- 1 Eylül 2009
- 2.578
- 1.533
- 373
- Konu Sahibi PembeHelvam
maşallah Elif ve Ömere doğan büyüyor valla gaz için aktardan anason rezene papatya karışık çay aldım canım ben baya iyi geliyo söyle aktarlara biliyorlar gaz için dedinmi anlar bende emzirip uyutuyorum yan yana yatiyorlar baştan beri artık 4 aylık oldular baya alıştılar birlikte yatmaya ayri koysam bile besikte döne döne yanyana gelip uyuyorlar hatta geçen gece kızlardan biri koyduğum tarafta yok diye panik içinde kalktım yataktan bi baktim ikizinin kolunun altına sokulmuş uyuyo:) tek bakıyorum ben merak etme bakarsın sende ikiz annelerine allah ayrı bi güç veriyo galiba :)Merhabam güzel anneler bizim elif ve ömer gazları fena 47 gün oldu biogania vicol metsil kullandim ama fayda göremedik sab diye bi gaz ilacina bugün başladık evdeyim yanıma yardımcı var 1 ay sonra gitcek acaba tek bakabilirmiyim gazdan dolayı huysuzlar meme emiyorlar bakalım valla bende onlarla ağlıyorum sancılanınca bide nasıl yanyana yatınca uyandiriyorlar sesler i ile biribirlerini sız dr varsa tiyo yazin bakemmmm