2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende yerken doyuyorum 5dk sonra yine aç ben:)))
Pipişkoluuuu

İkili test sonucu için doktorumun hemşiresi aradı çok güzel hiç bir problem yok dedi bende free b-hcg'yi öğrenebilirmiyim dedim doktorum ordan 1,05 Mom değeri dedi bu ne ya :/
Mailine iste bence direk sonucu

Valla canım ne diyeyim bende çok feci acıkıyorum bende yani hiç bu kadar acıktığım görülmemiştir tüm gün yemesem bile bu kadar acıkmazdım eve geldim uzandım ağrım vardı bugün ve çok açım hiçbirşey yememiş gibiyim ama şimdi yemekleri ısıtıcam.

B
Umarım öyle olur canım kilo fobimdir çünkü kendimi 57üstü kabul edemiyorum basenden aldığım için hemen üst bacaklar selülit oluyor
ende oyle kilom olmasa dahi psikolojik olarak kendimi kotu hissediyorum.. neyse cnm dogumdan sonra zayiflama takimlarina gireriz. Zaten ben tam oraya basladim 1 hafta sonra hamile oldugumu ogrendim. Dogumdan sonra bulusuruz orda artik

Kızlar freebhcg sonucum 55 gelmiş buna göre kız mı diyordunuz? ikili testim de çok iyi çıkmış : Nifty filan yaptırmıcam ben!çok sevinçliyim Rabbim buradaki herkesin sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş!yaş diyip duran can sıkıcı dr lar yüzünden ikili test bile yaptırmıyordum az kalsın!bundan sonra sadece 20.haftada detaylı usg ye giderim yeter...

Hele bir doğsun gör bak yolunda olmayan herşey nasış güzel yerine oturmaya başlıyor, elin sıkışıksa hızır gibi maddiyata destek geliyor biryerlerden :) gözün aydon canım gönlünce olur umarım herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…