- 5 Kasım 2018
- 139
- 217
- 103
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #2.341
Benimkiler de 3,5 oldular nerdeyse. Bende ayda bir kere alıyordum temizlik için 2 ye çıkardım. 2 haftada bir alıyorum artık. İşler daha kolay oluyor. Ben belki mesleğim gereği bilmiyorum ama biraz soğukkanlıyım. Ağladıklarında falan ikisi bir ağlasa bile panik olmuyorum. Allah tan eşimde öyle. Hep birlikte yuvarlanıp gidiyoruz çok şükür Uyku düzenleri nasıl sizinkilerin bilmiyorum ama eğer akşam uykularını düzene oturturursanız kimse tutamaz sizievet bence de ben cok aradim benim gibi tek bakmak isteyen yada bakan birileri var mi diye. Cevremdekiler imkansiz bakamazsin diyorlar hep. Ilk aylar evet bakamazdim cunku kizim emmiyordu onu emmeye alistirana kadar akla karayi sectim hep sagdim oncesinde memeye tuttum. Memeye tutunca ve emmeyince basiyordu cigligi hem onu sakinlestirip hem de sagim yapamiyordum. Birinin onu sakinlestirmesi benimde sut sagmam gerekiyordu. Akjnlarimiz hep uzaktalar. Bende 3 ay kadar yardimci tuttum o da sagolsun yaydi poposunu oturdu. Isleri birakip bebeklerle oynuyordu. Ben de sinirden kendjmi yiyordum. Kizim da cok sukur emmeye baslayinca yardimcima abla artik gelme dedim. Zaten nisan gibi birakicam demisti. Ben 2 ay evvel gelme dedim. Annem varken denedim baktim yapiyorum. Annemde sagolsun guc kuvvet verdi. Cok sukur Allah.a yardim ediyor. Ayda 2 sefer temizlikci aldim. Bugun geldi evim mis gibi oldu. Camlar kapilar tertemiz. Etraf toplu. Bebekler de yanimda bi yandan yikanmis camasir katliyorum bi taraftan onlari eyliyorum. Yapiliyor yani uzun lafin kisasi. Baska biriyle cocuk bakimini paylasmak cok zor.
5 ayimiz bitti canim senin kac aylik oldular?