2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Geleceksin biliyorum M mrckrc buaralar çok gazlı her gaz çıkarışında zorlamaktan kaka yapıyor. Doktora gittim laktoz inteloransı dedi. LF mamalardan önerdi ama onu hiç içmedi. Zorladığımda kustu. Şuan bebelac nutrikonfor kullanıyorum. Siz hangi mamayı kullanıyorsunuz.

Canım benim bebeklerimden birtanesinde gaz sorunu vardı doktor gaz için bitkisel bir şurup vermişti o çok iyi gelmişti zaten artık 4 aylık olduğumuz için gaz problemimiz kalmadı,mama olarakta şuanda bebelac kullanıyorum memnunum canım

Ben aptamil kullanıyorum daha çok sütümü alsınlar istiyorum ama kızlarım biraz emip bırakıyor bende aç kalmasınlar diye mama da veriyorum

Canım benimkikerde 2.3 gündür çok gazlılar ama benimkiler mamadan değil bu ara ben dikkat etmedim yediklerime.mama olarak sma kullanıyorum. Dün ağızlarına 2şer tatlı kaşığı rezene çayı.damlattım dün rahat çıkarmışlardı.bugün yine gazlılar.evolvia bizde gaz sorununa iyi gelmişti ama hem pahalı hemde kızım onda çok kustu bıraktık

aptamil veriyorum bende anne sütü ile beraber gaz kabızlık gibi bir sıkıntımız hiç olmadı şükürler olsun

bende ikizlere bir dönem aptamil conformil verdim çok iyi geldi oda gaz için bence deneyin

Kızlar ya benim kız çok az yiyor. 2,5 aylık olduk. 60 cc zorla yiyor. Denemediğim mama kalmadı. Oğlanla aralarındaki kilo farkı 1 e çıktı. Minnacık. Normal mi sizce?
Benimkiler 4aylık oldular hala 60cc yiyorlar çok aç kalırlarsa 90cc yiyorlar canım mamadan değil bence iştahtan ikiziylede aralarında 1150gr fark var

Merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor ikizlerle hayat bizimkiler 15 gün sonra 5 aylık olcak ne çabuk geçti zaman :)
Maşallah size.Biz de ayın yirmisinde uc aylik olacağız.Zaman çabuk geçiyor da çok zor geçiyor bizde.Gaz sancilariyla uğraşıyoruz,uykusuzlukta perişan ediyor beni en çok .Canları sağ olsun tabiki.Ben bugün pirinç unu mama verdim biliyor musun?Çok severek yediler,şuan verdiğim mamadan çok daha masum olduğunu düşünüyorum pirinç ununun,bakalım kabız falan etmezse birer öğün veririm günde,hem besleyiciligi de olur.

Canım anne sütü veriyormuydun bilmiyorum ama çok erken egerki vermiyorsan neden olmasın. 3 gün deneme kuralını uygulamayı unutma ama

Canım birde ınstangram kullanıyormusun bilmiyorum. Orda bi sayfa var gurmeannecom çok güzel mama tarifleri veriyor tavsiye ederim ben şimdiden tarif öğrenmeye çalışıyorum

Canım anne sütü veriyormuydun bilmiyorum ama çok erken egerki vermiyorsan neden olmasın. 3 gün deneme kuralını uygulamayı unutma ama
Anne sütü veriyorum canım.Kendim de bununla büyüdüm diyip yaptım yavrulara:)Kendim hazırladım ama tamamen doğal.Ucuncu ay kontrolünde söyleyecem doktora bakalım ne tepki verecek.

Arkadaşım porinc unu masum fln değil ne yazık ki. Verme bir daha lutfen. İlk 6 ay sadece anne sütü yoksa formül mama. Diğer herşey bebeğin sindirim sistemine cok ağır.
Eğer 1 damla da olsa anne sütü varsa süt artırılir. Facebook emzirme sanatı grubuna üye ol yardımcı olacaklar

Teşekkür ederim canım tedirgin oldum ya

maşallah sizede canım tabi zorlukları var ama çok güzel onlarla geçirdiğimiz günler benimkiler sadece emiyo o yüzden 6 ayı bekliyorum ek gıda için sağlık ocağındaki ebe sadece mama veriyorsan yoğurt falan vermeye başla dedi 4 aylık kontrolünde ilk çocuktada vermedim ben pirinç unu ek gıdaya yoğurt ve sebzeyle başladım

Bir kısım verebilirsin diyor bir kısım sakin diyor.sanirim vermicem bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…