- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #46.121
Ben ise ise başlayacağım için sadece gece yatmadan 1 kere mama veriyorum.3.aydan beri bu şekilde.onun haricinde gece gündüz meme . ek gıda da 1hafta olacak sanırım yoğurt vermeye çalışıyorum.memeye duskunse bence vermesen de olur mama bir de ise baslamayacaksan.bana da eşim çok ısrar etti öyle mama vermeye başladım.benim hayatımı kolaylaştırmadi.o mama versede yatmadan ben memeleri sagiyorum yani benim için degisen birşey olmadı.sutum azalmasın memeler rahatlasin diye hep sagiyorum yatmadan o da zor , sağmadan da uyuyamıyorum rahatsız ediyorKızlar aranızda sadece emzirip ek gıda veren var mi meme +ek gıda yani gördüğüm kadarıyla herkes mama da veriyor . Dün annem de illa mama vermen gerek dedi yanlış mi acaba benim yaptığım
Evet canım suda veriyorum gece ama resmen süt gibi içiyor karnını doyuracak kadarAç olduğu için değil alışkanlıktan uyanıyor biberonla uyandığında su verip yatirmayi denedin mi
Ben ek gıdadan nefret ettim. Yoğurtla başladım yüzü sivilce doldu. Havuç verdim gazdan kıvrandı. Suyu içirene kadar akla karayı seçiyorum. Biberona alışık değil oyun oynuyor. Önlük takmayi sevmiyor mama sandalyesinde oturmuyor.Karni tok olunca uyur dediler o da yalan. Gündüz 1saat gece sayısız kere uyanıyor6 ay 2 günlük normalde bitirmiş oluyor. Sizin bebeklerde ek gıdada böyle ağır tepkimi verdi. 3 saat çığlık atti ya
canım ben sadece anne sütü + ek gıda veriyorum hazır mama hiç kullanmadık. annen neye dayalı mama da vermen gerekli dedi anlayamadım? sakın mama verme mis gibi sütün var ne mamasıKızlar aranızda sadece emzirip ek gıda veren var mi meme +ek gıda yani gördüğüm kadarıyla herkes mama da veriyor . Dün annem de illa mama vermen gerek dedi yanlış mi acaba benim yaptığım
annen belki aç olduğunu düşünüyor olabilir, anneanneler hep böyle sanırım kilo alımı iyiyse zaten sütün yeterlidir. sürekli emmek istiyordur belki bu yüzden doymuyor düşüncesi olmuş olabilir ama şimdi diş çıkarma zamanı geldi anne memesi de iyi bi diş kaşıyıcızıKızlar aranızda sadece emzirip ek gıda veren var mi meme +ek gıda yani gördüğüm kadarıyla herkes mama da veriyor . Dün annem de illa mama vermen gerek dedi yanlış mi acaba benim yaptığım
Sağol canım inan ben şoka girdim o an hostesde yeni mezun çok üzüldü yani herkes çok üzüldü ne yapacaz bilemedik.
inş kalmaz ya şuan tek isteğimiz o.
Canım o zaman sizin süt alerjiniz var yanılmıyorsam..Ben ek gıdadan nefret ettim. Yoğurtla başladım yüzü sivilce doldu. Havuç verdim gazdan kıvrandı. Suyu içirene kadar akla karayı seçiyorum. Biberona alışık değil oyun oynuyor. Önlük takmayi sevmiyor mama sandalyesinde oturmuyor.Karni tok olunca uyur dediler o da yalan. Gündüz 1saat gece sayısız kere uyanıyor
Dediğin gibi az ölçü ile başlayayım zaten bebeğim ek gıdaya pek sıcak değil, pirinçli olanını aldım umarım beğenir:)Ben küçük bir kasede hazırlıyorum yediği kadar göz kararı. Suyunu koyunca 2 kaşık mama koyuyorum sonra kaşık mamasını ilave ediyorum ölçü ile yapmıyorum
Bizimki file gibi olanlardan.Eki Görüntüle 2217762
Kızlar bu meyve püre emziği içine meyveyi köyün dün kızım nasıl sömürdüğü içindekini emmidi bitirdi ezip yedirmenize gerek yok meyveyi böyle yer
Ben! Kilo alımı az ek gıda ile de farketmedi az az emiyor mama denedim az kilo alıyor diye golden goat ve sma verdik ikisini de içmedi .tadını alınca tiksinme refleksi yapıyor resmen.biberon da kabul etmiyor zaten bizimkiKızlar aranızda sadece emzirip ek gıda veren var mi meme +ek gıda yani gördüğüm kadarıyla herkes mama da veriyor . Dün annem de illa mama vermen gerek dedi yanlış mi acaba benim yaptığım
4.ay aşısı ile 6.ay aşısı bizde ateş yapmadı ama çok fena huzursuzluk yaptı sabahı sabah ettik öyle diyim.gözünüzü korkutmak istemem her bebek farklı sonuçta ama bizde durum böyleydimerhaba güzel anneler. oğlum 16 haziran doğumlu. bu ay aşısı var acaba yaptıran var mı ateş yapıyor mu
4.ay aşısı ile 6.ay aşısı bizde ateş yapmadı ama çok fena huzursuzluk yaptı sabahı sabah ettik öyle diyim.gözünüzü korkutmak istemem her bebek farklı sonuçta ama bizde durum böyleydi
Yok yok korkma kalmaz tazecik daha o yeniler.nasil smdi iyimi kuzucuk?
6 ay 2 günlük normalde bitirmiş oluyor. Sizin bebeklerde ek gıdada böyle ağır tepkimi verdi. 3 saat çığlık atti ya
Son iki ay yarımsar kilo almıştı doktor normal demişti şimdi de halinden memnun süt içiyor yine de 7.ay bitiminde doktora götürüp soracağım .etraftakilerin şunu yap demesi bitmiyor kiBenim sadece süt ve ek gıda alıyor canım. Mama hiç vermedik. Sütün yetiyorsa gerek yokki mama ya artık ek gıdaya da başladı zaten.
Canım benim kız da ilk günler ağlıyordu gaz sıkıntısı oldu kabız oldu ağlayarak yapıyordu kakasını şimdi geçti çok şükür. Bal kabağı rahatlatıyor bizimkini ama her bebek farklı demek ki6 ay 2 günlük normalde bitirmiş oluyor. Sizin bebeklerde ek gıdada böyle ağır tepkimi verdi. 3 saat çığlık atti ya
Daha iyi gelişir diyor annem ona göre gelişimi yavaşcanım ben sadece anne sütü + ek gıda veriyorum hazır mama hiç kullanmadık. annen neye dayalı mama da vermen gerekli dedi anlayamadım? sakın mama verme mis gibi sütün var ne maması
Yok ilk iki ay acayip memeciydi şimdi acıkınca istiyor .sürekli memede değil son iki ay yarimsar kilo aldı annem az doktor normal diyor burda ortalama herkesin öyleydi amaannen belki aç olduğunu düşünüyor olabilir, anneanneler hep böyle sanırım kilo alımı iyiyse zaten sütün yeterlidir. sürekli emmek istiyordur belki bu yüzden doymuyor düşüncesi olmuş olabilir ama şimdi diş çıkarma zamanı geldi anne memesi de iyi bi diş kaşıyıcızıbizimki ısırmalara başladı diş çıksa naparım bilmem... bir de bazı bebekler doysa bile çok memeci oluyor-ilk oğlum asla memeden ayrılmazdı, annem de doymuyor bu çocuk derdi ama 4.ayda 8200dü düşün yani- uzun yazdım da annene bakma mama verme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?