2018 DE ANNE OLMAK ISTEYENLER

Kızlar merhaba inşallah hepimiz 2018 e hamile gireriz. Benim bat 19 eylül ve 28 günde bir oluyorum ama gecen persembe yumurtladım o yuzden 2 gün gecikecek buay..benim kasık agrılarım mide kazıntılarım var bide çok üşüyorum..ara ara yanma geliyo ama üşümek hamilelik belirtisimi bilmiyorum??

Üsumek hamilelik belirtisi bende suan hamileyim deli gibi usuyorum valla insallah sende hamilesindir

normalde 5 gün var canım ama yumurtlamam 2 gün geciktiği icin muhtemlen 7 gün sonra adet olucam test yapmakla yapmamak arasındayım suan sence napyım?
yani inşallah adet olmıcam :)

Evet üşümek belirti :)
Hadi hayırlısı inşallah :)
Ben bekle derim cizgi gormeyip umitsizlige kapilma

Evet üşümek belirti :)
Hadi hayırlısı inşallah :)
Ben bekle derim cizgi gormeyip umitsizlige kapilma
Ya hem beklemek istiyorum bi yandan içim içime sıgmıyo,bekleyebilecegim kadar sabredicem bakalım inşallah canım ya

Ya hem beklemek istiyorum bi yandan içim içime sıgmıyo,bekleyebilecegim kadar sabredicem bakalım inşallah canım ya

Ilk belirti adet döngüsü simdi ogrensende sonra birsuru sey kemirecek icini,bide adet donemi onemlidir iyi dusunup gecir zamanini♡

Kizlar benim silik cizgi erken gebelik testinde cikmisti normal testte negatif cikiyo sizce adetten kacgun sonra cikar normal teste 11 ekimdi adet gunum

Herkes adet tarihini yazsin bakalim batlara yazalim bende guya hamileyim ama ne gogusum sisti ne belim agridi nede bisey sadece basim agriyo 1 aydir
Benim son adet tarihim 1 ekim 2 ekim de de bitti daha gelecek ay adetim 18 gün sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…