- Konu Sahibi PembeHelvam
Canım bizim buralar çok sıcak artık bayılıyorum sıcaktan çocuklarda yıkanınca rahatlıyorNe güzel ben hergün yaptıramıyorum hem üşütürüm diye hala soğuk.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bizim buralar çok sıcak artık bayılıyorum sıcaktan çocuklarda yıkanınca rahatlıyorNe güzel ben hergün yaptıramıyorum hem üşütürüm diye hala soğuk.
Bende havaların ısınmasını bekliyorum. Kat kat giydir aman dikkat et derken baya bi vaktimi alıyor tek başıma eşimle yaptırıyorum şimdilikCanım bizim buralar çok sıcak artık bayılıyorum sıcaktan çocuklarda yıkanınca rahatlıyor
Bende akşam eşim gelince yıkıyorum o alıp yatırıyor :)Bende havaların ısınmasını bekliyorum. Kat kat giydir aman dikkat et derken baya bi vaktimi alıyor tek başıma eşimle yaptırıyorum şimdilik
Canım benim bebeklerim sadece mama yiyor o yüzden yavaş yavaş ek gıdaya başladık ben hergün 2-3 kaşık kendi mayaladığım yoğurdu veriyorum mesela önümüzdeki haftada başlayacağım pirinç unlu mamalar vermeye ben pek fazla sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum önemli olan 3gün kuralını uygulayıp bebeği izlemek cildinde yeni birşeyler çıkıyormu kakasının rengi kokusu değiştimi falan
Yiyorlarmı yoğurtCanım benim bebeklerim sadece mama yiyor o yüzden yavaş yavaş ek gıdaya başladık ben hergün 2-3 kaşık kendi mayaladığım yoğurdu veriyorum mesela önümüzdeki haftada başlayacağım pirinç unlu mamalar vermeye ben pek fazla sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum önemli olan 3gün kuralını uygulayıp bebeği izlemek cildinde yeni birşeyler çıkıyormu kakasının rengi kokusu değiştimi falan
Bizimkilerinde uyku düzeni tamamen oluştu diyebilirim özellikle gece uykularımız gaz sıkıntımızda yok denecek kadar az artık bir sürü ses çıkartmaya çalışıyorlar gülüyorlar beni takip ediyorlar gözleriyle:)bizde bayağı bir eğleniyoruz gün içinde:)
Ooo bacim sen bdv yi bile okuyorsan burda bayagi bi level atlamissin cocuk bakiminda.. benimkileride yollim sana
Ben wc ye bile günde 1 kere gidebiliorsam ne mutlu banapek vaktim olmuyo pitirciklardan.. insaAllah yavas yavas düzen otururda daha cok gelirim
![]()
Sen nasil uyutuyorsun bebelerini canim? Gündüz uykulari nasil?
Sadece mamayla beslendikleri için doktorumuz yoğurtla başlattı 3,5aylık olduk zaten 4.ayda elma püresi sebze çorbasına başlayacağız çünkü artık mamayla doyurmak çok zor ne kadar yeselerde yeterli gelmiyorCanim ek gida icin cok erken degil mi?
Doktorlar 5-6 aydan sonra öneriyor....
Evet canım doktorumuz önerdi çünkü mamayla doyuramıyorum artık bizde iki hafta sonra 4 aylık olacağız ama ben ufak ufak bazı şeylerden tattırıyorum ki birden başlayınca zorlanmasınlar diye yoğurtta yiyorlarYiyorlarmı yoğurtçok erken değilmi doktorunuz mu önerdi merak ettim
bende 5.ayda yoğurt tatdırmayı düşünüyorum önümüzdeki hafta 4aylık olacağız
Sadece mamayla beslendikleri için doktorumuz yoğurtla başlattı 3,5aylık olduk zaten 4.ayda elma püresi sebze çorbasına başlayacağız çünkü artık mamayla doyurmak çok zor ne kadar yeselerde yeterli gelmiyor
Bizim bugün kontrolumuz vardı canım,çocuk doktoruna gittik,o bizi goze,kardiyolojiye yonlendirdi ve genel muayene yapti.İyi akşamlar kızlar birşey soracagım çocukları genel kontrol için hastaneye götürecegim.pediatriye mi yoksa gelişimsel pediatriyemi götürmem gerekiyor.
Benim haberim yok birkaç kere yazdım burdan ama cevap vermedi.Kızlar bu aradafadiming ten haberi olan yada görüşen varmı
Canım ben rezene içiyorum arada oluyor tabi.ayaklarını sıkı giydir canım ben hala bi kalın havlu çorap birde normal çorap girdiriyorum.Merhabam güzel anneler bizim elif ve ömer gazları fena 47 gün oldu biogania vicol metsil kullandim ama fayda göremedik sab diye bi gaz ilacina bugün başladık evdeyim yanıma yardımcı var 1 ay sonra gitcek acaba tek bakabilirmiyim gazdan dolayı huysuzlar meme emiyorlar bakalım valla bende onlarla ağlıyorum sancılanınca bide nasıl yanyana yatınca uyandiriyorlar sesler i ile biribirlerini sız dr varsa tiyo yazin bakemmmm
canım doktor bana bubless diye bir bitkisel şurup verdi gaz için cidden çok işe yarıyorduMerhabam güzel anneler bizim elif ve ömer gazları fena 47 gün oldu biogania vicol metsil kullandim ama fayda göremedik sab diye bi gaz ilacina bugün başladık evdeyim yanıma yardımcı var 1 ay sonra gitcek acaba tek bakabilirmiyim gazdan dolayı huysuzlar meme emiyorlar bakalım valla bende onlarla ağlıyorum sancılanınca bide nasıl yanyana yatınca uyandiriyorlar sesler i ile biribirlerini sız dr varsa tiyo yazin bakemmmm
Benim ve eşinin ailesinden başka kimseyi kabul etmedim canım 3kg olana kadar ben eşim annem ve görümcem dışında kimseye elletmedim en yakınlarımız bile hiç dokunmadıkları halde ellerini yıkadılar maskelerini taktılar öyle odalarına girdiler ben kucağımda tuttum onlar uzaktan sevdilerDmrz slm cnm sen eve misafir kabul ettin mi?ettiysen çocukları görmelerine izin verdin mi?çocuklara küvözde kalan ve erken doğum yapan annelerden de yorum bekliyorum şimdiden tşkler
Benim ve eşinin ailesinden başka kimseyi kabul etmedim canım 3kg olana kadar ben eşim annem ve görümcem dışında kimseye elletmedim en yakınlarımız bile hiç dokunmadıkları halde ellerini yıkadılar maskelerini taktılar öyle odalarına girdiler ben kucağımda tuttum onlar uzaktan sevdilerŞuanda bile ellerini yıkamayan kimse dokunamıyor
hamlede bulundukları an ellerini yıkadınmıda almak istiyorsun diye diye alıştırdım herkesi
2hsfta önce tam 3.5 aylıklarken bebek Mevlüt’ü yaptım anca
Bende senin gibi düşünüyorum...kimse kusura bakmasın valla..bizim çevremiz çok illaki gelmek istiyorlar..bebekler yok düşün yine de geldiler...mevlüt yapmayı da düşünmüyorum öyle aramızda bir okuma yaparız inşallah...oğlumda yaptım herşeyi yeter..çok sağol bak ben sıkıştıkça yazarım sana haberin olsun:)Bide ilk zamanlarda dışarıdan gelipte üzerini değiştirmeyen kimsede alamadı kızları kucağına eşim annem ben bakmaya yardıma gelen görümcelerimde dahil