Çok şükür iyiyiz phuketcim, yuvarlanıp gidiyoruz, ikizler yiyip uyuyorlar ben de 2 saat uyursam öpüp başıma koyuyorum mama veriyorum ama her ağladıklarında meme veriyorum kız kilo alsın oğlana da hak geçmesin diye, ay bu hormonlarla benim de başım dertte şimdilerde bakıp şükür duası ile ağlıyorum, ya bebişlerime bişey olursa diye ağlıyorum Allah korusun.. başka çocuğum yok ama tahmin edebiliyorum zorlukları en büyük yardımcı bu süreçte sevgi. Şanslı bıdılıklar mükemmel anneleri var, hem sen hem
E
Emotionn35
sevginiz anaçlığınız hepsine yetecek. Şaka maka bizde 2 gün sonra yarı kırk olucaz, hastane dışında evden çıkmadık yarı kırk uçurmayaca çıkıcaz sonra da çıkarız artık eskiler ne çok şey söylemiş ya bitmiyor bitmiyor hurafeler.. benim az az kanamam var hala 40 gün sürermiş pöf adet görmemek iyiydi ya, dikkatli sağlıklı besleniyorum ama benim de gazım çok bebekler benden iyi çıkarıyor valla maşallah.. Biraz da bel ağrım var, evim serin olmasına rağmen çok ta sıcaklıyorum dengeyi sevgimle kuruyorum ben de, ne güzel şeymiş annelik, işte böyle.. bir de bu göbeği napıcaz geçen haftaya kadar Allah kurtarsın diyordu beni gören