2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Kızlar bebeklerinizin genel durumları nasıl büyüdükçe daha eğlenceli hale geliyor sanki :)

benımkıler buaralar kahkaha atıyo beraber baya bi guluyoruz :)) uyku duzenlerıde olustu. gercekten buyudukce guzel oluyolar...sen bebikler nasıl

Sizemi gülüyorlar yoksa kendi kendilerinemi merak ediyorum bende ne zaman karşılıklı gülüşecegiz.

bana guluyolar laf soyluyorum söyledıklerıme sesli gulmeye basladılar :) akılları erdıkce aradakı bag dahada kuvvetlenıyor sankı cok guzel ya ılersını dusunemıyorum anne dedıklerınde cıldırırım zaar

benımkıler buaralar kahkaha atıyo beraber baya bi guluyoruz :)) uyku duzenlerıde olustu. gercekten buyudukce guzel oluyolar...sen bebikler nasıl
Bizimkilerinde uyku düzeni tamamen oluştu diyebilirim özellikle gece uykularımız gaz sıkıntımızda yok denecek kadar az artık bir sürü ses çıkartmaya çalışıyorlar gülüyorlar beni takip ediyorlar gözleriyle:)bizde bayağı bir eğleniyoruz gün içinde:)

Peki gün içinde zorlanıyor musun canım yemeğini yaparken çamaşırını sererken?Şimdi umarsızca ağlıyorlar çünkü.

Bı de seninkiler kaç aylıktı?

PembeHelvam nerelerdesin pembikimm hıc gozukmuyosun
Ooo bacim sen bdv yi bile okuyorsan burda bayagi bi level atlamissin cocuk bakiminda.. benimkileride yollim sana

Ben wc ye bile günde 1 kere gidebiliorsam ne mutlu bana pek vaktim olmuyo pitirciklardan.. insaAllah yavas yavas düzen otururda daha cok gelirim

Nasil uyutuyorsun bebelerini canim? Özellikle gündüz uykunuz nasil? Kac kere ve kac saat uyuyolar?
Benimkiler daha cok ayik artik.. gündüz maksimum 3 uyku seyansi var.. oda 30 dakika pek bi is üretemiyorum hal böyle olunca.. o yüzdende aksam erken yatiriyorum..

Kızlar kafama bir şey takılıyor,biz pirinç unlariyla inek sütleri ile buyumusuz,ama şimdi korkudan nerdeyse yanından gecirmcez acaba diyorum versem mı ikizlere çünkü çok sık uyaniyorlar uykularini alamıyorlar mama doyurmuyor sanirim,ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Kac aylik bebeklerin canim

Peki gün içinde zorlanıyor musun canım yemeğini yaparken çamaşırını sererken?Şimdi umarsızca ağlıyorlar çünkü.
Günleri günlerini tutmuyor canım ama artık genellikle rahatım ama tabi yoruluyorum onlar uyurken iş yapıyorum tabi buda beni çok yoruyor

Canım ben mama verip yataklarına yatırıyorum öyle uyuyakalıyorlar mama içerken gündüz uykularıda hiç belli olmuyor ama artık pek fazla uyumak istemiyorlar,eğer çok sıkışırsam tv açıyorum ona bakarken bende hızlı hızlı işimi yapmaya çalışıyorum akşamda 8de yıkayıp yatırıyorum

Canım benim bebeklerim sadece mama yiyor o yüzden yavaş yavaş ek gıdaya başladık ben hergün 2-3 kaşık kendi mayaladığım yoğurdu veriyorum mesela önümüzdeki haftada başlayacağım pirinç unlu mamalar vermeye ben pek fazla sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum önemli olan 3gün kuralını uygulayıp bebeği izlemek cildinde yeni birşeyler çıkıyormu kakasının rengi kokusu değiştimi falan

Ne güzel ben hergün yaptıramıyorum hem üşütürüm diye hala soğuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…