2018 DE ANNE OLMAK ISTEYENLER

3 gun gecti test yaptim 4-5 defa hep negatif. Pzt kan testi yaptiracagim. Sadece sacma sapan bir lekelenme var. Ara ara regl sancisi oluyor ama normal regl olmuyor sebebini anlamadim
Hay allahim bende senle ayni durumdayim ben acilde kan vermeyi dusunuyorum kuzu

Canim kac gündür sıkkın mirza bu belirsizlik cok kötü . Ne oluyor ne olmuyor test yapiyorum hep tek cizgi. Esim cok takintili oldun diyor. Sanirim oyle

Canim kac gündür sıkkın mirza bu belirsizlik cok kötü . Ne oluyor ne olmuyor test yapiyorum hep tek cizgi. Esim cok takintili oldun diyor. Sanirim oyle
Valla al bendende o kadar 50 adet gebelik testi aldim netten her sabah yapiyorum. Allah halimize acisin cok agir bi imtihan benim 3 sene oldu

Idrarimda bise farkediyorum herseferinde icinde hep beyaz beyaz seyler var koca koca parcalar akinti gibi ama bir suru

Yok canim ben daha bir kac aylik evliyim. Ama hiç korunmadik. Test filanda yapmadık. Doktorlar 1 yil bekleyin diyor ya bekliyoruz simdilik kimsenin kapisini asindirmadik. Insallah olur da gerek kalmaz. Normalde 11 ekimde regl olmam gerekiyordu. 3 gundur lekelenme harici birsey yok bakalim nasip be mirzam

Ya bende senin gibi basindan beri hic korunmadim devlet hastanesi gittigimde 6 aylik evliydim ve 1 sene evliyim dedim evlilik tarihini arastirmiyolar ya zaten evlendikten 8 ay sonra resmi nikah yaptim ben

Ya bende senin gibi basindan beri hic korunmadim devlet hastanesi gittigimde 6 aylik evliydim ve 1 sene evliyim dedim evlilik tarihini arastirmiyolar ya zaten evlendikten 8 ay sonra resmi nikah yaptim ben
Olsun canim dert etme insallah allah nasip eder. Bakalim olursa yazarim sana zaten

Tamam canim merak etme benim bu hafta ici regl olmazsa bakalim haber veririm insallah sende de iyi haberler aliriz

Insallah ikimiz alalim guzel habelreri. Sende adet veya gebelige dair herhangi bi belirti varmi

Kızlar merhaba..ya umudumu kaybetmiştim test negatif olunca ama dünden beri kalçamda cok kötü bi agrı var bıcak saplıyolar sanki ara ara,ağrı yokkende sıcaklık hissediyorum kalcamda böyle bi belirti olurmu anlamadımki herseyi ona mı yoruyorum??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…