- 2 Ekim 2017
- 811
- 1.069
- 33
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
Ben en başından beri veriyorum dr da ver çene kasları güçlensin dedi..abartmadan kullanımı rahatlık bence oğlumda da kullandım bir yaşında bıraktımEmzik veriyormusun uz ben damakli aldım bugün başladım bakalım tutacak mi korkuyorumda göğsümü tutmasa lar diye
Benim oğlan okula gittiği halde akşamları ve hafta sonları yetiyor sağolsun..bende senin gibi onunla daha çok yoruluyorum..regli için daha erken değil mi?ben doğum yapalı iki ay olacak ama benimde uzun sürmez regliE Emotionn35Dta82 nasılsınız kızlar ben büyük oğlumla daha çok uğraşıyorum emotion sen beni anlarsın,ikizler yiyip içip uyuyorlar temmuz başı kontrol var bakalım iyiye gidiyorlar topladılar kendilerini evde alışma süreci geçiriyoruz ben regl oldum yarı kırkta olur diyo annem biraz zamana ihtiyacımız var lohusalık arada moralimi düşürüyo arada çıkarıyo illaki düzelip bi denge tutturucaz
Senin yavrularında çok ama çok şanslıÇok şükür iyiyiz phuketcim, yuvarlanıp gidiyoruz, ikizler yiyip uyuyorlar ben de 2 saat uyursam öpüp başıma koyuyorum mama veriyorum ama her ağladıklarında meme veriyorum kız kilo alsın oğlana da hak geçmesin diye, ay bu hormonlarla benim de başım dertte şimdilerde bakıp şükür duası ile ağlıyorum, ya bebişlerime bişey olursa diye ağlıyorum Allah korusun.. başka çocuğum yok ama tahmin edebiliyorum zorlukları en büyük yardımcı bu süreçte sevgi. Şanslı bıdılıklar mükemmel anneleri var, hem sen hem E Emotionn35 sevginiz anaçlığınız hepsine yetecek. Şaka maka bizde 2 gün sonra yarı kırk olucaz, hastane dışında evden çıkmadık yarı kırk uçurmayaca çıkıcaz sonra da çıkarız artık eskiler ne çok şey söylemiş ya bitmiyor bitmiyor hurafeler.. benim az az kanamam var hala 40 gün sürermiş pöf adet görmemek iyiydi ya, dikkatli sağlıklı besleniyorum ama benim de gazım çok bebekler benden iyi çıkarıyor valla maşallah.. Biraz da bel ağrım var, evim serin olmasına rağmen çok ta sıcaklıyorum dengeyi sevgimle kuruyorum ben de, ne güzel şeymiş annelik, işte böyle.. bir de bu göbeği napıcaz geçen haftaya kadar Allah kurtarsın diyordu beni gören
Kesinlikle niyeti yardim etmek,cok fedakar ve işbilir bir kadin ama oda baskin bir karakter bende.buda beni korkutuyor.cunku 6 yildir aramiz cok iyiydi bundan sonra bozulur diye korkuyorumBence heryardımı kabul et ama sen sakin ol eğer gerçekten yardım etmekse niyeti illaki bi yerde ortak nokta bulunur pamuk gibi bakarsınız gerçekten çok yorucu ikiz bebekler hele ilk bebekse çok zorlar
Benim kızım 9 gün oğlum 5 gun kalmıştı,emme refleksi gelişmiştir merak etme,ben kucağıma alır almaz tutmuştu ama sadece saniyeler sürdü,sonrada biberona alıştıkları için memeyi tutturamadık,hala sagip veriyorum,üç aylık olduk bile,şöyle böyle derken zaman öyle bir geçiyor ki..Kaç haftalık doğdu sizinkiler?Hanimlar bebeklerim 5 günlük oldular,bugun bitanesine emzirme denemesine gittim memeyi tutmadı sıpahep uyumaya calisti uyandirdik ama yinede tutmadi..Biberonla besledim onunda cogunu gaz cikarirken kustu. Eve geldiklerinde nasil olacak diye endiselendim biraz bebekleriniz ilk denemede tutmusmuydu memenizi,hastanede biberonla veriyolar onun icinde tutmamis olabilirmi acaba
Bende hamile kaldığım kilodan 10 kilo aşağı indim ama karnım vıcırık sarktı çatlamış bi tuhaf oldu bacaklarım yürümemekten yumuşak saçlarımın beyazları çıktı feci haldeyim bebeklerle dışarı çıktım bin pişman oldum bende oğlan vıkvık durmadı tövbe yalnız çıkmamphuket79 E Emotionn35 göbek gitti aslında hafif bir sarkma kaldı gider herhalde, Hamilelik hatta tedavi öncesi kiloma döndüm bi de şu göbeği halledersek tamam olucak.
34+1de dogdular,benimkide dün iki defa cok kisa süreli tuttu hatta okadarcik minik bebegin nasil okadar guclu cekebildigine sasirdim ama bidaha emmediBenim kızım 9 gün oğlum 5 gun kalmıştı,emme refleksi gelişmiştir merak etme,ben kucağıma alır almaz tutmuştu ama sadece saniyeler sürdü,sonrada biberona alıştıkları için memeyi tutturamadık,hala sagip veriyorum,üç aylık olduk bile,şöyle böyle derken zaman öyle bir geçiyor ki..Kaç haftalık doğdu sizinkiler?
Benim durumda aynı canım göbekte şişlik ve sarkma var yumuşak bir doku sinir oluyorum. Kilom doğum öncesindeki kilodayım ve tatlıyı abartmaya devam edersem kilo almaya baslayabilirim. Kanamam regl gibi devam ediyor ve benim dr. 6 haftaya kadar devam edebilir dedi. 6 hafta sonunda dr.a randevum var o zaman gel demişti külot gibi giyilen bir korse aldım lcw den ama sert olduğu için benim karın bölgemi ağrıttı ben sürekli giyemiyorum arada bir giyip bir kaç saat sonra çıkarıyorum.Kanama az az devam ediyor yazmışsınız. Benim 2 hafta oldu tam ve regl gibi kanamam devam ediyor. Doktora sormam gerekir mi acaba? Zaten aşırı kansızlık var iyice yoruyor halsiz düşürüyor beni.
Kilom hamilelik öncesine geri döndü ama saçma sapan besleniyorum dikkat etmezsem kilo alıcam kesin. Göbekte baya sarkık ve şiş hala. Korse aldım bakalım işe yarıcak mı.
Aynen korseye 1 saat dayanabildim. Sürekli değilde dayanabildiğim kdr ara ara giyeceğim.Benim durumda aynı canım göbekte şişlik ve sarkma var yumuşak bir doku sinir oluyorum. Kilom doğum öncesindeki kilodayım ve tatlıyı abartmaya devam edersem kilo almaya baslayabilirim. Kanamam regl gibi devam ediyor ve benim dr. 6 haftaya kadar devam edebilir dedi. 6 hafta sonunda dr.a randevum var o zaman gel demişti külot gibi giyilen bir korse aldım lcw den ama sert olduğu için benim karın bölgemi ağrıttı ben sürekli giyemiyorum arada bir giyip bir kaç saat sonra çıkarıyorum.
Vücudumuzu da genel olarak kendimizi de toplamamız birkaç ay sürecek galiba. Yalnız iyi cesaret etmişsin bence de çıkma, benim de oğlan felaket adını Ateş koymadan çok düşün demişlerdi:)) kızım da Su, su gibi maşallah. Yavrularımızın hepsine maşallah, sarksakta çatlasakta, yumuşasakta beyazlasakta bize de kocaman maşallah.Bende hamile kaldığım kilodan 10 kilo aşağı indim ama karnım vıcırık sarktı çatlamış bi tuhaf oldu bacaklarım yürümemekten yumuşak saçlarımın beyazları çıktı feci haldeyim bebeklerle dışarı çıktım bin pişman oldum bende oğlan vıkvık durmadı tövbe yalnız çıkmam
Bence sor herzaman herşeyde olduğu gibi kişiden kişiye değişiklik gösterebilir ama fayda var ilaç takviyesi yapabilir. Ben giyemedim korse ama sıkı sarıyorum hem bel ağrıma da iyi geliyor.Kanama az az devam ediyor yazmışsınız. Benim 2 hafta oldu tam ve regl gibi kanamam devam ediyor. Doktora sormam gerekir mi acaba? Zaten aşırı kansızlık var iyice yoruyor halsiz düşürüyor beni.
Kilom hamilelik öncesine geri döndü ama saçma sapan besleniyorum dikkat etmezsem kilo alıcam kesin. Göbekte baya sarkık ve şiş hala. Korse aldım bakalım işe yarıcak mı.
Ah canim kiyamamMerhaba arkadaşlar kusura bakmayın burasi belki yeri değil ama çok zor günler geçiriyorum bebeklerim şükür iyi ama ben çok kötüyüm psikolojik olarak ne ailem ne eşimin ailesi yardım etmiyor herseyi tek başıma yapıyorum eşimde bıktım yoruldum diyip duruyo 3 çocukla evle tek başıma mücadele içindeyim konuşacağım dertlesecegim kimse yok sizden ricam bana dua edin herseyin düzelmesi için dua istiyorum burda gerek hamileyken gerekse doğum sonrası dualar ettik birbirimize kimin duası kabul olur bilinmez banada dua edin ne olur evlatlarımin varlığına bin şükür ama yaşadıklarım çok yoruyor beni
Sağol canım benim çocuklarıma bakmak falan değil insanların yaptıkları yoruyor zaten eşimde üstüme gelince psikolojik olarak bitmiş hissediyorum ailemde eşimin aileside yarım saat mesafede oturuyorlar ama gelmiyorlar allah yardım ediyo şükür bebeklerim 5 aylık oldu bile çok da iyi baktığıma inanıyorum herkes öyle söylüyoAh canim kiyamamAllahim yardimcin olsun,seni tanimiyorum ama inan dua edicem.. Kesinlikle cok yorucu ama şunu unutma hepsi geçicek.. biraz buyuduklerinde zorlugu bitecek.Bence esinle otur konus,seni bedensel yorgunluktan cok esinin tavrı yorar. Ona durumunu anlat,yardima ihtiyacin oldugunu anlat.maddi durumunun nasil bilmiyorum ama enazindan ev islerine yardimci cagirsan biraz rahatlarsin. Esinin ailesi yada kendi ailenden musait olan kimse yokmu,yardim istesen?
Harika isimler dta isimleriyle yaşasınlar ,ancak toparlanırız haklısınVücudumuzu da genel olarak kendimizi de toplamamız birkaç ay sürecek galiba. Yalnız iyi cesaret etmişsin bence de çıkma, benim de oğlan felaket adını Ateş koymadan çok düşün demişlerdi:)) kızım da Su, su gibi maşallah. Yavrularımızın hepsine maşallah, sarksakta çatlasakta, yumuşasakta beyazlasakta bize de kocaman maşallah.
Bende ilk çıktığımda öyle olmuştum ama tecrübesizlikten kaynaklıydı.şimdi devamlı çıkıyorum avmlere pikniğe şükür sıkıntı olmuyor.tabi oralarda mama veriyorum. Misafirliktede evden daha fazla uyuyorlar stres yapmayın dua edin.inanan Allah ikiz annelerine daha çok yardım ediyor.ben iki bebeğe2.3 güne banyo yapyırıyorum.tek bebegi olan arkadaşım 5 günde anca anne le yaptırıyorum diyor.havalar ısınsa günlük yaptıracagım iki tane ya daha tecrübeli oluyoruz sanırımBende hamile kaldığım kilodan 10 kilo aşağı indim ama karnım vıcırık sarktı çatlamış bi tuhaf oldu bacaklarım yürümemekten yumuşak saçlarımın beyazları çıktı feci haldeyim bebeklerle dışarı çıktım bin pişman oldum bende oğlan vıkvık durmadı tövbe yalnız çıkmam
Allah yardımcın olsun canım, güç kuvvet sabır versin dilerim aşarsınız bir an evvel.Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın burasi belki yeri değil ama çok zor günler geçiriyorum bebeklerim şükür iyi ama ben çok kötüyüm psikolojik olarak ne ailem ne eşimin ailesi yardım etmiyor herseyi tek başıma yapıyorum eşimde bıktım yoruldum diyip duruyo 3 çocukla evle tek başıma mücadele içindeyim konuşacağım dertlesecegim kimse yok sizden ricam bana dua edin herseyin düzelmesi için dua istiyorum burda gerek hamileyken gerekse doğum sonrası dualar ettik birbirimize kimin duası kabul olur bilinmez banada dua edin ne olur evlatlarımin varlığına bin şükür ama yaşadıklarım çok yoruyor beni
Kıyamam sana yaa...kolay mı üç çocuk sana yine bravo başından beri süper anne oldun...senin ilki de küçük...ne kadar insan o kadar sıkıntı bence..bende aksine annem de dahil sınırlı yardım isterim..eşimin işinden dolayı evde kaldığı da oluyor belki o yüzden çocuklarıma kendim bakmak istiyorum...insanın kendi düzeni gibi yok arada ev işlerini yemeği falan yapan olursa bence her anne çocuklarına yeter...bu zamanda bence anneyi en yıpratan şey emzirmek hele de iki bebeyi bu konuda da kimse yardım edemeyeceğine göre iş bize düşüyor yine...biraz dışarı falan çıkabilsen süper olurdu aslında ama ilki küçük işte...inşallah CNN bugünlerde geçecek gencecik üç çocuk annesi mis gibi günler gelecek..yaz buraya çekinmeMerhaba arkadaşlar kusura bakmayın burasi belki yeri değil ama çok zor günler geçiriyorum bebeklerim şükür iyi ama ben çok kötüyüm psikolojik olarak ne ailem ne eşimin ailesi yardım etmiyor herseyi tek başıma yapıyorum eşimde bıktım yoruldum diyip duruyo 3 çocukla evle tek başıma mücadele içindeyim konuşacağım dertlesecegim kimse yok sizden ricam bana dua edin herseyin düzelmesi için dua istiyorum burda gerek hamileyken gerekse doğum sonrası dualar ettik birbirimize kimin duası kabul olur bilinmez banada dua edin ne olur evlatlarımin varlığına bin şükür ama yaşadıklarım çok yoruyor beni
Oyyy ateş ve su maşallah isimleri ile yaşasınlar...çocuklar isimlerinin anlamını taşıyor haberin olsun:)))benim bir emirim var maşallah tam emir:)))allah acılarını göstermesinVücudumuzu da genel olarak kendimizi de toplamamız birkaç ay sürecek galiba. Yalnız iyi cesaret etmişsin bence de çıkma, benim de oğlan felaket adını Ateş koymadan çok düşün demişlerdi:)) kızım da Su, su gibi maşallah. Yavrularımızın hepsine maşallah, sarksakta çatlasakta, yumuşasakta beyazlasakta bize de kocaman maşallah.
Allah gerçekten yardım ediyo hamile kaldığım günden beri şükrediyorumBende ilk çıktığımda öyle olmuştum ama tecrübesizlikten kaynaklıydı.şimdi devamlı çıkıyorum avmlere pikniğe şükür sıkıntı olmuyor.tabi oralarda mama veriyorum. Misafirliktede evden daha fazla uyuyorlar stres yapmayın dua edin.inanan Allah ikiz annelerine daha çok yardım ediyor.ben iki bebeğe2.3 güne banyo yapyırıyorum.tek bebegi olan arkadaşım 5 günde anca anne le yaptırıyorum diyor.havalar ısınsa günlük yaptıracagım iki tane ya daha tecrübeli oluyoruz sanırım
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, merak etme bakarsında yıkarsında benimkilerin biri 1kg biri 1.5 kg doğdular 1800gr ken eve çıktık alışılıyor herşeye :) seninkiler benimkilerin yanında yosunduk maşalllah:)))Canim senin bebeklerin kac kiloydu,benimkiler 2200 ve 2400 dogdular bugun yogunbakim bolumune girmeme izin verildi girdim ama okadar miniklerki dokunmaya kiyamadim.bukadarcik bebekleri ben eve gotursem nasil giydiririm nasil yikarim nasil tutarim bilmiyorum.oyuncak bebek gibiler ama icim gitti ikisinide koklayip bagrima basmak istedimbukadar minik bebeklerin bakimini yapabilirmiyiz biz sütümde sayılı damla geliyo, kacinci gun tam gelir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?