- 1 Aralık 2014
- 1.571
- 9.385
- 208
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
Kızlar bebeklerinizin genel durumları nasıl büyüdükçe daha eğlenceli hale geliyor sanki :)
Sizemi gülüyorlar yoksa kendi kendilerinemi merak ediyorum bende ne zaman karşılıklı gülüşecegiz.benımkıler buaralar kahkaha atıyo beraber baya bi guluyoruz :)) uyku duzenlerıde olustu. gercekten buyudukce guzel oluyolar...sen bebikler nasıl
Sizemi gülüyorlar yoksa kendi kendilerinemi merak ediyorum bende ne zaman karşılıklı gülüşecegiz.
Bizimkilerinde uyku düzeni tamamen oluştu diyebilirim özellikle gece uykularımız gaz sıkıntımızda yok denecek kadar az artık bir sürü ses çıkartmaya çalışıyorlar gülüyorlar beni takip ediyorlar gözleriyle:)bizde bayağı bir eğleniyoruz gün içinde:)benımkıler buaralar kahkaha atıyo beraber baya bi guluyoruz :)) uyku duzenlerıde olustu. gercekten buyudukce guzel oluyolar...sen bebikler nasıl
Peki gün içinde zorlanıyor musun canım yemeğini yaparken çamaşırını sererken?Şimdi umarsızca ağlıyorlar çünkü.Bizimkilerinde uyku düzeni tamamen oluştu diyebilirim özellikle gece uykularımız gaz sıkıntımızda yok denecek kadar az artık bir sürü ses çıkartmaya çalışıyorlar gülüyorlar beni takip ediyorlar gözleriyle:)bizde bayağı bir eğleniyoruz gün içinde:)
Bı de seninkiler kaç aylıktı?Bizimkilerinde uyku düzeni tamamen oluştu diyebilirim özellikle gece uykularımız gaz sıkıntımızda yok denecek kadar az artık bir sürü ses çıkartmaya çalışıyorlar gülüyorlar beni takip ediyorlar gözleriyle:)bizde bayağı bir eğleniyoruz gün içinde:)
Ooo bacim sen bdv yi bile okuyorsan burda bayagi bi level atlamissin cocuk bakiminda.. benimkileride yollim sanaPembeHelvam nerelerdesin pembikimm hıc gozukmuyosun
Bizimkilerinde uyku düzeni tamamen oluştu diyebilirim özellikle gece uykularımız gaz sıkıntımızda yok denecek kadar az artık bir sürü ses çıkartmaya çalışıyorlar gülüyorlar beni takip ediyorlar gözleriyle:)bizde bayağı bir eğleniyoruz gün içinde:)
benımkıler buaralar kahkaha atıyo beraber baya bi guluyoruz :)) uyku duzenlerıde olustu. gercekten buyudukce guzel oluyolar...sen bebikler nasıl
Markası ve modeli neydi?Bakayım bende netten.
Babyhope P-L mavi siyah ikiz bebek arabasi yâzin cikar kizlaradı ney senınkının ?
Kac aylik bebeklerin canimKızlar kafama bir şey takılıyor,biz pirinç unlariyla inek sütleri ile buyumusuz,ama şimdi korkudan nerdeyse yanından gecirmcez acaba diyorum versem mı ikizlere çünkü çok sık uyaniyorlar uykularini alamıyorlar mama doyurmuyor sanirim,ne düşünüyorsunuz bu konuda?
20 sinde iki aylık olacagiz canimKac aylik bebeklerin canim
Cok küçükler canim mutlaka devam mamasi ver20 sinde iki aylık olacagiz canim
Günleri günlerini tutmuyor canım ama artık genellikle rahatım ama tabi yoruluyorum onlar uyurken iş yapıyorum tabi buda beni çok yoruyorPeki gün içinde zorlanıyor musun canım yemeğini yaparken çamaşırını sererken?Şimdi umarsızca ağlıyorlar çünkü.
3.5aylık oldular canımBı de seninkiler kaç aylıktı?
Canım ben mama verip yataklarına yatırıyorum öyle uyuyakalıyorlar mama içerken gündüz uykularıda hiç belli olmuyor ama artık pek fazla uyumak istemiyorlar,eğer çok sıkışırsam tv açıyorum ona bakarken bende hızlı hızlı işimi yapmaya çalışıyorum akşamda 8de yıkayıp yatırıyorumNasil uyutuyorsun bebelerini canim? Özellikle gündüz uykunuz nasil? Kac kere ve kac saat uyuyolar?
Benimkiler daha cok ayik artik.. gündüz maksimum 3 uyku seyansi var.. oda 30 dakikapek bi is üretemiyorum hal böyle olunca.. o yüzdende aksam erken yatiriyorum..
Canım benim bebeklerim sadece mama yiyor o yüzden yavaş yavaş ek gıdaya başladık ben hergün 2-3 kaşık kendi mayaladığım yoğurdu veriyorum mesela önümüzdeki haftada başlayacağım pirinç unlu mamalar vermeye ben pek fazla sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum önemli olan 3gün kuralını uygulayıp bebeği izlemek cildinde yeni birşeyler çıkıyormu kakasının rengi kokusu değiştimi falanKızlar kafama bir şey takılıyor,biz pirinç unlariyla inek sütleri ile buyumusuz,ama şimdi korkudan nerdeyse yanından gecirmcez acaba diyorum versem mı ikizlere çünkü çok sık uyaniyorlar uykularini alamıyorlar mama doyurmuyor sanirim,ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ne güzel ben hergün yaptıramıyorum hem üşütürüm diye hala soğuk.Canım ben mama verip yataklarına yatırıyorum öyle uyuyakalıyorlar mama içerken gündüz uykularıda hiç belli olmuyor ama artık pek fazla uyumak istemiyorlar,eğer çok sıkışırsam tv açıyorum ona bakarken bende hızlı hızlı işimi yapmaya çalışıyorum akşamda 8de yıkayıp yatırıyorum
Şimdi bile beni takip ediyorlar içim gidiyorbana guluyolar laf soyluyorum söyledıklerıme sesli gulmeye basladılar :) akılları erdıkce aradakı bag dahada kuvvetlenıyor sankı cok guzel ya ılersını dusunemıyorum anne dedıklerınde cıldırırım zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?