2018 dogum yapmis ikiz anneleri

maşallah Elif ve Ömere doğan büyüyor valla gaz için aktardan anason rezene papatya karışık çay aldım canım ben baya iyi geliyo söyle aktarlara biliyorlar gaz için dedinmi anlar bende emzirip uyutuyorum yan yana yatiyorlar baştan beri artık 4 aylık oldular baya alıştılar birlikte yatmaya ayri koysam bile besikte döne döne yanyana gelip uyuyorlar hatta geçen gece kızlardan biri koyduğum tarafta yok diye panik içinde kalktım yataktan bi baktim ikizinin kolunun altına sokulmuş uyuyo:) tek bakıyorum ben merak etme bakarsın sende ikiz annelerine allah ayrı bi güç veriyo galiba :)

Bebekleri kuvezde kalan anneler işitme testi kalça usgsi kardiyoloji kontrolü göz muayenesi dışında bişey istendi mi sizden hepsini yaptırdim ama hastaneden çıkarken verilen kağıtta nöroloji muayenesi yazıyo o hastaneye gitmiyorum artık yapılması gerekli mi kuvezde kalan her bebekten istiyorlar mi

Benim bir bebeğim kaldı kuvezde ama istenmedi ondan nöroloji muayenesi diğerlerini yaptırdık ama iki bebek içinde

Cnm benimkiler hala küvözde ama henüz yapılan testler ile ilgili bilgimiz yok herhalde çıkarken açıklama yaparlar

Bu nöroloji muayenesini prematüre doğan bebislerden istiyorlarmış bizden de istemediler ama üçüncü ay kontrolümuzde soracağım doktora.

Yaz canım yardımcı olabildiğim kadar olurum. Benim kızlar yokkende grip olmayanlar geldi grip nezle olanları kabul etmedik ama benim çevremde herkes çok anlayışlı davrandı hatta Mevlüt yaptımda öyle geldi herkes gördü kızları çünkü ben her sorana kızlar kendini toplayana kadar kimseyi kabul etmiyoruz eve toparlayıncada Mevlüt yapacağız demiştim o yüzden en yakınlarımız dışında kimse gelmedi Mevlüt öncesinde

Ay mevlüt yapmayı da düşünmüyordum:))ne yapıcaz şimdi millete laf anlat dur..sağol cnm

Ay mevlüt yapmayı da düşünmüyordum:))ne yapıcaz şimdi millete laf anlat dur..sağol cnm
Canım bence mevlüt yap çok güzel oluyor bende ilk başlarda yapmayı düşünmüyordum sonrada yapmaya karar verdim 3aylıkken bebekler yaptım hem çok güzel bir hatıra hemde evinde bebekletin adına dualar okunuyor

Allah razi olsun sağol canım cümlemizin kini korusun anason rezene içiyorum ben bebeklerde kimyon versem mı bikemedim
Allah razi olsun bende rezene anason iciyorum çok ama papatya yok içinde benimkinin bizimkiler ağlayinca uyandiriyorlar biribirlerini kimyon ve şeker karısımi bisey diyo saracoğlu bebek için acaba versemmi bilemedim ıkiside kolik çok agliyorlar geçe hep ayaktayız Allahnyardim etsin cümlemize

Cnm mevlüt gibi değilde öyle arasında okuma mutlaka yapacağım zaten de...ilk oğlumda Mevlüt’te 60/70 kişi olunca bunlarda gözüm yemedi açıkcası:)çevre geniş valla bilemedim nasıl yapsam çocuklar bir eve gelsin de hayırlısıyla nasip kısmet artık

Kızlar ya benim kız çok az yiyor. 2,5 aylık olduk. 60 cc zorla yiyor. Denemediğim mama kalmadı. Oğlanla aralarındaki kilo farkı 1 e çıktı. Minnacık. Normal mi sizce?

Kızlar ya benim kız çok az yiyor. 2,5 aylık olduk. 60 cc zorla yiyor. Denemediğim mama kalmadı. Oğlanla aralarındaki kilo farkı 1 e çıktı. Minnacık. Normal mi sizce?
Benim kızda ilk başlarda öyleydi sonradan ataga geçti. Benimkilerin arasında doğumdan sonra 1250 fark vardı şimdi benimkilerinde 2 kiloyu geçiyor arası daki fark

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…