2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Benimkiler de 3,5 oldular nerdeyse. Bende ayda bir kere alıyordum temizlik için 2 ye çıkardım. 2 haftada bir alıyorum artık. İşler daha kolay oluyor. Ben belki mesleğim gereği bilmiyorum ama biraz soğukkanlıyım. Ağladıklarında falan ikisi bir ağlasa bile panik olmuyorum. Allah tan eşimde öyle. Hep birlikte yuvarlanıp gidiyoruz çok şükür Uyku düzenleri nasıl sizinkilerin bilmiyorum ama eğer akşam uykularını düzene oturturursanız kimse tutamaz sizi

mesleginiz ne? Cok sukur gece uykulari duzenli. Yani uyaniyorlar ama meme emip uyuyorlar.ben eskiden daha cok panik olurdum artik ya ikisi bir aglamayi azaltti ya da ben sogukkanli olmaya basladim sanki

Son düzenleme:
Hemşireyim. Çalışma döneminde bebek ve çocuklarla uğraşmaktan yorulduğum dönemler çok oldu hem büyüdükçe insan anlamaya başlıyor ne için ağladıklarını hemde daha soğukkanlı olmaya başlıyor zamanla İyi maşallah çok güzel deliksiz uyusunlar inşallah sizde ,bende ,tüm anneler de deliksiz uyuyalım uykumuzu hep tam alalım

Kızlar bende hem ikiz hemde tecrübesiz anneyim 33 haftalık doğum yaptım ve bebeklerim 4 ayına girdileri size sorum ben şimdiden çok yiprandim oğlum kolik surekli ağlıyor be zaman gececek fikrî olan var mı bide ne zman azda olsa bi rahatlığa kavustunuz

sizinkilerin uykulari nasil? Bugun gunduz yanlarindaydim hep uyuyup uyandiklarinda ya emzirdim ya da pıs pıs yaptim uyudular tekrar onceden yerinden kaldirirdim. Bu sefer hic rahatlarini bozmadim. Ya cok uykulari vardi ya da boyle yaptigim icin uyumaya devam ettiler. Ne kadarlik izin kullanacaksiniz? Ben 2 sene kullanacagim sanirim. 1 senenin sonunda duruma bakicam bakalim. Simdi ayrilamam cok kucukler. Evet uykumuzu tam alalim ama bazi gunler bu mumkun olmuyor ;(

kolik bebek durumunu bilmiyorum canim. Ama benimkiler 4 aydan sonra duzenleri yavas yavas oturdu. Seninde yakindir duzene girmeleri umutsuzluga kapilma

Günaydın. Siz ne iş yapıyorsunuz ? Valla bende şu an Doğum iznindeyim birikmiş ve bu yıl da dahil olmak üzere yıllık izinlerim var onları da kullanıp ücretsiz izne ayrılıcam. Bende şimdi hayırlısı 2 yıl ayrılırım diyorum ama zaman ne gösterir bilemiyorum. Ben önceki yazdıklarımda bahsetmiştim uyku eğitimi veriyorum. Şükürler olsun maşallah öğreniyorlar uyumayı. Akşam 9 da yatıyorlar gece beslenmek için kalkıp tekrar yatıyorlar çok şükür en erken 8 de kalkıyorlar. Ama benimkilerin de gündüz uykusu yok canım. Nasıl yapıcam onu bilmiyorum. Takip ediyorum uyudukları net bir saat Yok. Günü gününü tutmuyor. Şöyle ikisinin birlikte uyuduğu 1 saat Yok gündüz. Beslenmeden sonra az biraz kestiriyorlar sadece o yani. Keşke diyorum gündüz net bir saatleri olsa ikisi birlikte yatırsam misal erkenden yemeğimi falan yaparım. Ama çok şükür şimdide akşamdan hallediyorum artık her işimi bende eşimde uykumuzu alıyoruz gece en azından.

Sağlıkla, mutlulukla, huzurla büyütün bebeklerinizi inşAllah. Kronolojik mi düzeltilmiş mi 4 aylık. Aslında uyku eğitimi için 3,5-4 ay çok ideal yani diş ve gaz sıkıntıları yoksa verebilirsiniz. Kolik için düzenli gaz damlası kullanırsınız. Masaj yaparsınız. Karnını ve ayaklarını sıcak tutarsınız. İnşAllah hemen düzene girer. Çok rahatlatıyor diye sallarlar bebekleri işe de yarar ama bide bunun alışınca sonrası var. Esasen 4. Aya çok azalması lazım gaz şikayetlerinin ama bazen uzuyor sanırım. Allah kolaylık versin.

Düzeltilmiş yaşa göre mi gidecez (sanirsam 3 girdik öyleyse

ben ogretmenim. Iznim bitti rapor aldim. Bi kac ay sonra ucretsiz izne cikacagim. Uyku egitimi veren arkadas sizdiniz oyleyse. Onceki yazismalari okudum da isim aklimda kalmamisti. Ben aglamalarina dayanamiyorum canim. Bilerek sanirim uyku egitimi vermiyorum. Hep yanlarinda olayim istiyorum. Uyku egitimi vermedim ama en gec 8.30da uyuyorlar sabah bazen 7 bazen 8-8.30da kalkiyorlar. Gece dedigim gibi emmeye uyaniyorlar sadece. Bugun 7.45te kalktilar. Dün 8.30du kalktiklarinda. Gunduz de uyuyorlar dun toplamda 3.5 saat uyudular ama bazen bu 1 saate dusebiliyor benimde gunduz cok duzenim yok. Bende gunduz onlar uyuyunca uyumaya calisiyorum gece yapiyorum isleri. Daha rahat oluyo oyle. Birde 15 gunde bir temizlikci cagiriyorum.

Düzeltilmiş yaşa göre mi gidecez (sanirsam 3 girdik öyleyse
Gebelik
40 haftaya göre hesaplandığı için düzeltilmiş hesaplanır diye biliyorum ben tabiki bebeklerinizin gelişimine göre doktorunuz karar verir buna. Çoğu doktor düzeltilmiş olarak bakılması gerektiğini söylüyor. Örneğin bebek kronolojik olarak 7 aylık düzeltilmiş 5 aylık. Ek gıdaya düzeltilmiş olan zamanı takip ederek başlatıyor. Size tavsiyem sürekli devam edeceğiniz çocuk doktorunuz olsun. O gelişimlerine göre sizi yönlendirir.

Bende aynı şekilde temizlikçi alıyorum çok iyi oluyor. Aynen eğitim verdim ben çok şükür rahatladım yeni yeni. Gündüz istesem de uyuyamıyorum ben keşke uyusalar dizi mizi izlerim işlerimi yaparım. İnşallah zamanla düzene girer

Kızlar bebeklerin alt değişimini nasıl yapıyorsunuz yani ne sıklıkla değiştiriyorsunuz kaka dışında ben ortalama gün içinde 3 defa gecede 2 defa az değil mi

tek bebek olsa uyudu mu kalkar islerini de yaparsin istedigini de yaparsin ama cok sukur iki taneler o yziden biri uyuyo biri uyanik suanda bende

Kızlar bebeklerin alt değişimini nasıl yapıyorsunuz yani ne sıklıkla değiştiriyorsunuz kaka dışında ben ortalama gün içinde 3 defa gecede 2 defa az değil mi
ben gece 1 kez sonra uyandiklarinda degistiriyorum. Gunduzde sayi degisiyo. Bazen 3 bazen 4-5

Gece sadece 1 kere. Gündüz değişiyor ama ben en az 5 kere açıyorum 2-2,5 saate bir düzenli değiştiriyorum. Akşam yatırırken ve gece açtığımda rutin bephantol pişik önleyici krem mutlaka sürüyorum. Gündüz de bir kere sürüyorum.

Canım bide bu aralar benim bebeklerim anca 5 dk emiyor saate bi yada iki saate bi normal mi ikisi içinde geçerli

Bebeklerin beslenme düzenleri değişebiliyor.Büyüdükçe gelişimleri için besin ihtiyacı doğal olarak artıyor. Doyup doymadıklarını anneleri olarak sadece siz bilebilirsiniz. IsikOlsun

Kendi agzimla bebislere nazar degdirdim gece uykulari duzenli diye kizim 2,5 saat uyumadan agladi durdu. Ne yaptiysak uyimadi. Bi daha asla bir seye iyi demicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…