Üsumek hamilelik belirtisi bende suan hamileyim deli gibi usuyorum valla insallah sende hamilesindirKızlar merhaba inşallah hepimiz 2018 e hamile gireriz. Benim bat 19 eylül ve 28 günde bir oluyorum ama gecen persembe yumurtladım o yuzden 2 gün gecikecek buay..benim kasık agrılarım mide kazıntılarım var bide çok üşüyorum..ara ara yanma geliyo ama üşümek hamilelik belirtisimi bilmiyorum??
Bat tarihi ne canimAllah isteyen herkese nasip etsin...2018 e beni de yazin.
ayy inşallah canım ya titremekten vücudum agrıyo artık millet yarım kollu ben 4 kat :)Üsumek hamilelik belirtisi bende suan hamileyim deli gibi usuyorum valla insallah sende hamilesindir
5 gun var dimi bataayy inşallah canım ya titremekten vücudum agrıyo artık millet yarım kollu ben 4 kat :)
normalde 5 gün var canım ama yumurtlamam 2 gün geciktiği icin muhtemlen 7 gün sonra adet olucam test yapmakla yapmamak arasındayım suan sence napyım?5 gun var dimi bata
yani inşallah adet olmıcam :)normalde 5 gün var canım ama yumurtlamam 2 gün geciktiği icin muhtemlen 7 gün sonra adet olucam test yapmakla yapmamak arasındayım suan sence napyım?
Bence yap icin rahat olsunyani inşallah adet olmıcam :)
Kızlar merhaba inşallah hepimiz 2018 e hamile gireriz. Benim bat 19 eylül ve 28 günde bir oluyorum ama gecen persembe yumurtladım o yuzden 2 gün gecikecek buay..benim kasık agrılarım mide kazıntılarım var bide çok üşüyorum..ara ara yanma geliyo ama üşümek hamilelik belirtisimi bilmiyorum??
Ya hem beklemek istiyorum bi yandan içim içime sıgmıyo,bekleyebilecegim kadar sabredicem bakalım inşallah canım yaEvet üşümek belirti :)
Hadi hayırlısı inşallah :)
Ben bekle derim cizgi gormeyip umitsizlige kapilma
Erken gebelik testi alYa hem beklemek istiyorum bi yandan içim içime sıgmıyo,bekleyebilecegim kadar sabredicem bakalım inşallah canım ya
Bata 1 hafta kalada gösterirmiErken gebelik testi al
Varsa bisey gosterebilir zuzuBata 1 hafta kalada gösterirmi
Ya hem beklemek istiyorum bi yandan içim içime sıgmıyo,bekleyebilecegim kadar sabredicem bakalım inşallah canım ya
Yaaaa çok sevindimmmm cokkkkk ilişkiden kac gün sonra yaptın kuzum erken gebelik testini ne kadara aldıncanim erken gebelik testi aldim bugun tam adet gunum hamileyim
Kuzum normal hcg testi yaptım içinde damlatma şeyi çıkmadı testte negatif çıktı erken galiba biraz birde testin içinden damlatma çubuğu çıkmadıkiz test yaptinmi
Benim son adet tarihim 1 ekim 2 ekim de de bitti daha gelecek ay adetim 18 gün sonraHerkes adet tarihini yazsin bakalim batlara yazalim bende guya hamileyim ama ne gogusum sisti ne belim agridi nede bisey sadece basim agriyo 1 aydir
Evet canım haklısın beklemek en dogrusu sanırımIlk belirti adet döngüsü simdi ogrensende sonra birsuru sey kemirecek icini,bide adet donemi onemlidir iyi dusunup gecir zamanini♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?