veriyor annem öğünle de doyuyor artık aıştı yemeğe :) seninki de belki bu şekildedir

Hanımlar uykusuz olsunlar ama sağlıklı olsunlar boşverin. h.sonu çok kötü bir olay geldi başımıza. Uçakta bebeğimin boynuna sıcak su döktü hostesler ve metal para büyüklüğünde 1.derece yanık oluştu. Resmen travma geçirdim hemen yanık hastanesine gittik şuan krem ile yanık tedavisi başladılar 10 gün civarı sürecek inşallah iz kalmaz nolur dua edin :KK43:
çok geçmiş olsun canım ya en korktuğum olay şu yanık :(( daha iyidir umarım şimdi

İştahsız Bebek gerçekten çok zor oluyormuş annem diyor siz ha bire süt içerdiniz bu çocuk hiç içmiyor annem cici bebeyle sütle ıslatıp biberona koyup içiriyormuş ben vermek istemiyorum şekerli diye ama nasıl sevdirecem bilemedim doğduğundan beri içtiği mama ynai mama değişikliği falan da olmadı bakalım doktor ne diycek kaç aylık sizinki

benim tek yumurta ikizlerim var. 7.5 aylık olmak üzereler. kilo farkları sürekli açıldı. büyük olanın maşallahı var ama küçük olan beni gerçekten çok zorluyor. küçüğü 7 kilo bile olamadı. zaten 1.5 kilo doğmuştu

Sağol canım inan çok korkutucuydu o an. Şimdi üstteki yanan katman soyuldu ve kabuk bağladı ilaçları sürmeye devam ediyoruz. H.sonuna doğru kontrole gidicez.
çok çok geçmiş olsun.
dava edin bence. işlerini beceremeyenleri çalıştırmasınlar. ne sorumsuzluk. çok şükür büyük yara açılmamış yavruya. daha daha ciddi olsaydı.
yavrum benim durduk yere acı çekmiş oldu.

Kızlar sadece mama verenleriniz ve ek gıdaya başlayanlarınız varsa günde kaç cc süt içiyorlar acaba benim oğlum ek gıdadan sonra süt içmek istemiyor
Biz de aynıyız. Hatta mama içmediği için ek gıdayı bıraktık yine olmadı. Artık öğünlerinin içine 2 kaşık mama karıştırıyoruz. Ya da belki günde 1 kez 90 falan içiyor. Me yaptıysak olmadı. Kilo da çok az alıyor. Yatın kontrolü var. 2 haftadır öğünlerini arttırıp içine mama koyuyoruz fark ettimi bilmiyorum

çok çok geçmiş olsun.
dava edin bence. işlerini beceremeyenleri çalıştırmasınlar. ne sorumsuzluk. çok şükür büyük yara açılmamış yavruya. daha daha ciddi olsaydı.
yavrum benim durduk yere acı çekmiş oldu.

Hiç sorma hala ağlayışı gözümün önünden gitmiyor. Açılır aslında dava olayın şokundan dolayı o an düşünemedik hiçbirşey, bebeğim iyi olsun yeter diye düşünüyorsun.

Back